Προς το περιεχόμενο

Παρκάρισμα κοντά στην Πλατεία Αμερικής

Barbara1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια! Παιδευτηκα ενα 3ωρο ;Ρ κ εκανα μερικους χαρτες με λεωφορεια και τρενα και τα σχετικα.

Λιοπυρ συμφωνω πολυ με τη θετικη σου σκεψη ;) αλλα ναι.. πού μενεις? είσαι γείτονας?

Δημοσ.

Saliara να πας να μείνεις όπου θες και να μη φοβάσαι τίποτα.

Γενικότερα η κινδυνολογία από στόμα σε στόμα πολλαπλασιάζεται με γαμώ ρυθμούς, από ένα παραβιασμένο αυτοκίνητο ξεκίνησε η κουβέντα, σε γκανκμπανγκ αιχμάλωτης με 7 προνσταρ έφτασε.

Που δε το έδειξε η τιβί.

(γαμώ το)!

Αντιλαμβάνεσαι νομίζω την σοβαρότητα της συζήτησης.

Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται το σκοτάδι, άλλοι το Θεό, άλλοι το ύψος, εγώ δε μπαίνω σε ρημαδοασανσέρ από τα 10 μου, ε κάποιοι φοβούνται την πλατεία Αμερικής.

Τι να πεις, κατανόηση.

και αλλοι που μαλλον ζουν σε αλλη χωρα.. :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάντως το μόνο μέρος που φοβάμαι να κυκλοφορήσω (βράδυ) είναι στα στενά της πειραιώς κοντά ομόνοια.. Στην ομόνοια στο κεντρικό μέρος(γύρω από την πλατεία) κυκλοφορώ , στα στενά μόνος για κανένα λόγο ( ούτως η άλλως κατά 80% ζακια & dealers κυκλοφορούν εκεί)...

Δημοσ.

Παίδες,ο Λιόπυρας λέει το αυτονόητο.

Άμα κάτσουμε να μας πάρει από κάτω,πάμε χαμένοι.Αυτός είναι ο τόπος που ζούμε και άσχετα με το γεγονός ότι δεν μαζεύεται (πιά....),εμείς εν τούτοις θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τον κάνουμε κατοικίσιμο.

Δεν μπορεί όλοι τους να αλλάζουν συνοικία και μετά να λένε "α,στη Πλ Αμερικής έχει εγκληματικότητα και στον Αη Παντελέμονα (...βοήθειά μας) τρώνε σκυλιά+γατιά",στα γκαλά.

Όπως όταν βλέπεις ένα λυσσασμένο σκυλί δεν πας να το ταΐσεις (άσχετα αν ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου),ή άμα στο πεζοδρόμιο έχει κουράδες δεν πας να τα πατήσεις,έτσι μαθαίνεις να ζείς με την κοινωνική απαξίωση (δίκην κατολίσθησης) που έχει επέλθει με την άμμετρη λαθρομετανάστευση.Απαραίτητη προϋπόθεση ο παράγων άνθρωπος.

Δημοσ.

η επαναστατεις με στοχο την επανιδρυση του κρατους το οποιο θα εκτελει επιτελους τα αυτονοητα.

αλλα μεχρι τοτε,δεν βαριεσαι μωρε..

Δημοσ.

Πόσο σημασία έχει που μένω, αλήθεια;

Αν έμενα σε φαβέλα της Βραζιλίας ξερωγω θα είχε μεγαλύτερη ή μικρότερη βαρύτητα η άποψή μου;

Δημοσ.

Φίλε liopyr αν δεν μένεις εδώ πέρα μη μιλάς και γενικά οποιοσδήποτε δεν έχει ιδέα.

Δλδ τι δεν το πιστεύεις το 7πλο gangbang; Λες να το έβγαλα από το κεφάλι μου για να διώξω τον κόσμο από εδώ μην έρθουν και πάρουν το χρυσωρυχείο μου;

Ε ρε κάτι μ@@@κες που υπάρχουν και λένε ότι τους κατέβει.

Εγώ μένω εδώ χρόνια και λέω πως έχει αν δεν με πιστεύεις δε με νοιάζει.

Είδατε ότι τουλάχιστον για "την Σίφνου" το ξέρει κ η κοπέλα, δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου, και αν κάποιοι πιστεύουν πως "αν φύγουμε και εμείς ποιος θα μείνει...." τους λέω ελάτε να μείνετε εσείς εδώ και άστε εμάς να φύγουμε.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να είσαι ρατσιστής για να παραδεχτείς ότι κάποιες περιοχές στο κέντρο είναι υποβαθμισμένες. Δενε κακο. =ρ

Ναι, κινδυνεύεις. Τη νύχτα έστω.

και αλλοι που μαλλον ζουν σε αλλη χωρα.. :rolleyes:

Και άλλοι που φοβούνται...αυτούς με τα πτυχία όπως είπε κάποιος.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να είσαι ρατσιστής για να παραδεχτείς ότι κάποιες περιοχές στο κέντρο είναι υποβαθμισμένες. Δενε κακο. =ρ

Ναι, κινδυνεύεις. Τη νύχτα έστω.

Συγνώμη ρε Σλάι, απ'όσα έγραψα, αυτό κατάλαβες;

Δημοσ.

Φίλε liopyr αν δεν μένεις εδώ πέρα μη μιλάς και γενικά οποιοσδήποτε δεν έχει ιδέα.

....

Φιλε zeniath, μένω στον Αγιο Παντελεήμονα. Σε κερδίζω με φωτιά και level 42, σε παρακαλώ μη μιλάς.

Α! και ο μπαμπας μου ειναι τοσο δυνατός που μια φορά ηταν στον κινηματογράφο και επειδή δεν του άρεσε η ταινία άλλαξε κανάλι.

(οσο λογική βρίσκεις την απάντησή σου, αλλο τοσο βρίσκω τη δίκη μου)

Κατα τα αλλα, ειναι προτιμότερο το αμάξι σου να το αφήνεις σε δρομο με φωτισμό (κοντα στη Πατησίων)ή στα ιντερνετ καφε - τηλεφωνία που ειναι ανοιχτά σχεδόν ολο το βράδυ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να παρκάρω σε γωνίες(όσο περισσότερο αυτό γίνεται).

Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ξανά,γράφτικα και γυμναστήριο μην τυχόν και χρειαστεί να τρέξω...Χιχι

Δημοσ.
Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής ξανά,γράφτικα και γυμναστήριο μην τυχόν και χρειαστεί να τρέξω...Χιχι

Καλά έκανες και γράφτηκες σε γυμναστήριο,η έκκριση γαλακτικού οξέως είναι ενισχυτικό διάθεσης και βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμου,δηλ εσύ θα ξέρεις από τί πήγες,ενώ εμείς θα πάμε "αδιάβαστοι".lol

Δεν θέλω να ξανακούσω όμως ότι πήγες και γράφτηκες μήπως και χρειαστεί να τρέξεις.Αν πρόκειται για διαδήλωση,ναι,είμαι μαζί σου.Αν όμως πας να σωθείς,ματαιοπονείς,γιατί πρώτον τα "νομιστεράκια" δεν την πέφτουν (και ως επι το πλείστον μαύροι είναι η πλειοψηφία των λαθρέποικων εδώ...) και κατα δεύτερο λόγο,δεν είναι τυχαία τα ρεκόρ σπριντ,ο νοών νοήτω.lol(τρέχω και σε κυνηγώ,αν σε πιάσω σε ....,καμπανάκια και τέτοιες μλκιες,ξέχνα τα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...