Karellen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ρε guys αν εχει παρατηρησει κανεις αυτο να το πει please! Απο χθες(μου χει ξανατυχει βεβαια) εχω την υποψια οτι παιζω με τους ιδιους αντιπαλους....κοντρα στις ιδιες ομαδες και με το ιδιο στυλ παιχνιδιου ανα αντιπαλο....placebo κι αυτο? Νταξ οκ τους εχω - ισως 1-2 με δυσκολευουν λιγο (χιναρια τα πιο πολλα καταληγουν)- αλλα εχω αρχισει και βαριεμαι.... Συμβουλη Νο1 προς νεους παιχτες Μεγαλο ρολο νομιζω παιζει η βαθμιδα απο balance να ειναι στο attacking ή ακομα και στο ultra attacking Σχεδον ολοι οι αντιπαλοι που κληρωνομαι πιεζουν πολυ μπροστα απο το πρωτο κι ολας min με τους επιθετικους για να κλεψουν την μπαλα και να βαλουν γκολ! Κοιταμε χωρο κι οχι τον επιθετικο(οκ τον εχουμε απο κοντα) γιατι αλλιως μας εφυγε Πιστευω εχουν κανει αυτη την αλλαγη στην βαθμιδα-μονο οταν το αλλαζω κι εγω ισορροπει ο αγωνας και εκμεταλευομαι τους κενους τους χωρους-μαλιστα ισως ετσι φαινεται οτι η ομαδα τους ή καποιοι παιχτες ειναι πολυ γρηγοροι.... Το παιχνιδι θελει υπομονη....κι αυτοι παιζοντας ετσι δεν φαινεται να την κανουν! υ.γ Σιγουρα μεγαλο ρολο επισης εχουν :η δυναμικη της ομαδας που επιλεγουμε,το συστημα με το οποιο παιζουμε, το ταλεντο μας στην αμυνα-επιθεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για τους ίδιους παίχτες αντιπάλους δεν ειναι placebo οχι για να το τσεκάρεις σίγουρα όμως μπές στο προφιλ σου στην ea και δες στα recent matches τα ονόματα τους αν είναι το ίδιο τότε σίγουρα επαιζες με τον ίδιο.! Εμένα προχθές με έβαλε 2 φορές συνεχόμενες με ενα τυπο απο αλλο πλανητη.. Πήγα και έιδα το προφιλ του και είχε 443 νικες και 120 ητες και λέω τώρα κατάλαβα :-P μιλαω φυσικα οτι το μυριζε το παιχνιδι ηταν πολυ καλος Όσο για το attacking που λες εγω διαφωνω γιατι με το attacking σε κάθε επίθεση σου μεχρι και οι αμυντικοι σου ανεβαινουν μεχρι τη σεντρα αν ομως δε ξερεις καλη αμυνα και σου πεταξει αντεπιθεση ο αντιπαλος το εφαγες το γκολ... Εγω ξεκιναω παντα με defensive για τον ιδιο ακριβως λογο που λες εσυ ομως περιμενω αφου εχει βαλει attacking ο αλλος η ultra attacking και ανοιχτει. Μολις του παρω τη μπαλα ειναι γκολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Για τους ίδιους παίχτες αντιπάλους δεν ειναι placebo οχι για να το τσεκάρεις σίγουρα όμως μπές στο προφιλ σου στην ea και δες στα recent matches τα ονόματα τους αν είναι το ίδιο τότε σίγουρα επαιζες με τον ίδιο.! Εμένα προχθές με έβαλε 2 φορές συνεχόμενες με ενα τυπο απο αλλο πλανητη.. Πήγα και έιδα το προφιλ του και είχε 443 νικες και 120 ητες και λέω τώρα κατάλαβα :-P μιλαω φυσικα οτι το μυριζε το παιχνιδι ηταν πολυ καλος Όσο για το attacking που λες εγω διαφωνω γιατι με το attacking σε κάθε επίθεση σου μεχρι και οι αμυντικοι σου ανεβαινουν μεχρι τη σεντρα αν ομως δε ξερεις καλη αμυνα και σου πεταξει αντεπιθεση ο αντιπαλος το εφαγες το γκολ... Εγω ξεκιναω παντα με defensive για τον ιδιο ακριβως λογο που λες εσυ ομως περιμενω αφου εχει βαλει attacking ο αλλος η ultra attacking και ανοιχτει. Μολις του παρω τη μπαλα ειναι γκολ. Hμουνα σιγουρος!(οτι επαιζα με τους ιδιους-λαλακια ομως αυτο και γιατι να συμβαινει?ολος ο κοσμος παιζει fifa12) ΟΚ και thank you φιλε θα το τσεκαρω αυτο που λες μεσω ΕΑ! Οσο για το αλλο που διαφωνεις (δεν θελω να νομιζεις οτι παω να σου αλλαξω τη γνωμη) κοιτα: Αν ξαναδιαβασεις τι γραφω μιλαω για προσεκτικη αμυντικη λειτουργια (εννοειται ωστε να μην εχεις προβλημα στις αντεπιθεσεις που λες)-η οποια ειναι και θεμα αντιληψης+ταλεντου+εμπειριας -σε χωρο περισσοτερο κι ΟΧΙ στενο μαρκαρισμα στον επιθετικο γιατι μπορει να σου κανει ξεπεταγμα και τοτε τον εχασες!bye bye Defensive εσυ χμμμμ....εγω συνηθιζα να το εχω στο balance μονιμα αλλωστε ενας Platini δεν παιζει ποτε defensive και συνεχεια αντιμετωπιζα τρελη πιεση απο τον αντιπαλο...εχανα την μπαλα -εχτιζα και στην αμυνα + λαθος πασες που ακομα κανω μερικες φορες στον πανικο μου - και τα τσιμπαγα ...με την αλλαγη αυτη ομως σαν να κινειται η ομαδα μου διαφορετικα στο γηπεδο-πριν εμοιαζε στασιμη - και βλεπω και τους κενους χωρους του εχθρου αφου κι αυτος παιζει ετσι... οι πιο πολλοι παιζουν ετσι και μπορω να πω ειναι λιγο πολυ αμπαλοι,στηριζονται σε κατι παιχτες τουμπανα τυπου Benzema,Ronaldo,Messi κλπ που κυνηγανε σαν τρελοι να κλεψουν το τοπι Φυσικα ολα αυτα ειναι παρατηρησεις στο gameplay το δικο μου και ο,τι αντιμετωπιζω online και δεν σημαινει τπτ απολυτως περα απο αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιι!!! 3ος τιτλος (2ος σερι σημερα) στα H2H! γεεεεεειιιιι-χααααα!!! Πατησα 2-0 εναν καλο αν και ηθελα 1 ποντακι μονο τελευταιο ματς! Μαγικο γκολ το 2ο αψογη συνεργασια και Ιμπρα πιστολιασε απο πολυ κοντα σε αδειο τερμα παρακαλω,το καρφωσε θα ηταν το πιο σωστο!Εννοειται τρελαθηκε ο αλλος,εκανε quit αμεσως!τους τη δινουν κατι τετοια! PLATINI_ATHENS DEVISION 1 ....οι επιτυχιες συνεχιζονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ας με κανει καποιος add τωρα να παιξουμε κανα ματσακι που βαριεμαι!!michael18gr τα γκολ μου χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν αντέχω να παίζω με άλλους που έχουν κακή σύνδεση με αποτέλεσμα να lagarei συνέχεια το παιχνίδι.Στο PES 2012 είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση αυτη την στιγμη και μενα λαγκαρει τρελα .....μαλλον τελος για σημερα τα Η2Η games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χαλαρώστε ρε μάγκες, ένα παιχνίδι είναι... Και κάτι για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Έχω παρατηρήσει σε κάποιους αντιπάλους, ότι με το που δίνει πάσα αμέσως ο παίκτης που την έκανε τρέχει μπροστά για να γίνει το 1-2. Προηγουμένως έπαιζα με κάποιον που το έκανε συνέχεια με τους 2 επιθετικούς που είχε μπροστά. Σε μία περίπτωση έφαγα γκολ επειδή είχα αργούς αμυντικούς, αλλά μετά την ψιλιάστικα τη δουλειά και είτε τον έκοβα, είτε τον έβγαζα offside. Ήταν εκνευριστικό πάντως... Αυτήν την πάσα 1-2 πως την κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Χαλαρώστε ρε μάγκες, ένα παιχνίδι είναι... Και κάτι για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα. Έχω παρατηρήσει σε κάποιους αντιπάλους, ότι με το που δίνει πάσα αμέσως ο παίκτης που την έκανε τρέχει μπροστά για να γίνει το 1-2. Προηγουμένως έπαιζα με κάποιον που το έκανε συνέχεια με τους 2 επιθετικούς που είχε μπροστά. Σε μία περίπτωση έφαγα γκολ επειδή είχα αργούς αμυντικούς, αλλά μετά την ψιλιάστικα τη δουλειά και είτε τον έκοβα, είτε τον έβγαζα offside. Ήταν εκνευριστικό πάντως... Αυτήν την πάσα 1-2 πως την κάνει; Πατάς LB και την πάσα. Είναι καλός συνδυασμός για να ανεβαζεις παίκτες ψηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 το πηρα και εγω χθες επιτελους!!! οποιος θελει ας κανει add RedSeaGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πήρες το πρωτάθλημα online ή εννοείς αγόρασες το παιχνίδι fifa 12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πήρες το πρωτάθλημα online ή εννοείς αγόρασες το παιχνίδι fifa 12? Μάλλον το game ..για να μας δίνει το nickname! Θα στήσουμε το cup που λέγαμε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Μετά απο ένα συγκλονιστικό ματς κατάφερα και ισοφάρισα 3-3 στο 90+ Ιδού και το απίστευτο γκολ http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/108119571 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχετε βαρεθεί να παίζετε Barcelona-Real; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πήρες το πρωτάθλημα online ή εννοείς αγόρασες το παιχνίδι fifa 12? ναι το game. μια ερωτηση,φανταζομαι αυτο που κατεβασα απο origin εχει τα update/patch που εχουν βγει δεν κατεβαζω κατι extra.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάτι άλλο. Όλα τα κάνει το Origin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα