Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειδικα στο pc ισχυει θα πω εγω!χαχαχαχαχα

...Παντελη πες μου πως να κανω το παιχνιδι μου οταν οταν ο αλλος τρεχει σαν τρελος αμυνα και επιθεση 90min και εχει παιχτες που ειναι ηδη τουμπανο ακομα πιο τουμπανο...οχι σε παρακαλω πες! :mrgreen:

...πολλοι παιχτες διαμαρτυρονται σε διαφορα sites και γραφουν για boosted teams και δεν εχουν αδικο...τα γραφα κι εγω εδω στο insomnia! :-(

Tωρα τι κανουμε?γινεται off το live season?Και αν ναι πως? γιατι δεν εχω βγαλει ακρη...Καποιοι παντως λενε οτι το εκαναν off αλλα δεν αλλαξε κατι...

Και εγω προσπαθησα να δω που το λεει αυτο το live season on (ή off) λιγο πριν αρχισει το ματς απ οτι διαβασα αλλα δεν...τπτ απολυτως δεν πηρε το ματι μου.

Εγω καταλαβα οτι παιζω τοσο καιρο κοντρα σε ενα 50% παιχτων θα πω (και λιγο ισως λεω) με disadvantage και χωρις να δωσω ενα euro στην ΕΑ πηρα league title (και παιζοντας με πληκτρολογιο!)χαχαχαχαχα :mrgreen:

Aντε γεια ΕΑ! Επειδη ομως ηταν πολυ κουραστικο δεν θα το ξαναεπιχειρησω....

γραφει ενας: Does anybody know if buying Live Season effects your Head to Head Seasons matches? I really want to buy it like the last couple of years but theres no point if it doesn't work on the game mode I play the most. Cheers!

και του απανταει ο αλλος: It does work! I've been doing it since the game came out.

εδω το link: http://forum.ea.com/uk/posts/list/1056622.page'>http://forum.ea.com/uk/posts/list/1056622.page

ειδικα στο pc ισχυει θα πω εγω!χαχαχαχαχα

...Παντελη πες μου πως να κανω το παιχνιδι μου οταν οταν ο αλλος τρεχει σαν τρελος αμυνα και επιθεση 90min και εχει παιχτες που ειναι ηδη τουμπανο ακομα πιο τουμπανο...οχι σε παρακαλω πες! :mrgreen:

...πολλοι παιχτες διαμαρτυρονται σε διαφορα sites και γραφουν για boosted teams και δεν εχουν αδικο...τα γραφα κι εγω εδω στο insomnia! :-(

Tωρα τι κανουμε?γινεται off το live season?Και αν ναι πως? γιατι δεν εχω βγαλει ακρη...Καποιοι παντως λενε οτι το εκαναν off αλλα δεν αλλαξε κατι...

Και εγω προσπαθησα να δω που το λεει αυτο το live season on (ή off) λιγο πριν αρχισει το ματς απ οτι διαβασα αλλα δεν...τπτ απολυτως δεν πηρε το ματι μου.

Εγω καταλαβα οτι παιζω τοσο καιρο κοντρα σε ενα 50% παιχτων θα πω (και λιγο ισως λεω) με disadvantage και χωρις να δωσω ενα euro στην ΕΑ πηρα league title (και παιζοντας με πληκτρολογιο!)χαχαχαχαχα :mrgreen:

Aντε γεια ΕΑ! Επειδη ομως ηταν πολυ κουραστικο δεν θα το ξαναεπιχειρησω....

γραφει ενας: Does anybody know if buying Live Season effects your Head to Head Seasons matches? I really want to buy it like the last couple of years but theres no point if it doesn't work on the game mode I play the most. Cheers!

και του απανταει ο αλλος: It does work! I've been doing it since the game came out.

εδω το link: http://forum.ea.com/uk/posts/list/1056622.page

Mολις το βρηκα, απο τα settings το βαζεις on ή off, εβαλα και τις 2 επιλογες στο off και παω να δω αν αλλαξε κατι :devil:

Ναι ρε φουστη μου επιτελους παιχνιδι σε slow speed!Και νικη 3-0 ανετα με την γιουναιτεντ κοντρα σε μια θνητη μαντσεστερ σιτι κι οχι τπτ μουφα υπερομαδα!Οι αμυντικοι μου στο υψος τους!χαχαχα ετσι!

Επισης ο αντιπαλος ειχε τροπους οταν μου τραυματησε τον Ασλευ Γιανγκ πεταξε την μπαλα εξω!Και δεν εκανε και quit!Μπραβο του!Καταλαβε οτι παιζω δικαια!Ελπιζω να μην ξαναπετυχω κανεναν απατεωνα αμπαλο :mrgreen: !χαχαχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισης ο αντιπαλος ειχε τροπους οταν μου τραυματησε τον Ασλευ Γιανγκ πεταξε την μπαλα εξω!

Φανταζομαι και εσυ με τη σειρα σου σαν καλο παιδι εκανες fair play ετσι?

Θα διαβασω αυριο το ολο θεμα να δω τι εχετε γραψει και το τι εχει γινει για να καταλαβω... ^_^

Mολις το βρηκα, απο τα settings το βαζεις on ή off, εβαλα και τις 2 επιλογες στο off και παω να δω αν αλλαξε κατι

Ναι ρε φουστη μου επιτελους παιχνιδι σε slow speed

Κλασσική περίπτωση placebo. Εβαλες off κατι που ετσι και αλλιώς δεν έχεις ενεργοποιήσει (αγοράσει). Δεν ισχύει για τον αντίπαλο το off. Το live season είναι αμαρτία της EA από το fifa 09 δεν είναι καινούριο φρούτο.

Οπότε αν σου τη σπάει είσαι αναγκασμένος ή να το υπομείνεις ή να σταματήσεις να παίζεις.

Boosting των στατιστικών με άλλους (unofficial) τρόπους σε ranked matches δεν έχει καταγραφεί από το 09 έως σήμερα που ασχολούμαι. Φιλικά λοιπόν επισημαίνω ότι καλό θα είναι να μην πηγαίνεις προκατειλημένος στο ματς και έτσι θα αποδίδεις καλύτερα.

Φανταζομαι και εσυ με τη σειρα σου σαν καλο παιδι εκανες fair play ετσι?

Θα διαβασω αυριο το ολο θεμα να δω τι εχετε γραψει και το τι εχει γινει για να καταλαβω... ^_^

Παντα στρατηγε μου!εκτελεσα αραουτ και εβγαλα παλι εξω την μπαλα!Μολις ανεβηκα 2η κατηγορια παιζοντας 3 παιχνιδια υπο νορμαλ συνθηκες ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!ταχυτητα θες, οι καλοι παιχτες θες(π.χ Μεσσι) πιανονται απο τους αμυντικους (οκ οχι παντα) αλλα δεν τους παιρνανε σαν σταματημενους!, ο αντιπαλος κανει λαθος πασες, επισης δεν ειναι πιο γρηγορος απο την πασα μου!επιτελους!και δεν μπαινει μεσα οτι σουταρει! :mrgreen:

3 παιχνιδια οπως ειπα 9 points!Καλα στο 2ο παιχνιδι νικουσα 4-1 οταν εκανε quit ο τυπος και χασατε ολοι εδω μια γκολαρα του Νανι!Απιστευτο γκολ μακρινο με φαλτσο το πιο ωραιο που χω πετυχει ποτε!κριμα!στο τελευταιο αλλαξα και πηρα Barcelona απο 1-0 πηγε 1-1 μετα το κανα παλι 2-1 και στο 2-2 ο τυπος μαλλον επεσε απο το ιντερνετ και ...δεν με χαλασε! :mrgreen: Αυτος μαλιστα ηταν καλος!και μαλιστα χωρις να τρεχει σαν πυραυλος!Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν επεφτε μπορει και να χανα......

Κλασσική περίπτωση placebo. Εβαλες off κατι που ετσι και αλλιώς δεν έχεις ενεργοποιήσει (αγοράσει). Δεν ισχύει για τον αντίπαλο το off. Το live season είναι αμαρτία της EA από το fifa 09 δεν είναι καινούριο φρούτο.

Οπότε αν σου τη σπάει είσαι αναγκασμένος ή να το υπομείνεις ή να σταματήσεις να παίζεις.

Boosting των στατιστικών με άλλους (unofficial) τρόπους σε ranked matches δεν έχει καταγραφεί από το 09 έως σήμερα που ασχολούμαι. Φιλικά λοιπόν επισημαίνω ότι καλό θα είναι να μην πηγαίνεις προκατειλημένος στο ματς και έτσι θα αποδίδεις καλύτερα.

τι ειναι το Placebo αρχηγε? ελπιζω να μην με εβρισες :mrgreen: Φιλε δεν ξερω τι πτυχια εχεις και τι μου λες μολις τα εβαλα στο off επαιξα 3 ματς στη σειρα κανονικα!Μηπως επιλεγοντας off δεν με βαζει να παιζω με αλλους που εχουν on????Eπισης μηπως να κρατησεις μια πισινη μπας και κανεις λαθος ?Αυριο θα παιξω κι αλλα ματσακια και θα γραψω ξανα εντυπωσεις χωρις να θελω να ειμαι και εγω απολυτος....επισης δεν εχω κανενα λογο να γραφω ψεμματα. Αν δεις τα ποστ μου το ψαχνω το συγκεκριμενο θεμα και μαλιστα βρηκα κι αλλους παιχτες σε διαφορα forums....τεσπα.Εχεις δικαιωμα να εκφραζεσαι οπως θελεις αλλα προκατειλημενος εγω δεν ειμαι...σου επιστρεφω τον χαρακτηρισμο!ξερω πολυ καλα ποτε μια ομαδα τρεχει παραπανω απο οτι την εχουν προγραμτισει να κανει...το εχω κι εγω το παιχνιδι ξερεις!!! :mrgreen: τωρα το πως γινεται αυτο το ψαχνουμε και μαλιστα νομιζω οτι κατι βρηκαμε!:mrgreen: εις αυριον τα σπουδαια λοιπον!

τι ειναι το Placebo αρχηγε?

Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα γιατι έτσι κι αλλιώς είσαι σίγουρος για την ορθότητα όσων λες. Για το placebo είναι υπογραμισμένο όχι για να δώσω έμφαση αλλά επειδή είναι link.

Κι εγώ πιστεύω ότι η ρύθμιση on/off του Live Season αφορά αποκλειστικά αυτούς που το έχουν αγοράσει. Για εμάς που δεν το έχουμε πληρώσει είτε on έχουμε, είτε off, το ίδιο πράγμα είναι. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν το βάλουμε στο off θα παίζουμε με αντίπαλους σαν κι εμάς.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι το Live Season αφορά κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά και δεν νομίζω να είναι μεγάλο το ποσοστό αυτών που πληρώνουν. Ή για να το θέσω αλλιώς, ποιές είναι οι πιθανότητες να παίξω με αντίπαλο ο οποιος να τυχαίνει να πληρώνει για την κατηγορία της ομάδας του και παράλληλα αυτή να είναι και σούπερ φορμαρισμένη συνολικά (και όχι μόνο 2-3 παίκτες της); Μάλλον μικρή... Στην συντριπτική (; ) πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κι όχι να γκρινιάζουμε διαρκώς ότι μας φταίει το ένα ή το άλλο.

Ακόμα και με το θέμα του Live Season όμως δεν εξηγείται η υποτιθέμενη αλλαγή στην ταχύτητα του παιχνιδιού (όπως έχει γραφτεί εδώ πέρα). Μάλλον placebo, όπως είπατε... :rolleyes:

Λοιπον δεν γίνονται αυτά .νικουσα 1-0 ως το 89 και με πέταξε έξω και χρεώθηκα ήττα .χωρις να έχω διακοπή adsl.ουτε minimize έγινε. Θα στείλω email στην ΕΑ να τους ξεχέσω Τι δι!$!@$ ρε !@$ υπάρχουνε cheaters και στο fifa??

Edit:

Λοιπον πήρα νίκη στο επόμενο ματς, πάλι όμως στο 90 o αντίπαλος εκλεισε το παιχνίδι.

Αυτη τη φορά όμως ευτυχως χρεώθηκε σ αυτόν η ήττα.

Μου φαίνεται όμως κατάλαβα τι έφταιγε και χρεωνόμουν την ήττα σε αποσύνδεση αντιπάλου.

Εκεί που λέει online settings-> opponet quit %, έχει 2 επιλογές :Expand και only match mine.

Ε εγώ το είχα στο Expand .

Γι αυτό μου χρεωνόντουσαν οι ήττες.

Τώρα το βαλα στο "only match mine" και ευχομαι να είναι αυτό.

για να δουμε...

Λοιπον δεν γίνονται αυτά .νικουσα 1-0 ως το 89 και με πέταξε έξω και χρεώθηκα ήττα .χωρις να έχω διακοπή adsl.ουτε minimize έγινε. Θα στείλω email στην ΕΑ να τους ξεχέσω Τι δι!$!@$ ρε !@$ υπάρχουνε cheaters και στο fifa??

Edit:

Λοιπον πήρα νίκη στο επόμενο ματς, πάλι όμως στο 90 o αντίπαλος εκλεισε το παιχνίδι.

Αυτη τη φορά όμως ευτυχως χρεώθηκε σ αυτόν η ήττα.

Μου φαίνεται όμως κατάλαβα τι έφταιγε και χρεωνόμουν την ήττα σε αποσύνδεση αντιπάλου.

Εκεί που λέει online settings-> opponet quit %, έχει 2 επιλογές :Expand και only match mine.

Ε εγώ το είχα στο Expand .

Γι αυτό μου χρεωνόντουσαν οι ήττες.

Τώρα το βαλα στο "only match mine" και ευχομαι να είναι αυτό.

για να δουμε...

νομίζω ότι με αυτή την επιλογή το match χρεώνεται σε σένα μόνο αν το κερδίζεις τη στιγμή της αποσύνδεσης

αν χάνεις ή είσαι ισοπαλία δε σου δίνει 3 βαθμούς της νίκης

Αυτή η επιλογή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρετε.

Αυτή η επιλογή σημαίνει το εξής:

Καθε παίχτης εχει ένα DNF (did not finish %).Δηλαδή πόσα απο τα παιχνίδια που έχει παίξει έχει κάνει quit. Οπότε εάν δε θέλετε να παίζετε με αντιπάλους που παρατάνε το ματς όταν χάνουν βάζετε match mine (βέβαια εάν έχετε υψηλο DNF και εσείς είναι δώρο άδωρο).

Δυστυχώς στο DNF συνυπολογιζονται και τα ματς που διακόπτεται η σύνδεση σου (για οποιοδήποτε λόγο). Πχ εγώ έχω DNF 5% παρόλο που δεν έχω κάνει quit ηθελημένα σε κανένα ματς.

Όσο για τις αποσυνδέσεις που κερδίζεις ή χάνεις είναι εκνευριστικό αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.

Η εμπειρία μου στο fifa 09 10 11 (σε 360 όμως) λέει ότι είναι τυχαίο γεγονός και όχι οτι προκαλείται απο τον αντίπαλο. Έτσι μοιάζει να είναι και στο φετινό fifa (στο pc).

Αυτή η επιλογή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρετε.

Αυτή η επιλογή σημαίνει το εξής:

Καθε παίχτης εχει ένα DNF (did not finish %).Δηλαδή πόσα απο τα παιχνίδια που έχει παίξει έχει κάνει quit. Οπότε εάν δε θέλετε να παίζετε με αντιπάλους που παρατάνε το ματς όταν χάνουν βάζετε match mine (βέβαια εάν έχετε υψηλο DNF και εσείς είναι δώρο άδωρο).

Δυστυχώς στο DNF συνυπολογιζονται και τα ματς που διακόπτεται η σύνδεση σου (για οποιοδήποτε λόγο). Πχ εγώ έχω DNF 5% παρόλο που δεν έχω κάνει quit ηθελημένα σε κανένα ματς.

Όσο για τις αποσυνδέσεις που κερδίζεις ή χάνεις είναι εκνευριστικό αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.

Η εμπειρία μου στο fifa 09 10 11 (σε 360 όμως) λέει ότι είναι τυχαίο γεγονός και όχι οτι προκαλείται απο τον αντίπαλο. Έτσι μοιάζει να είναι και στο φετινό fifa (στο pc).

Το αυτό. Το "match mine" ταιριάζει το δικό σας DNF % με αυτό του αντιπάλου. Το δε "expand" που λέτε είναι απλώς η επιλογή που εμφανίζει το dropdown list του DNF %. Θα μπορούσε να έγραφε "Show/List/View" ή οτιδήποτε άλλο...

Είμαι division 6 και χρειάζομαι 2 νίκες για να ανέβω κατηγορία. Παίρνω Real και κερδίζω στον πρώτο αγώνα την Bayern.

Έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς πάλι με Real εναντίον της City. Το παιχνίδι είναι 2-2 μέχρι το 90', όπου ο CR7 βάζει το τρίτο γκολ. Τέτοιοι πανηγυρισμοί ούτε το 2004 στο Euro :P

Για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω τίποτα γιατι έτσι κι αλλιώς είσαι σίγουρος για την ορθότητα όσων λες. Για το placebo είναι υπογραμισμένο όχι για να δώσω έμφαση αλλά επειδή είναι link.

....και μενα ο ιατρος με ενημερωσε να σας λεω ναι!και placebo ειπα οχι?λενε κατι καλα! :mrgreen:

κι εσυ επισης απο την μερια σου εισαι πολυ σιγουρος, εγω γιατι να μην ειμαι δλδ δεν το καταλαβα αυτο :mrgreen:

...δεν το παιζω ειδικος αν προσεξεις το πως γραφω...εσυ π.χ αναφερεις και τα πτυχια σου με χρονολογιες-μιλας για παλιοτερα fifa κλπ...

παρατηρησεις κανω πανω στο gaming το δικο μου....δεν θελω να σε πεισω αν καταλαβες κατι τετοιο oυτε κανεναν αλλον απο εδω μεσα!ελευθερια εχουμε και γραφουμε και αν καποιος παρατηρει κατι παρομοιο καλο θα ειναι να το αναφερει....!Μαλιστα ενας φιλος ανεφερε εδω για μια περιεργα γρηγορη Bayern....

Απλα να σε ενημερωσω οτι δεν ειμαι ο σουπερ αποτυχημενος ασχετος παιχτης που κλαιγεται και γκρινιαζει επειδη δεν μπορει να σταυρωσει νικη και γενικα δεν ξερει να κρινει την ωρα που παιζει fifa12 τι αντιμετωπιζει....αυτα! :mrgreen:

Κι εγώ πιστεύω ότι η ρύθμιση on/off του Live Season αφορά αποκλειστικά αυτούς που το έχουν αγοράσει. Για εμάς που δεν το έχουμε πληρώσει είτε on έχουμε, είτε off, το ίδιο πράγμα είναι. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν το βάλουμε στο off θα παίζουμε με αντίπαλους σαν κι εμάς.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι το Live Season αφορά κάθε πρωτάθλημα ξεχωριστά και δεν νομίζω να είναι μεγάλο το ποσοστό αυτών που πληρώνουν. Ή για να το θέσω αλλιώς, ποιές είναι οι πιθανότητες να παίξω με αντίπαλο ο οποιος να τυχαίνει να πληρώνει για την κατηγορία της ομάδας του και παράλληλα αυτή να είναι και σούπερ φορμαρισμένη συνολικά (και όχι μόνο 2-3 παίκτες της); Μάλλον μικρή... Στην συντριπτική (; ) πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κι όχι να γκρινιάζουμε διαρκώς ότι μας φταίει το ένα ή το άλλο.

Ακόμα και με το θέμα του Live Season όμως δεν εξηγείται η υποτιθέμενη αλλαγή στην ταχύτητα του παιχνιδιού (όπως έχει γραφτεί εδώ πέρα). Μάλλον placebo, όπως είπατε... :rolleyes:

Πιστευεις πιστευω πιστευει...εγω βλεπω οn & off.γιατι πιστευεις δλδ οτι ειναι το ιδιο?....Μαλλον δεν εισαι κι εσυ τοσο σιγουρος ομως....οκ κι εγω πιστευω λοιπον οτι οσοι εχουν χρηματα και αγοραζουν παιχνιδια για ονλινε εχουν και ενα λογαριασμο και internet banking και αγοραζουν διαφορα π.χ gamepad,ανταπτορες κλπ κλπ και γιατι οχι οσοι ειναι ψαγμενοι,πορωμενοι και καραγουσταρουν το live season! :mrgreen: γιατι οχι?σιγα ποσο κανει ?μια περιουσια ? ^_^ Δεν μπορει ρε φιλε να αντιμετωπιζω ενα Τοrres που να τρεχει σαν κατσαριδα και εγω με τον Villa να μην προλαβαινω να κοντρολαρω!ειπαμε νταξ!χαχαχαχα

Θα τρελαθουμε τελειως μολις εληξε αγωνας μου 27-2 :shock: υπερ μου. Ο τυπος στο 5-2 ξεκινησε και εβαζε αυτογκολ μεχρι τα 27 κ ολο αυτο για να μου σπασει τα νευρα αφου καθυστερουσε ε λοιπον σηκωθηκα απο το pc και βρηκα τον αγωνα τελειωμενο :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...