Bourdoulas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Έχω έναν γνωστό που το κάνει αυτό. Σπαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙ... Επαιζα με πορτογαλια απεναντι σε μπαρτσελονα και στο 65 περιπου ειναι 4-2 το σκορ υπερ μου και ειμαι στο κεντρο με τον ροναλντο ερχετε πανω μου ο puyol τον περναω με την τριπλα στο δεξι αναλογικο το μπροστα πισω που τη χτυπαει στο πισω ποδι κ ετσι οπως ερχετε μετα ο pique κανω το πισω μπρος που τη πιανει αναμεσα απο τα ποδια και τη πεταει απο πανω απο τον αντιπαλο το περναω και περιπου απο τα 30 μετρα πρωτου σκασει η μπαλα κατω τραβαω σουτ και το στελνω στο γαμα. Λεω 5-2 θα βγει και θα χασω το γκολ. Δε βγαινει και λεω δε βαζω αλλο γκολ να μη βγει ε τελικα χανει ωραια ευκαιρια και βγηκε παει το γκολ :shock: :-( Ηταν πραγματικα καλο..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ποιος θέλει να παίξουμε κανένα φιλικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκίνησα Fifa 12 χθες(άλλος ένας που παρατάει το προ) και στο Setting Legendary είναι φαντασία μου ή είναι όντως πανδύσκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αν περασες απο φιφα σε προ οντως θα σου φαινεται πολυ δυσκολο σιγα σιγα ομως θα ειναι ευκολο...Αν το εχεις αυθεντικο ξεκινα head 2 head seasons και ασε το offline play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 φιλικό ποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αν περασες απο φιφα σε προ οντως θα σου φαινεται πολυ δυσκολο σιγα σιγα ομως θα ειναι ευκολο...Αν το εχεις αυθεντικο ξεκινα head 2 head seasons και ασε το offline play Ε λίγο training πριν βγω στην πραγματικότητα Το συνηθίζω γρήγορα νταξ,πλέον το μόνο που μου την δίνει είναι πως το game όταν νικάς είναι σαν να "θέλει" να ισοφαριστείς. Anyway Pes 2012 who? Fifa all the way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Ξεκίνησα Fifa 12 χθες(άλλος ένας που παρατάει το προ) και στο Setting Legendary είναι φαντασία μου ή είναι όντως πανδύσκολο? ειναι αρκετα δυσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 φιλικό καποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Μη σπαμαρεις πανθηρα αν θελει καποιος θα σου πει φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 μπορεις να φας μπαν απο το σπαμ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Βασικα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος που δε πρεπει να σπαμαρεις δεν ειναι ωραιο και για τους υπολοιπους :rolleyes: Αν θες παμε φιλικο τωρα εμεις εισαι ον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 ωπ έλα το είδα το μνμ ναι σε 10 λεπτα μπορώ γιατί κάνω έναν καφε τώρα ωπ ακυρο .εχει ελληνική ταινία στην ΕΤ3.και θέλω να την οπωσδήποτε.χιλια συγγνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 H προσοχή στην λεπτομέρεια μου αρέσει. Αρχίζω αγώνα μετά τις 12 και οι εκφωνητές εύχονται καλά Χριστούγεννα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το συνηθίζω γρήγορα νταξ,πλέον το μόνο που μου την δίνει είναι πως το game όταν νικάς είναι σαν να "θέλει" να ισοφαριστείς. Eμενα μου αρεσει, προσθετει κι αλλο στον ρεαλισμο. Δεν ισχυει βεβαια αυστηρα αυτο που λες. Απλα αναλογα με το πως εξελισσεται το ματς, μοιαζει να επηρεαζεται ας πουμε η ψυχολογια και το momentum των παικτων και της ομαδας. Μπορει ας πουμε το παιχνιδι να ειναι ντερμπι, να νικας 1-0 και οσο φτανεις στο 90 ,οπως ειναι λογικο, ο αντιπαλος (με την "ευνοια" του παιχνιδιου) να πιεζει ασφυκτικα και να σφυροκοπαει ψαχνοντας την ισοφαριση. Αντιθετα, μπορει ενω ο αγωνας ειναι 0-0 για αρκετη ωρα, να βαλεις(η να φας) γκολ και να αλλαξει ολοκληρη η ψυχολογια της ομαδας και στο καπακι σε 2-3 λεπτα να βαλεις(η να φας) 2ο...Σα να λεμε "λυθηκαν" τα ποδια τους και τους εφυγε το αγχος κι εκει που δε μπορουσες να αλλαξεις δευτερη πασα τωρα να κανεις τσαλιμια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα