SofoS@ Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Όταν πατάω το κουμπί, ανοίγει για 2 δευτερόλεπτα, ακούω δηλαδή το ανεμιστηράκι που γυρίζει, ανάβει και το φωτάκι του dvdrom (κάνοντας και τον ήχο σαν να τσεκάρει) και κλείνει. Το δοκίμασα και με μπαταρία και στην πρίζα, πάλι τα ίδια. Είναι ένα lenovo 300 n200 και είναι εκτός εγγύησης. Πρέπει να έχει επισκευαστεί το τροφοδοτικό του παλιότερα (δεν είναι δικό μου) οπότε είναι πιθανό να φταίει αυτό πάλι. Πόσο κάνει συνήθως η επισκευή του τροφοδοτικού κι επίσης είναι προτιμότερο να το πάω κατευθείαν στην lenovo ή δεν έχει διαφορά με το να το πάω σε κάποιο κατάστημα;
basilis222 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Το λάπτοπ έχει μπαταρία; Είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ δουλέβει το τροφοδοτικό; *το τροφοδοτικό δεν επισκευαζετε,καίγεται μια και καλή.
fordakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλό είναι να βρεις ένα πολύμετρο και να μετρήσεις το τροφοδοτικό σου.
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Καλό είναι να βρεις ένα πολύμετρο και να μετρήσεις το τροφοδοτικό σου. αφου εισαι εκτος εγγυησης κανε πρωτα οτι σου λεει ο fordakias. ενημερωτικα εχει με 3ε και 5ε πολυμετρακι στο πρακτικερ. μετρησε ταση και ρευμα εξοδου στο τροφοδοτικο. αν δεν ξερεις πως να χρησιμοποιησεις το πολυμετρο και που πρεπει να το ρυθμισεις για να μετρησεις μια δεδομενη ταση ή ρευμα εδω ειμαστε.
SofoS@ Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ναι έχει μπαταρία και αρχικά με αυτή το δοκίμασα. Απο λάπτοπ δεν έχω και πολύ ιδέα τι παίζει, όλος ο μηχανισμός του τροφοδοτικού είναι εξωτερικός;(το καλώδιο; )
pc_expert Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δεν είναι απαραίτητα το τροφοδοτικό. Μπορεί να είναι και υπερθέρμανση. Χρειάζεται έλεγχος για να είσαι σίγουρος.
SofoS@ Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Υπερθερμανση δεν νομίζω, αφού ήταν κλειστό για ώρες και συνεχίζει να κάνει το ίδιο.
filip123go Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Μπορεί κάποιος ανεμιστήρας να τα έχει παίξει τελείως και να κλείνει κατευθείαν, για προστασία... Αν πιάνουν τα χέρια σου, άνοιξε τον και ρίξ του ένα καλό καθάρισμα, μήπως φταίει η σκόνη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.