Προς το περιεχόμενο

Αναγνώριση πουλιού

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν προκειται για βελακι... ειναι το μεσα χρωμα και οπως εκλειναν τα φτερα σε κεινη τη φωτο σχηματιζεται βελακι:)

Δημοσ.

Με κλουβι τι κανουμε ρε παιδια?.. μου ειπαν οτι κανει περι τα 30€.

Καμμια συγκεκριμενη και φτηνη ιδεα?

• Moderators
Δημοσ.

Ακομα χωρις κλουβι το εχεις? Δεν ειναι κοτα :lol:

Σοβαρα ομως, εκει γυρω στα 30 ευρω ειναι μια γενικως αποδεκτη λυση. Θα βρεις και πιο οικονομικα, αλλα δεν ειναι σιγουρο πως θα ειναι καλης ποιοτητας τα καγκελα κλπ.

Και οχι τιποτα αλλο, αλλα οι παπαγαλοι εχουν την συνηθεια να δαγκωνουν τα παντα και ενα κλουβι που δεν ειναι καλο, μπορει να αποτελεσει προβλημα καποια στιγμη.

Δημοσ.

Προς το παρον φιλοξενειται σε κλουβι ενος φιλου.

Αλλα μου λετε μεγαλο κλουβι, κανονικη τροφη, παιχνιδια... χρημα δηλαδη. Βεβαια αν ειναι να μιλησει, χαλαλι.

Πραγματι δαγκωνει, οταν το επιασε η μανα μου της δαγκωνε συνεχεια το χερι και ματωσε. Βλεπεις μερικα κωλοπουλα δαγκωνουν το χερι που (θα)τα ταιζει:)

Δημοσ.

Αχ ρε συ τι μου θύμησες τώρα...είχα και εγώ ένα τέτοιο παπαγαλάκι όταν ήμουνα μικρή αλλά το δικό μου δεν μιλούσε παρ ότι εγώ από την άλλη του μιλούσα πάρα πολύ... :confused:

Δημοσ.

Lol όχι μετά απλά λυπόμουν οτιδήποτε κλεινόταν σε κλουβί...τα πουλιά είναι για να πετάνε ελεύθερα, τα ψάρια για να κολυμπάνε ελεύθερα και ο άνθρωπος για να ζητάει δικαιώματα και ελευθερίες για τον εαυτό του και να τα στερεί από τους υπόλοιπους (ομοειδείς και μη...).Άποψη δική μου πάντα...

Δημοσ.

Μα το πουλι αν ειναι ικανοποιημενο γυρνα κα μπαινει μόνο του στο κλουβι... ρωτα και την ανηψια μου που ειχε ενα καναρινι.

Αλλωστε που να τρεχει τωρα εξω, καραδοκουν και κινδυνοι.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι θέμα ικανοποίησης ή κατά πόσο είναι θέμα άγνοιας.Κάτι που δεν το έχουμε ζήσει και δεν το γνωρίζουμε, ούτε το στερούμαστε ούτε το αποζητούμε.Ούτε είναι καλό να μην το έχουμε σε πολλές περιπτώσεις...

Δημοσ.

Ένα παιδί στην Αφρική δεν έχει φάει ποτέ σοκολάτα, οπότε δεν τη στερείτε και είναι ικανοποιημένο ως είναι.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι καλό που τα παιδιά της Αφρικής δεν έχουν φάει ποτέ σοκολάτα...

Έτσι και τα πουλιά για το σπίτι.Γεννιούνται σε κλουβί, μεγαλώνουν σε κλουβί.Δεν τους λείπει το να πετάνε ελεύθερα γιατί δεν το έχουν κάνει ποτέ, δεν ξέρουν πως είναι, το κλουβί είναι το σπίτι τους.Και για το παπαγαλάκι που βρήκες το ίδιο ισχύει πιθανότατα από κάποιον έφυγε...τι σημαίνει αυτό ότι είναι καλό για το παπαγαλάκι που στερείτε ότι κάνουν τα πουλιά από τότε που άρχισαν να υπάρχουν??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...