Barbara1980 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Χρειάστεικε το τελευταίο διάστημα να πηγαινοέρχωμαι κοντά στην Πλατεία Αμερικής λόγω δουλειάς βραδυνές ώρες. Πριν τρεις ημέρες πάρκαρα το αυτοκίνητο μου σε ένα στενό εκεί κοντά και όταν πήγα να το πάρω γύρω στις 6 το πρωί το βρήκα ανοιγμένο και σπασμένο το τζάμι του συνοδηγού χωρίς να έχουν πάρει τίποτα(ούτε καν τα "ψιλά" από το τασάκι).Την "μάσκα" από το ράδιο-cd την έχω πάντα μαζί μου στην τσάντα.Το αμάξι δε είναι ένα oper corsa μοντέλο 2000!Κάλεσα το "100", ήρθαν οι αστυνομικοί εκεί πήρανε τα στοιχεία μου και έφυγα μιας και καλυπτόταν από την ασφάλεια. Το έβαλα το τζάμι μετά από 6 ώρες χωρίς να πληρώσω. Το θέμα μου είναι το εξής: Από κέντρο είμαι άσχετη γιατή έχω μεγαλώσει εκτός Αττικής. Τι θα κάνω; Να κοιτάξω για ιδιωτικό πάρκινγκ ή δεν συμφέρει;Για ταξί δεν το συζητάμε καν λόγω εξόδων με διπλή ταρίφα, ΜΜΜ δεν με εξυπηρετούν δυστυχώς.Με αναζήτηση στο google δεν έβγαλα καμία άκρη για τιμές κλπ. Είδα μόνο ότι εκεί κοντά είναι το Α.Τ. Κυψέλης.Αν το παρκάρω εκεί κοντά θα έχω πρόβλημα;
grigoriou Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δυστυχως ετσι οπως εχουμε καταντησει, ετσι ειναι τα πραγματα Εγω πεζος ή αυτοκίνητος δε παω ποτέ απο κει νυχτιατικα, το σκεφτομαι και για το πρωι. Αν μπορεις να το παρκαρεις κοντα στο Α.Τ. ειναι καλη ιδεα, παντως μη κυκλοφορει μόνη. Θα χρειαστεις 2-3 σωματοφυλακες.
35apontos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Να το αφήνεις κοντά σε αρτηρίες και σε φωτιζόμενα σημεία,όταν δε αυτό δεν είναι δυνατόν,να το αφήνεις κοντά σε μαγαζιά μαύρων/γκρίζων,όλη μέρα απ' έξω είναι και το βράδυ ακόμα. Για το τμήμα που λες,αυτοί φοβούνται περισσότερο από σένα και γι αυτό απ' το σούρουπο και μετά αποκλείουν τη Θήρας στο κομμάτι που είναι το οίκημά τους. Μην αφήνεις σε εμφανή σημείο κάτι που να υποδεικνύει religion (σταυρουδάκια κλπ),έχουν αναφερθεί κακόβουλες φονταμελένιες επιθέσεις γι αυτό το λόγο,θα περιμένουμε τον Καρατζαφύρερ άμα βγει να τους διώξει (lol). Η ασφαληστρική σου κάλυψη είναι υπεραρκετή στην κάλυψη της θραύσης,πολλές φορές δε δεν χρειάζεται η καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων για την αποζημίωσή σου (όταν δεν υπάρχει κλοπή π.χ.) και αυτή (αποζημίωση) δεν επέχει αθροιστικό ανασταλτικό παράγοντα,δηλαδή bonus-malus γιοκ.Πενήντα φορές το χρόνο να στο σπάσουν,πενήντα φορές θα σε αποζημιώσουν χωρίς καμία επιβάρυνσή σου,παρά μόνο τον χαμένο σου χρόνο (δίς) στην ασφαληστρική σου... Δεν χρειάζεται parking,μάθε να ζεις μ' αυτό,όλοι έτσι είμαστε πια.Εκτός αν παρακολουθείς το αμάξι όλο το βράδυ,έχοντας οπλισμένο κανα ενιάρι (μία στη θαλάμη και εφτά στο γεμιστήρα). Ένας τοπικός. Δυστυχως ετσι οπως εχουμε καταντησει, ετσι ειναι τα πραγματα Εγω πεζος ή αυτοκίνητος δε παω ποτέ απο κει νυχτιατικα, το σκεφτομαι και για το πρωι. Αν μπορεις να το παρκαρεις κοντα στο Α.Τ. ειναι καλη ιδεα, παντως μη κυκλοφορει μόνη. Θα χρειαστεις 2-3 σωματοφυλακες. Καλά,μην τρελλαινόμαστε τώρα...
grigoriou Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Oταν ενημερωθεις απ το αστυνομικο δελτιο για τα πολυπληθη καθημερινα κρουσματα, ισως τρελαθεις οντως.
35apontos Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Ναι,θα περιμένω την ενημέρωση απ' το βιβλίο συμβάντων να δω που ζώ.
sotirisk82 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Βάλτο σε parking. Εγώ που μένω μόνιμα εδώ το είχα 1 χρόνο πιάτσα πεζοδρόμιο (το νέο αμάξι) και τελικά μετά από μια κατσαβιδιασμένη κλειδαριά, από ένα κλεμμένο πλαστικό προφυλακτήρα, από χτυπηματάκια προφυλακτήρα μπρος πίσω, από 2 μικρά βαθουλώματα στο φτερό, από μερικά άσπρα σημάδια στο φτερό και από 1 φτερό + πόρτα + φως + τζάμι βαμμένο κόκκινο δίπλα από ΚΚΕ Ισχυρό σύνθημα τοίχου, το έβαλα σε parking. Τα πιο ζώα είναι οι μαύροι, δεν ξέρουν να οδηγάνε καθόλου. Γενικά οι μετανάστες έχουν μηδενική οδηγική παιδεία διότι δεν έχουν συνηθίσει να οδηγάνε / την κίνηση της Αθήνας κλπ. Για κλοπές οκ να το βάζεις στα μαγαζιά, για μικροφθορές όμως όχι, θα σου ακουμπάνε τις μπυρίτσες πάνω (το κάνουν και πολωνοί αυτό) και θα βρίσκες διάφορες γρατζουνίτσες, μερικές τις έχω από τις μπυρίτσες τους. Άλλωστε μια οικογένεια είμαστε όλοι Καρατζαφύρερ κι από δω, σύριζα ψήφιζα αλλά πλέον μόνο ο καρατζαφύρερ λαϊκίζει ικανοποιητικά στα αυτιά μου. Για λίγες ώρες δες μήπως σε συμφέρει το πάρκινγκ του hondos center.
grigoriou Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Ναι,θα περιμένω την ενημέρωση απ' το βιβλίο συμβάντων να δω που ζώ. Kαποια πραγματα δε μπορεις να τα ξερεις αν δεν στα πει καποιος. Πολλοι εχουν την εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια δεν εχει συμβει κατι ιδιαιτερο, οτι ειμαστε οπως ειμασταν παλια...
35apontos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Kαποια πραγματα δε μπορεις να τα ξερεις αν δεν στα πει καποιος. Πολλοι εχουν την εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια δεν εχει συμβει κατι ιδιαιτερο, οτι ειμαστε οπως ειμασταν παλια... Μένω πάνω από σαράντα χρόνια στη συγκεκριμμένη περιοχή....(lol)
grigoriou Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μαλιστα. Και ειναι τα πραγματα οπως ηταν πριν 40 χρονια?
salliara Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Σκεφτομαι να μετακομισω σε εκεινη περιπου την περιοχη, αλλα νομιζω οτι θα φοβαμαι να κυκλοφορισω.
salliara Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 δεν εχω και αλλη επιλογη. εκει ειναι το σπιτι. ΤΟΣΟ χαλια?
35apontos Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Καλά είναι,άστους να λένε,αυτοί μένουν στην Εκάλη. Αφού να φανταστείτε κάτι πελάτες απ' τον Ασπρόπυργο,δίπλα απ' τους γυφταραίους που καίνε λάσχτιχα για να βγάλουν το σύρμα απ' τα πλαϊνά και ντουμανιάζει τριοξίνες (sic) όλο το Θριάσιο,με κυτάνε συγκαταβατικά άμα αναγκαστούν νά 'ρθουνε. Είμαστε ακρίτες και θα παραμείνουμε στο μετερίζι,όσο κι αν εγκαταλείπετε όλοι. Κι οι μαύροι κι οι πάκηδες ανθρώποι είναι,ας "πήραν λίγο παραπάνω φως στην εμφάνιση",μαθαίνονται εύκολα τα χούγια τους και μπορεί κάποιος να βαδίζει στο ίδιο πεζοδρόμιο μ' αυτουνούς,αρκεί να προσέχει,γιατί δεν τόχουν σε τίποτα να χέσουν φόρα-παρτίδα. Τώρα που ο μαφιόζος γείτονας (Μπερλού-ο θεούλης) έβγαλε τα κάστανα απ' τη φωτιά και για μας,δημιουργώντας κατεστημένο,υπάρχει ελπίδα να ξεκουμπιστούν οι ορδές και να παραμείνουν αυτοί με την "ήπια εγκληματικότητα" (cd-ιά,πουτάνες,πρέζα),γιατί δεν έχουμε τόσα λ7 να ταΐσουμε τόσους ληστές,ούτε τόση αστυνόμευση για να μας φυλάει,πρόλαβε ο πάνχοντρος να τους εξασφαλίσει καθήκοντα μέχρι τη λήξη του μνημονίου (δηλαδή ποτέ),μέχρι και στις εκκλησίες πάνε να φυλάξουν τους δεσποτάδες,οπουδήποτε υπάρχει και η παραμικρή υπόνοια εξουσίας. Να έρθεις,έχει αξιόλογους κατοίκους,πέρα απ' τα αμετανόητα γεροντάκια.
zeniath Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Saliara ναι είναι ΤΟΣΟ χάλια, εγώ μένω κάτω από την πλατεία Κολιάτσου (διπλα από την πλατεία Αμερικής) και μπορώ να πω ότι η Αμερικής είναι ακόμα χειρότερα. Συχνά πυκνά οι μαύροι πλακώνονται στην Πατησίων και ας είναι 11-12 το βράδυ, οι πουτάνες κυκλοφορούν επίσης μεταμεσονύχτιες ώρες, οι κλοπές είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Μέχρι και πριν κανένα χρόνο μπορούσες να ζήσεις εδώ χάμω επειδή τουλάχιστον τα βράδια κυκλοφορούσε κόσμος, πλέον που μέχρι και οι αλβανοί έχουν φύγει "γιατί χάλασε η γειτονιά" και μόνο μαύρους βλέπεις. Γυναίκες πουθενά μόνο στο πεζοδρόμιο. Και επειδή οι μαύροι έχουν γενικά την τάση να γκετοποιούν τα μέρη που εγκαθίστανται εγώ σου λέω όπου φύγει φύγει αν μπορείς. Πριν καμιά βδομάδα μπήκε ένας μαύρος και άρπαξε την τσάντα της αδερφής μου μέσα στην πολυκατοικία. Ακούγονται τραγικά τα όσα λέω το ξέρω, αλλά να ξέρεις ότι αν πας να ζήσεις πλατεία Αμερικής να ξέρεις 2 πράγματα, είτε δεν θα βγαίνεις το βράδυ Ή θα γυρνάς με ταξί που θα σε αφήνει έξω από την πολυκατοικία, αλλιώς αν σου την πέσουν η τπτ τέτοιο μην πεις ότι δεν σου τα είπα. Δε το λέω ρατσιστικά κλπ, απλά πρέπει να καταλάβεις κιόλα ότι ήταν δύσκολο να επιβιώσουν πριν την κρίση, τώρα έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή η εξαθλίωση των ανθρώπων εδώ πέρα και μετά το καλοκαίρι (που θα μικρύνει και η μέρα και να σκοτεινιάζει νωρίς) θα φοβάσαι να κυκλοφορείς. Τώρα μπορεί πολλοί να πουν "ου ο τρομολάγνος κλπ κλπ" αλλά ξεχνάνε ότι σε έναν άντρα αν του την πέσουν άντε να του πάρουν κινητό και πορτοφόλι. Σε μια γυναίκα είναι διαφορετικά, μια εδώ πέρα 2 στενά από το σπίτι μου την είχαν απαγάγει 7 μαύροι (for more info check the 2 latest Sirina movies) για 12 μέρες μέχρι που κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και την πήραν χαμπάρι οι περαστικοί, αυτά δεν τα ακούς στην TV. Anyway, bottom line αν μπορείς να το αποφύγεις ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ στην περιοχή. Αν έρθεις, να κυκλοφορείς μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.