Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση πουλιού

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τώρα?Όσοι άνθρωποι θέλουν τα ζώα ελεύθερα και δεν γουστάρουν να ταΐζουν τα καναρίνια κανναβούρι για να μαστουρώνουν και να κελαηδάνε απαγορεύεται να τρώνε κρέας γιατί έτσι στρουθοκαμηλίζουν???Στη λογική ποιου κόσμου ισχύουν αυτά τα πράγματα???Και μη μου πεις τώρα τι περνάνε τα ζώα στα εκτροφεία και στα σφαγεία γιατί όλα αυτά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν έχω διάθεση να τσακώνομαι πρωί πρωί...

Eχεις μπερδευτει τραυματια μου. Αυτο που λεμε ειναι οτι δε μπορεις απ τη μια να λες οτι θες τα ζωα ελευθερα, απο την αλλη ομως να δεχεσαι να ειναι αιχμαλωτισμενα τα κοτοπουλα, τα γουρουνια ή τα βοδια για να τα τρως.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό που λέμε είναι ότι μπορείς να έχεις τα ζώα αιχμαλωτισμένα αλλά να μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτή η αιχμαλωσία τους κάνει καλό.

Δημοσ.

Ποιός σου είπε ότι τρώω αιχμαλωτισμένα κοτόπουλα??Ποιός σου είπε ότι είμαι υπέρ του να αιχμαλωτίζονται κοτόπουλα??Εγώ δεν είπα ότι κάνω κάτι τέτοιο εγώ είπα απλά ότι δεν θεωρώ λάθος να τρώνε οι άνθρωποι κρέας!

Edit:Συμφωνώ επίσης με cb_papi, δεν λέω ότι εσύ κακός έχεις το παπαγαλάκι σου, δικαίωμά σου είναι να πιστεύεις ότι θέλεις.Απλά μην έχεις ψευδαισθήσεις :-)

Δημοσ.

Ολα τα κοτοπουλα που τρως αιχμαλωτισμενα ειναι, δε γινεται αλλιως.

Εαν συμφωνεις οτι πρεπει να τρωνε οι ανθρωποι κρεας τοτε λεμε το ιδιο πραγμα.

Ποιες ψευδαισθησεις εχω?

Δε μ ενδιαφέρει αν θα καταργηθούν ή όχι αλλά πιστεύω ότι δεν καλοπερνούν τα ζώα εκεί πέρα. Δε θυμάμαι σίγουρα αν έχω πάει ποτέ στο τσίρκο. Νομίζω μια φορά όταν ήμουν 4 ετών.

Δεν πρόκειται για ευαισθησία. Την αποποίηση ευθύνης σχολίασα.

Oχι δε σε ενδιαφερει, απ τη στιγμη που λες αυτα πρεπει να εισαι κατηγορηματικα υπερ της καταργησης των τσιρκων. Υπερ της καταργησης των ενυδριων στα σαλονια μας, υπερ της καταργησης των ωδικων πουλιων στα κλουβια μας κοκ. Κακιζεις φανταζομαι τους γονεις σου που σε πηγαν στο τσιρκο και φυσικα δεν θα πηγαινες ποτέ το δικο σου παιδι...

Ποιος κανει αποποιηση ευθυνης?

Δημοσ.

Κι εγω το λεω γι αυτον.

Ενταξει, ο ανθρωπος επεσε σε αντιφασεις και αναγκαστηκε να τη κανει με ελάφρα πηδηματακια, που λενε.

Αυτό που λέμε είναι ότι μπορείς να έχεις τα ζώα αιχμαλωτισμένα αλλά να μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι αυτή η αιχμαλωσία τους κάνει καλό.

Ειπαμε, το καλο και το κακο ειναι υποκειμενικα.

Δημοσ.

Να φανταστώ Ιωάννη πως είσαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος??Για τα ζώα ελευθέρας βοσκής έχεις ακούσει ποτέ??Δεν έχεις πάει ποτέ σε χωριό να δεις εκεί τη σχέση του βοσκού με τα ζώα του???Λυπάμαι αλλά αυτά τα ζώα δεν τα θεωρώ αιχμάλωτα.Αν ήταν σε εκτροφεία τότε ναι είναι πραγματικά τραγικές οι καταστάσεις...

Δημοσ.

Να φανταστώ Ιωάννη πως είσαι γέννημα θρέμμα Αθηναίος??Για τα ζώα ελευθέρας βοσκής έχεις ακούσει ποτέ??Δεν έχεις πάει ποτέ σε χωριό να δεις εκεί τη σχέση του βοσκού με τα ζώα του???Λυπάμαι αλλά αυτά τα ζώα δεν τα θεωρώ αιχμάλωτα.Αν ήταν σε εκτροφεία τότε ναι είναι πραγματικά τραγικές οι καταστάσεις...

Ναι, εχει μια θαυμασια σχεση... τοσο θαυμασια που τελικα το ζωο "ελευθερης βοσκης" αλλα συγκεκριμενης ιδιοκτησιας καταληγει σε ενα πιατο :lol:

Οκ. Μάθαμε ότι η αιχμαλωσία μπορεί να είναι καλή για οποιοδήποτε ζώο. Τίποτε άλλο για σήμερα;

Καποιες φορες ναι μπορει, αμφιβαλλεις? Γάτα ή κλουβι?

Δημοσ.

Μπαα, τι να τη κανεις τη 1 ωρα και μετα να σε φανε αντι για 40 χρονια τσαμπα φαι και υπνο?..

Καλά τότε ας αφήσουμε τα παιδιά στην Αφρική να πεινάνε γιατί έτσι και αλλιώς το φαγητό που μπορούμε να τους προσφέρουμε δεν είναι καλό(να υποθέσω ότι ή δεν τρως ποτέ σοκολάτα ή την τρως και μετά μαστιγώνεσαι γιατί είναι κακή για την υγεία σου)και ας βάλουμε όλα τα πλάσματα του ζωικού βασιλείου σε κλουβιά όπου θα είναι ασφαλή από οποιονδήποτε κίνδυνο και τέλος ας φτιάξουμε ειδικά ιδρύματα όπου τα παιδιά του δυτικού κόσμου θα είναι έγκλειστα για να μην κινδυνεύουν από ατυχήματα, ανώμαλους κ.τ.λ

Επίσης το γεγονός ότι κάποιος αγαπάει τα ζώα και θέλει να είναι ελεύθερα, δεν σημαίνει ταυτόχρονα ότι πάει και ενάντια στην φυσική πορεία των πραγμάτων και γίνεται χορτοφάγος.Απλά σέβεται τη ζωή γύρω του και τα δικαιώματα των πλασμάτων γύρω του.Όπως το λιοντάρι έχει δικαίωμα να φάει κρέας έτσι έχει και ο άνθρωπος στο κάτω κάτω...

Προφανως κανεις μας δε λεει να αφησουμε τα παιδια στην Αφρικη να πεινανε ή να αιχμαλωτισουμε ολα τα ζωα για την ασφαλεια τους.

Ολοι μας αγαπαμε τα ζωα και τα θελουμε ελευθερα αλλα και ολοι μας αγοραζουμε δερματινα ρουχα,εχουμε ενυδρεια-κλουβια στα σπιτια μας και βαζουμε κοτοπουλο και χοιρινο στο τραπεζι μας.

(Μεσημεριασε και πεινασα, παω να κανω μια μπριτζολα:))

Δημοσ.

Ναι, εχει μια θαυμασια σχεση... τοσο θαυμασια που τελικα το ζωο "ελευθερης βοσκης" αλλα συγκεκριμενης ιδιοκτησιας καταληγει σε ενα πιατο :lol:

εκτροφείο ζώων που προορίζονται για τα εστιατόρια και τα κρεοπωλεία έχει ο ανύπαρκτος αυτός βοσκός, δεν έχει καταφύγιο για αγελάδες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν δείχνει ή θα έπρεπε να δείχνει σεβασμό στο ζώο πριν το σκοτώσει. Μη φτάνουμε στα άκρα απλώς για να διαφωνήσουμε..

ολοι μας αγοραζουμε δερματινα ρουχα

και αφού το ζώο θα σκοτωθεί που θα σκοτωθεί είναι καλύτερο να εκμεταλλευόμαστε όσο καλύτερα το κουφάρι, νομίζω.

Όπως ακριβώς κάνουμε χιλιάδες χρόνια τώρα. Αν ήταν τόσο λάθος, θα είχαμε βρει κάποιον άλλο τρόπο να τρεφόμαστε ή να ντυνόμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...