salliara Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κολιατσου ειναι να παω κι εγω. (οχι αμερικης) Θυμαμαι μεχρι πριν καποια χρονια οτι ηταν ετσι οι μαυροι το γκετο κλπ, ειδικα εκει στη γωνια στο παρκινγκ που μαζευονταν, αλλα δεν πιστευα οτι θα εχει γινει τοσο χαλια. Με εχετε κατατρομαξει αυτη τη στιγμη που το σκεφτομαι, αλλα εστω μια δοκιμη θα την κανω. Αν τα βρω πολυ σκουρα και φοβαμαι να παω μεχρι το σουπερ μαρκετ..πφφφ
zeniath Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Όπως σου είπα αν μείνεις, απλά να προσέχεις το βράδυ τι κάνεις, την μέρα γενικά είναι ήρεμα. Απλά το βράδυ ή να σε γυρνάει κάποιος είτε με ταξί, όχι μόνη σου. Σου τα λέω γιατί έχω την αδερφή μου (και ας είναι 27) και αυτά πλέον είναι στάνταρ διαδικασία, ήταν και αυτή κλασσική ελληνίδα "ε δε θα συμβεί σε μένα".
salliara Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Ειμαι γενικα πολυ προσεκτικη, και παντα ετοιμη για τρεχαλα Εχω ακομα μια ερωτηση: απο τον σταθμο του τρενου κατω πατησια ποια ειναι η πιο safe διαδρομη για κολιατσου? απο καναν κεντρικο κλπ.Γιατι απο τα στενα δεν νομιζω να ξαναπερασω. Ευχαριστω για τις συμβουλες!
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Συχνά πυκνά οι μαύροι πλακώνονται στην Πατησίων και ας είναι 11-12 το βράδυ, οι πουτάνες κυκλοφορούν επίσης μεταμεσονύχτιες ώρες, οι κλοπές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.... Πάντως εγω προτιμώ να κυκλοφορώ βράδυ. Οσες φορές περνάω, μου φτιάχνουν τη διάθεση και μου ανεβάζουν το ηθικό. Ολο "Γεια σου όμορφε", "Που πας κούκλε", "Εσένα θα σου παρω λιγότερα" κλπ μου λένε. Με κάνουν και νοιώθω ξεχωριστός... Μια χαρά.
grigoriou Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καμία σχέση. Έμαθα όμως να προσαρμόζομαι. Aυτο λεμε λοιπον, οτι εχουν αλλαξει (τραγικα) τα πραγματα. Κι εγω προσαρμοζομαι, σε σχεση με το πως κινουμουν στην Αθηνα πριν 20 χρονια. Τωρα πχ. αποφευγω εντελως να περασω μεσα απ τη Σωκρατους οποιαδηποτε στιγημη της ημερα, επισης τα βραδυα δε περναω μεσα απο το Ζαππειο ή την Ομονοια κλπ.
zeniath Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Κοίτα από τον σταθμό για να πας Κολιάτσου δεν υπάρχει κάποια super safe οδός αλλά αν θες μια κάθετη θα σου έλεγα την Σερίφου 5 στενά μακριά από τον σταθμό και σε βγάζει ένα στενό από Κολιάτσου, ΌΧΙ την διπλανή της την Σίφνου γιατί περνάς από την λεγόμενη Φυτευτή όπου μαζεύονται όλη η λέρα. Ξαναλέω όμως ότι την ημέρα είναι αρκετά cool όπου και να πας, όταν πέφτει η νύχτα είναι το πρόβλημα. Επίσης γιατί δεν κοιτάς τα τρόλεϊ/λεωφορεία που περνάνε από Κολιάτσου, είναι πολλά και βολεύουν αρκετά.
-nick- Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εμεις μια φορα παρκαραμε πλατεια αμερικης(μετα τις 12) και πηγαμε βικτωρια (βιλλα αμαλιας) με τα ποδια, δεν κυκλοφορουσε ψυχη ..
35apontos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Εμεις μια φορα παρκαραμε πλατεια αμερικης(μετα τις 12) και πηγαμε βικτωρια (βιλλα αμαλιας) με τα ποδια, δεν κυκλοφορουσε ψυχη .. Αναρχάκια,εεε;Τώρα θα δεις εσύ ο ψηλός ο μουσάτος με το μπερέ ή ότι τελοσπάντων δεικνύει θέση...lol
-nick- Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μπα δεν είμαι ανάρχι ρε ,σοβαρά =P . Α , και δεν φοράω μπερέ. Ψηλός με μούσι είμαι που και που.
salliara Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Επίσης γιατί δεν κοιτάς τα τρόλεϊ/λεωφορεία που περνάνε από Κολιάτσου, είναι πολλά και βολεύουν αρκετά. Δεν ξερω καθολου δρομολογια και που πανε κλπ. Θα πρεπει να τα μαθω! Υπαρχει καποιο site να τα κοιταξω?
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Saliara να πας να μείνεις όπου θες και να μη φοβάσαι τίποτα. Γενικότερα η κινδυνολογία από στόμα σε στόμα πολλαπλασιάζεται με γαμώ ρυθμούς, από ένα παραβιασμένο αυτοκίνητο ξεκίνησε η κουβέντα, σε γκανκμπανγκ αιχμάλωτης με 7 προνσταρ έφτασε. Που δε το έδειξε η τιβί. (γαμώ το)! Αντιλαμβάνεσαι νομίζω την σοβαρότητα της συζήτησης. Υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται το σκοτάδι, άλλοι το Θεό, άλλοι το ύψος, εγώ δε μπαίνω σε ρημαδοασανσέρ από τα 10 μου, ε κάποιοι φοβούνται την πλατεία Αμερικής. Τι να πεις, κατανόηση.
salliara Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ε καλα ναι δεν ειπαμε να κλειδαμπαρωθουμε και να μην βγαινουμε κι απο το σπιτι μας! Αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε υποψιασμενοι και προσεκτικοι! Πχ εμενα -που δεν εχω ζησει εκει στην περιοχη καθολου ωστε να ξερω τα "κατατοπια"- με βοηθαει το warning να μην περναω απο τη σιφνου!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν ξερω καθολου δρομολογια και που πανε κλπ. Θα πρεπει να τα μαθω! Υπαρχει καποιο site να τα κοιταξω? http://www.oasa.gr
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Ε καλα ναι δεν ειπαμε να κλειδαμπαρωθουμε και να μην βγαινουμε κι απο το σπιτι μας! Αλλα τουλαχιστον ας ειμαστε υποψιασμενοι και προσεκτικοι! Πχ εμενα -που δεν εχω ζησει εκει στην περιοχη καθολου ωστε να ξερω τα "κατατοπια"- με βοηθαει το warning να μην περναω απο τη σιφνου! Για την ακρίβεια ειπώθηκε και αυτό, αλλά για τις βραδινές ώρες. Την ημέρα όμως ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ, μπορείς ακόμη και να περπατάς (!) λολ. Νταξ, προφανώς σε ορισμένες περιοχές η παραβατικότητα είναι ανεβασμένη, δεν είναι κακό να έχεις το νου σου λίγο παραπάνω, αλλά αυτό απέχει καναδυο έτη φωτός από το να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις.
35apontos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δεν ξερω καθολου δρομολογια και που πανε κλπ. Θα πρεπει να τα μαθω! Υπαρχει καποιο site να τα κοιταξω? youdrive.grΒάζεις το δρόμο που θες,σε βγάζει σε google map,βάζεις το δρόμο που θες να πας,επίσης google map και μετά σου λέει πόσα μέτρα θα κάνεις με τα πόδια μέχρι τη κοντινώτερη στάση του προτιμώτερου για σένα μεταφορικού μέσου,όπως και τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις...Σε real time παρακαλώ! Η κορυφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.