Karellen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ...ΟΚ το live season ειτε on ειτε οff φαινεται να μην εχει τελικα σημασια(το αφηνω στο off παντως)... Απο χθες που ανεβηκα devision 2(επεσα στην 3 παλι) εκαναν την εμφανιση τους παλι φανομενα boosting στους H2H αγωνες μου... Πριν λιγο ομως κερδισα εναν που επαιζε και με 5 πισω ομως,τουμπανο η ρεαλ του αλλα αυτος αμπαλος... εκανε και disconnect στο 90`! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάγκες είμαι εδώ σε ενα φίλο και έχουμε ένα πρόβλημα...Ενω το pc του παιζει καινουρια παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 3 assassins creed revelations. Το φιφα που ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα του κανει σπασιματα δοκιμασα τα παντα απο settings εβγαλα το antialising εβαζα εβγαζα το v-sync κατεβαζα αναλυσεις, εβαζα εβγαζα την επιλογη για τους ati users αν και εχει nvidia το εκανα μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το συστημα του ειναι : Gpu : Nvidia Geforce 9500 GT Ram : 3 gb Cpu : Intel core 2 4400 @ 2.2 Ghz Και λειτουργικο windows 7. Αν εχετε καμια ιδεα ριχτε τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάγκες είμαι εδώ σε ενα φίλο και έχουμε ένα πρόβλημα...Ενω το pc του παιζει καινουρια παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 3 assassins creed revelations. Το φιφα που ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα του κανει σπασιματα δοκιμασα τα παντα απο settings εβγαλα το antialising εβαζα εβγαζα το v-sync κατεβαζα αναλυσεις, εβαζα εβγαζα την επιλογη για τους ati users αν και εχει nvidia το εκανα μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το συστημα του ειναι : Gpu : Nvidia Geforce 9500 GT Ram : 3 gb Cpu : Intel core 2 4400 @ 2.2 Ghz Και λειτουργικο windows 7. Αν εχετε καμια ιδεα ριχτε τη. μηπως εχει ανοιχτα τπτ msn,klp???? μηπως ειναι θεμα σκληρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και εγω με αυτο το λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/283916/Fujitsu-Siemens-Lifebook-AH530GFXF3.html αν δεν το εχω στο low εχει lag αν και μου φαινεται παραξενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μάγκες είμαι εδώ σε ενα φίλο και έχουμε ένα πρόβλημα...Ενω το pc του παιζει καινουρια παιχνιδια οπως call of duty modern warfare 3 assassins creed revelations. Το φιφα που ειναι πιο ελαφρυ απο αυτα του κανει σπασιματα δοκιμασα τα παντα απο settings εβγαλα το antialising εβαζα εβγαζα το v-sync κατεβαζα αναλυσεις, εβαζα εβγαζα την επιλογη για τους ati users αν και εχει nvidia το εκανα μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα. Ξέρει κανείς τι παίζει; Το συστημα του ειναι : Gpu : Nvidia Geforce 9500 GT Ram : 3 gb Cpu : Intel core 2 4400 @ 2.2 Ghz Και λειτουργικο windows 7. Αν εχετε καμια ιδεα ριχτε τη. Ναι θα σου πω τι παίζει. Η ΕΑ είναι για τα μπάζα και κρίμα η υποστήριξη που της δίνουμε. Αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε πολλούς υπολογιστές - κυρίως όσους έχουν ΑΤΙ κάρτες - και ο μόνος τρόπος που έχω καταφέρει προσωπικά κάτι είναι να βάλω όλα τα settings σε off και low. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά αν έχεις ΑΤΙ απλά ενεργοποιείς το fix που έχει στο setup για το microstuttering και παίζει κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια, ειμαι με το συστημα της υπογραφης μου και αντιμετωπιζω 1 προβληματα: 1. Εχω μια παραξενη μουνταδα 2. Δεν υπαρχει τρισδιαστατο χορτατρι παρα μονο στα replay με την καμερα που κινειται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Όσοι έχουν την έκδοση του θείου δεν έχουν τις ενημερώσεις που έλυσαν τα προβλήματα για αρκετά συστήματα είτε με ΑTΙ είτε με Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά αν έχεις ΑΤΙ απλά ενεργοποιείς το fix που έχει στο setup για το microstuttering και παίζει κομπλέ. Nope. Σε εμένα έκανε το απόλυτο... τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μα το θεμα ειναι οτι δεν εχει ATI εχει nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) ωωωωω devision 1 με Μilanara...και με 38 πυρετο!αρρωστια! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2011 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ανέβηκα στην 4η, άντεξα για μια σεζόν με τα 1000 ζόρια και μετά έπεσα στην 5η πάλι. Απλά μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι παίζουν στο auto γιατί πάσα δεν χάνουν με τίποτα. Φλιπεράκι κανονικό. Ή εγώ παίζω τόσο χάλια.... (δεν το αποκλείω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν αντέχω να παίζω με άλλους που έχουν κακή σύνδεση με αποτέλεσμα να lagarei συνέχεια το παιχνίδι.Στο PES 2012 είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 ωωωωωωωωωωω 2ος τιτλος στο H2H! μια ηττα μονο και αυτη απο εναν πολυ καλο αλλα και με χαλια συνδεση! Παραθετω και ενα νικητηριο γκολακι απεναντι σε εναν πολυ καλο που επαιζε ομως με Lazzio.... http://www.easports.com/media/play/video/107813915 PLATINI_ATHENS FOR THE WIN! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Ανέβηκα στην 4η, άντεξα για μια σεζόν με τα 1000 ζόρια και μετά έπεσα στην 5η πάλι. Απλά μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι παίζουν στο auto γιατί πάσα δεν χάνουν με τίποτα. Φλιπεράκι κανονικό. Ή εγώ παίζω τόσο χάλια.... (δεν το αποκλείω ) ...εγω παλι σκευτομουνα οτι οι περισσοτεροι(που παιζουν και με gamepad) παιζουν με semi-assisted γιατι οι πασες τους εχουν μια διαφορετικη καπως τροχια-περνανε διπλα απο τους παιχτες μου και δεν μπορω να τις κοψω για χιλιοστο, σαν να εχουν λιγο φαλτσακι...αλλωστε εγω παιζω με assisted-συμφωνω με το φλιπερακι παντως- και πολλες φορες μπορω να πω οι πασες (που κανουν καποιοι παιχτες μου) ειναι τραγικες και μαλιστα σε καιρια σημεια του αγωνα...εχω φαει αρκετα γκολ απο λαθος μεταβιβαση(που ηταν ομως σιγουρη) και μαλιστα στο 1 μετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Θα δοκιμάσω σήμερα αγώνα με όλα assisted να δω πως θα πάει. Πραγματικά είμαι περίεργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα