Προς το περιεχόμενο

ανοιγμα σε ολα τα ports zyxel p-660hw-t1 v3

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έψαξα να βρω κατι για να ανοιξω ολα τα ports sto zyxel οπως εχω κάνει στο netfaster2 iad που δουλευω τωρα για το pes2011, και ετσι μπορω να παιζω.Στο netfaster πηγα στο menu firewall

μετα dmz μετα εβαλα την ip tou pc και ολα οκ.Βρήκα λοιπον για το zyxel αυτην την ρυθμιση αλλα με παραπέμπει σε ενα menu και μετα δε ξέρω τι να κάνω.

Security-->firewall-->rules-->wan to lan-->add-->>

source address =any

destination=any

services-->edit customised services

στο customized servises τι κάνω για να ανοιξω τις πόρτες?

post-106565-0-68823000-1302733773_thumb.jpg

Δημοσ.

service name pes service type tcp/udp απο κατω range και απο κατω 1 το 65535

δεν θυμαμαι αν εχει dmz.μπορει και να εχει και να ειναι απο cli interface.

Δημοσ.

service name pes service type tcp/udp απο κατω range και απο κατω 1 το 65535

δεν θυμαμαι αν εχει dmz.μπορει και να εχει και να ειναι απο cli interface.

με αυτο που μου γράφεις τι θα καταφερω φιλε, αυτην την πόρτα γιατι να την γραψω?

Δημοσ.

επειδη στο zyxel δεν εχει dmz η τουλαχιστον δεν ξερω εγω που βρισκεται αυτο που σου ειπα να γραψεις ειναι σαν να κανεις χειροκινητα dmz.

το dmz ανοιγει ολα τα ports .στο netfaster για την ip που εδωσες εκανες dmz και ανοιξες ολα τα Ports

για το zyxel το ιδιο πραγμα σου λεω για την Ip που θες να ανοιξεις ολα τα ports.απλα θα γραψεις 1 εως 65535 αντι να κανεις dmz.γιατι δεν ξερω που ειναι το dmz.αμα δεν πιασει τοτε να googlaro να δω που εχουν βαλει το dmz.αλλα λογικα θα πιασει

Δημοσ.

επειδη στο zyxel δεν εχει dmz η τουλαχιστον δεν ξερω εγω που βρισκεται αυτο που σου ειπα να γραψεις ειναι σαν να κανεις χειροκινητα dmz.

το dmz ανοιγει ολα τα ports .στο netfaster για την ip που εδωσες εκανες dmz και ανοιξες ολα τα Ports

για το zyxel το ιδιο πραγμα σου λεω για την Ip που θες να ανοιξεις ολα τα ports.απλα θα γραψεις 1 εως 65535 αντι να κανεις dmz.γιατι δεν ξερω που ειναι το dmz.αμα δεν πιασει τοτε να googlaro να δω που εχουν βαλει το dmz.αλλα λογικα θα πιασει

ενα παλικαρι απο ενα αλλο φορουμ μου προτεινε αυτες τις ρυθμισεις:

1) Network > NAT > Port Forwarding ---Default server: IP of your PC (σβηστα ολα τα υπολοιπα απο κατω που εφτιαξες)

2) Security > Firewall > General ---Packet Direction WAN to LAN, Default Action Permit (και πλεον δεν χρειαζονται rules στο wan to lan)

μπορεις ομως να διατηρησεις το default action drop και να βαλεις

wan to lan rule

source address =any

destination=any

services-->Any tcp any udp (any all)

γιατι θες να ανοιξεις ολες τις πορτες? Ποσα προγραμματα εχεις που θελουν τετοια ρυθμιση? Εγω με 3 pc (emule, mtorrent), nas server, dreambox, ip dvr με 8 nat και 8 rules ειμαι ενταξει

Τα έκανα λοιπόν και τιποτα, ειπα λοιπον να κανω ενα reset μήπως εχω κάνει κάτι λάθος,εκανα το reset και τελικα οχι μόνο δεν μπορω να ανοιξω το dmz αλλα δεν μπαινει καθόλου στο ιντερνετ το ρούτερ (ΠΡΙΝ ΤΟ RESET ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)... δε ξερω μου εχει σπάσει τα νευρα, μου έρχετε να το σπασω η να το πουλησω επειδη δε ξέρω να το δουλεψω... αλλα στην ουσια ειναι καλό ρουτερ.

Πατησα να δω κ τι γινετε με την ΙΡ και μου βγάζει αυτο που βλέπεις στο εικονοδιο ποιο κάτω.Εκανα επανεκκίνηση και reset κανα 2 φορες ακόμη μήπως φτιαξει και μπω στο ιντερνετ αλλα τιποτα.... κοκκινο λαμπακι στο εικονιδιο dsl.To εβγαλα και εβαλα πάλι το νετφαστερ2 και όλα οκ.

Και αν μπόρεις ρε φιλε κοιτα πως ανοιγει το dmz στο google γιατι εγω δε μπορω να το βρω και να το καταλαβω -_-

post-106565-0-91894400-1303326718_thumb.jpg

Δημοσ.

α.καταρχην βαλε το zyxel και καντο reset στα default και ξανασεταρε το.β.να ανοιξεις ολα τα ports απο το firewall που λεει αυτος να κανεις permit δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.ουτε χωρις να φτιαξεις port forward rulez.αλλο θεμα το τι θα κανει permit.συνηθως σε καποια ρουτερ πχ και Thomson αν εχεις το Firewall ανοιχτο σε μεσαιο επιπεδο απλα το port forward το κανει Overide.αλλα θελει port forward.αυτο που λεει πιο πανω 1) Network > NAT > Port Forwarding ---Default server: IP of your PC (σβηστα ολα τα υπολοιπα απο κατω που εφτιαξες)

τι να πω δεν μου καθεται καλα.

δοκιμασες αυτο που σου γραψα πιο πανω με ολα τα Ports απο 1 εως 65535?

Δημοσ.

α.καταρχην βαλε το zyxel και καντο reset στα default και ξανασεταρε το.β.να ανοιξεις ολα τα ports απο το firewall που λεει αυτος να κανεις permit δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι.ουτε χωρις να φτιαξεις port forward rulez.αλλο θεμα το τι θα κανει permit.συνηθως σε καποια ρουτερ πχ και Thomson αν εχεις το Firewall ανοιχτο σε μεσαιο επιπεδο απλα το port forward το κανει Overide.αλλα θελει port forward.αυτο που λεει πιο πανω 1) Network > NAT > Port Forwarding ---Default server: IP of your PC (σβηστα ολα τα υπολοιπα απο κατω που εφτιαξες)

τι να πω δεν μου καθεται καλα.

δοκιμασες αυτο που σου γραψα πιο πανω με ολα τα Ports απο 1 εως 65535?

reset απο πισω με ενα καρφακι του εκανα, πάτησα το κουμπακι του reset για 5-8 δευτερολεπτα και μολις εσβησαν τα λαμπακια το αφησα...το default που λες τωρα θα δω που ειναι και θα το κνω, και θα κάνω και αυτο που ειπες ποιο πάνω.

Και όσο για αυτα που λέει προσαρμογέας διασύνδεσης του δυκτυου 7...20 κλπ στο εικονιδιο που εχω επισηναψει τι ειναι, ξερεις τι εννωει? εχει πειραχτει τιποτα απ τις ρυθμισεις του υπ/στη... μηπως ο πιτσιρικας εχει κανει τιποτα.. αλλα δε νομιζω

+2 για την βοηθεια

Δημοσ.

α.μην ανησυχεις για τον προσαρμογεα.κανονικα η Ip του zyxel ειναι 192.168.1.1 και οχι 192.168.2.1.μαλλον καποιος την εχει αλλαξει. ελπιζω να ειναι οι Ip στο αυτοματο ωστε να παρεις μια ip απο το 192.168.1.χ range. και καλο θα ειναι αφου δεις ποια Ip εχεις παρει περα απο το Port forward να την βαλεις και καρφωτα στην καρτα δικτυου σου .επισης αυτο που εκανες με τα 5-8 δεπτερολεπτα στην πραξη reset to defaults ηταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...