kokonik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα! Μπορει καποιος που παιζει με πληκτρολογιο(ξερω ειναι τραγικο αλλα εχουν καει ολες οι usb) ποια ειναι τα κουμπια που παιζεις? Εκτος τα A-S-D-SPACE-CAPS-SHIFT-CTRL υπαρχουν και αλλα? Αν εχει καποιος και τους συνδιασμους το τι κανει το καθενα θα ηταν μια χαρα Επισης και στους κανονικους αγωνες αλλα και στο HTH παει απιστευτα αργα..Στα μινιμουμ ειμαι μεσα και παραπανω, η συνδεση ειναι καλη.Αν κατεβασω τους τελευταιους drivers παιζει να δω βελτιωση? Καλη χρονια να εχουμε
GTAIV2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ομολογω πως το παιχνιδι με απογοητευσαι αρκετα αυτη τη χρονια..τα γραφικα του ειναι πολυ αχριστα το pro 12 εχει καλητερα αυτη την χρονια ειναι και βεβαια η ποιο αχρηστη εταιρεια)να δουμε το επομενο φιφα πως θα ειναι..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 χαχα το ακουσαμε κ αυτο ε ενταξει εχουνε περοθορια βελτιοσασι
sheik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Για τα γραφικα εχει δικιο το παιδι, ειναι ΑΙΣΧΡΑ. Οταν η συνθηκες ειναι ηλιοφανεια, παλευονται, αλλα σε συννεφιες,βροχες,χιονια ειναι λες και παιζεις στο ps2... Καλημερα! Μπορει καποιος που παιζει με πληκτρολογιο(ξερω ειναι τραγικο αλλα εχουν καει ολες οι usb) ποια ειναι τα κουμπια που παιζεις? Εκτος τα A-S-D-SPACE-CAPS-SHIFT-CTRL υπαρχουν και αλλα? Αν εχει καποιος και τους συνδιασμους το τι κανει το καθενα θα ηταν μια χαρα Επισης και στους κανονικους αγωνες αλλα και στο HTH παει απιστευτα αργα..Στα μινιμουμ ειμαι μεσα και παραπανω, η συνδεση ειναι καλη.Αν κατεβασω τους τελευταιους drivers παιζει να δω βελτιωση? Καλη χρονια να εχουμε Μπορεις να πας στις ρυθμισεις του χειριστηριου, button help, και θα δεις εκει τι κανει καθε συνδυασμος πληκτρων.
padelis71992 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πιστεύω πως οπως και σε μένα έτσι κ σε όσους παίζουν φιφα φέτος είναι το τελευταίο πράγμα που τους νοιάζει τα γραφικά. Και δε τα θεωρώ και αισχρά... Για μένα του προ καρτουνιαζουν...
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Απορω γιατι ασχολουμαστε ακομα με το ποιο ειναι το καλυτερο. Καλυτερο φυσικα ειναι αυτο που με κανει να νοιωθω καλυτερα οταν το παιζω και δεν μπα να ναι και το χειροτερο...δεν με νοιαζει. Fifa 12 ρεεεεεε!!!!! Ποιο Pro???? Παμε καλα? Τοσα χρονια το φαγαμε στη μαπα και στο τελος τις μετριοτητες του....Αντε γεια!!!
padelis71992 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Οχι εγω δε σύγκρινα (γιατι απλά ειναι ασύγκριτα ) απλα ειπα τη γνωμη μου.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) !μου συμβαίνει το ίδιο 6 στα 10 ματς http://www.youtube.com/watch?v=sl54lz8wAmY Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2011 από BLuE_PaNtHeR
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ναι εχει αυτο του να μπορεις να βγεις μεχρι το 5 λεπτο χωρις να χασεις το παιχνιδι. Απο τη μια ειναι κακο οταν στο κανουν οταν κερδιζεις κλπ αλλα ειναι καλο μονο και μονο αμα εχεις για παραδειγμα σε ενα παιχνιδι lag πολυ, το βλεπεις τα πρωτα 2-3 λεπτα και βγαινεις...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Α αμα είναι ετσι εντάξει τότε .θα το κάνω και γω (όταν έχει πολύ lag)
sheik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι απιστευτα εκνευριστικο, ειδικα οταν στον αγωνα παιζεται η παραμονη σου-προβιβασμος σου. Σκοραρεις στα πρωτα λεπτα και λες ωραια , καλα ξεκινησα και κανει quit ο αλλος. Πως εχω κρατηθει και δεν εχω σπασει οθονες,χειριστηρια κλπ ουτε κι εγω ξερω. Επισης, ισχυει μεχρι το 10 λεπτο σχεδον γιατι 2-3 φορες μου εκαναν quit εκει γυρω και παλι δεν πηρα νικη.Πλεον, στα πρωτα 10 λεπτα απλα προσπαθω να μην φαω γκολ αλλα ουτε και να βαλω, παιζοντας πασουλες μπρος πισω.. Το εχω κανει κι εγω, ακριβως για τον λογο που ανεφερε ο stratigos. Ουτε καν 2-3 λεπτα, αν δω πως με την σεντρα εχω lag, βγαινω. Αυτο δε το θεωρω αδικο.
stratigos24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομιζω στο 10λεπτο γιατι ενας - δυο που μου εχουν βγει στο 6ο-7ο λεπτο εχουν χρεωθει την ηττα κανονικα. Εγω προσωπικα μετα το 5 δεν φοβαμαι τιποτα. Ναι, δεν ειναι αδικο οταν εχεις lag να βγεις αμεσα. Και αυτο γιατι, ενταξει να εχουμε και οι 2 λιγο lag καθεσαι και παιζεις δεν εγινε τιποτα αλλα εχω παιξει παιχνιδια με παιδια και μου λενε ειχα lag και εγω απο την αλλη δεν ειχα καθολου οταν παιζαμε. Αρα για φανταστειτε να παιζεις με εναν με lag και εκεινος να μην εχει?
sheik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Φαινεται ξεκαθαρα το αν εχουν και οι 2 lag. Μου τυχαινει να εχω κι εγω και να καταλαβαινω οτι εχει και ο αλλος, απο το πως αλλαζει πασες κλπ. Αλλες φορες ομως, εγω εχω lag και δε προλαβαινω να αλλαξω σωστη 2η πασα και ο αλλος παει σφαιρα και με εχει συνεχεια στην πιεση...
Bourdoulas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ ο άλλος δεν χρεώνεται με ήττα. Το παιχνίδι φαίνεται σαν παιγμένο (άρα μείον ένα παιχνίδια από τα 10) ή είναι σαν να μην έγινε ποτέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα