Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με ένα ενημερωτικό Blog που έχω φτιάξει και όσο μεγαλώνει καθημερινά ο μέσος όρος της επισκεψημότητας του Blog όλο και περισσότερο σκέφτομαι να προσθέσω κάποιες διαφημίσεις για να έχω κάποιο,έστω και μικρό κέρδος.

Ποιο τρόπο διαφήμισης έχετε να μου προτείνετε?Το Blog μου είναι βασισμένο σε wordpress.

Το adsense της google είναι μόνο για blog βασισμένα σε blogspot?

Αν για παράδειγμα,εγώ βρώ κάποιον που θέλει να διαφημίσει την επιχείρηση του ή το site του απο το Blog,αποφασίσουμε τον τρόπο της διαφήμισης(κάποιο banner ας πούμε) και καταλήγουμε και στα χρήματα που θα μου δίνει κάθε μήνα ή κάθε χρόνο.Όμως τι άλλο πρέπει να γίνει για να είναι αυτή η συναλλαγή νόμιμη?

Πρέπει να υπογραφή κάποιο υποτιθέμενο συμβόλαιο?Και ακόμα και να γίνει αυτό πως ο διαφημιζόμενος πχ θα πιστή οτι αυτό το blog είναι δικό μου και ότι δεν τον κοροϊδεύω απο την στιγμή που δεν υπάρχει οτιδήποτε που να αποδυκνίει ότι είμαι εγώ ο διαχειριστής του Blog.

Θα πρέπει να καταγράψω κάπου το blog ούτος ώστε να γίνονται νόμιμα αυτές οι συναλλαγές?

Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα τις διαφήμισης για αυτό τα ρωτάω όλα αυτά.Ελπίζω να μην σας φαίνονται γελία.

Αν ξέρετε κάποιο site που να έχει λεπτομέρειες για την διαφήμιση μέσω Blog θα με βοήθαγε :)

Δημοσ.

Μια πολύ καλή λύση είναι το : http://www.adtaily.com/

Που το έχω δεί σε αρκετά μπλόγκ μέσω του οποίου διαλέγεις

πχ το ποσό που θέλεις για να διαφημηστεί κάποιος στο μπλόγκ σου ανά ημέρα μήνα κτλ

και κάνει τη δουλειά μόνος του (ανέβασμα μπάνερ κτλ) εσύ απλώς βάζεις τα κουτάκια στο μπλόγκ σου.

Επίσης μπορείς μόνος σου βάζοντας κάποια διαφήμηση του στύλ 'διαφημηστείτε σε εμάς'

και να συνενοηθείς μετά με όποιον ενδιαφέρεται..

Αλλά κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο να χρησημοποιήσεις το Google AdSense ..

Τώρα για θέματα νομιμότητας κτλ αφού το μπλόγκ σου είναι σε .com δεν έχεις κάποιο θέμα ..

+Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα συννενόησης αν θέλεις να βάλεις τη διαφήμηση κάποιου γιατί πολύ απλά θα τη δεί ονλάιν..

+Απο τι στιγμή που τα ποσό που α κερδίσεις δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο δλδ άντε να βγάλεις το κόστος του ντομέιν ή κάνα χρόνο χόστινγκ μην μπείς καν στο κόπο..

Τώρα εάν αρχίσεις και βγάζεις κάνα χιλιάρικο πες το και σε μάς :rolleyes:

+Για να κόψεις κάποιο παραστατικό (απόδειξη,τιμολόγιο κτλ)θέλει τρεξίματα με εφορία, μπλά μπλά μπλά

δηλαδή τσάμπα η ταλαιπωρία..

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...