fixxxer29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Να πάρεις το ενσύρματο του Xbox παντελή. Το βάζεις στη USB θύρα και τελος. Ούτε μπαταρίες ούτε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλά τέλος δεν είναι γιατί έχει κατι ευρόπουλα :-P αλλα θα το ψάξω... Τώρα ψάχνω μήπως βρώ χειριστήρια ps2 γιατί βρήκα αντάπτορα με 4 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Οτι λεει ο fixxxer. Ολα ενσυρματα για παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως με ασύρματο παίζω και λειτουργεί άψογα. Βέβαια είχα ήδη χειριστήριο από το 360 και για να μπορώ να το χρησιμοποίησω και σε pc πήρα άλλο ένα μαζί με το adapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια....( μπιπ στο ΓΑΜΩ) ΤΟ live season ΜΟΥ! ....μου φαινεται βρηκα τι ειναι αυτο που κανει την διαφορα στα Η2Η! δεν ξερω για σας εγω συνεχιζω να παιζω με κατι αντιπαλους που τρεχουν σαν τον Βolt,δεν κουραζονται ποτε,ειναι παντου!Ελεος!Νταξει ειπαμε ΟΚ edit στα stats δεν γινεται...bug δεν ειναι...ψυχολογικα ειμαι ΟΚ (αυτο για τον φιλο μου τον Παντελη ) κατι ομως πρεπει να ειναι , αφου ΝΑ ΤΟ συμβαινει στα Η2Η!!!!! Παραθετω ενα link που γραφουν about it (εχω βρει κι αλλα!!!!): http://www.gamespot.com/fifa-soccer-11/forum/does-live-season-affect-h2h-ranked-56704070 Παντως ετσι δεν λεει...δλδ οποιος πληρωνει για live season εχει πλεονεκτημα αν η ομαδα του ειναι σε φορμα;;;; πφφφφφφφφ μουφα!!!!! υ.γ υπαρχει καποια επιλογη να το κανουμε off???? δλδ να παιζουμε κοντρα σε παιχτες χωρις βοηθητικες ροδες,που ξερουν να παιζουν βρε αδερφε Αν γνωριζει καποιος please ας ενημερωσει γιατι (αν και στα @@ μας) εχουμε ξενερωσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 http://forum.ea.com/uk/posts/list/15/983831.page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ...κι ενας σε ενα αλλο link γραφει αυτα: Your Fulham shouldn't have to be matched with the likes of Read Madrid or Barcelona (or other 5 star teams). In my opinion this Live Season shouldn't have to be used in Online Ranked Games, it's an unfair advantage over the opponent by having boosted player attributes. But since, you're saying you will be "going to matched up.." with the big boys..and you have Andy Johnson rated as high as Ronaldo, what's wrong with that? lol.. τι γραφει εδω????boosted player attributes????βλεπουν καλα τα ματακια μου??? τι ειναι αυτα ρε συ!!!(με φωνη Georgiou!Georgiou speaking) http://forum.ea.com/uk/posts/list/15/983831.page τα ξερες δεν τα λεγες!;;; χαχαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πλάκα μας κάνουν? Γι' αυτό η Bayern Munich τρέχει σαν τρελή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 τα ξερες δεν τα λεγες!;;; χαχαχαχαχαχ Εμ, δεν το 'ξερα. Κι εγώ σήμερα το ανακάλυψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 δε καταλαβα χριστό.Δηλαδη στα h2h seasons αμα βάλεις τα sliders στο full και ο αντίπαλος δε το κάνει θα τρέχεις σαν τρελος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 http://forum.ea.com/uk/posts/list/15/983831.page Για την ακρίβεια εγώ αυτο που καταλαβαίνω είναι πως αν εγώ πχ έχω ανοιχτό το live season της γαλλίας και πάρω μια ομάδα που στη πραγματικότητα αυτή η ομάδα πάει καλα στο πρωτάθλημα της θα είναι σε φόρμα και μεσα στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 δε καταλαβα χριστό.Δηλαδη στα h2h seasons αμα βάλεις τα sliders στο full και ο αντίπαλος δε το κάνει θα τρέχεις σαν τρελος? Τα sliders είπαμε δεν έχουν επίδραση στο online. Το Live Season απ' ότι φαίνεται όμως έχει. Αλλά δεν είναι πάντα για καλό, μπορεί πχ μια ομάδα να είναι συνολικά ντεφορμέ ή απλώς κάποιοι παίκτες τους. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια αυτός που... ξέρει θα πάει και θα απενεργοποιήσει το Live Season. Απ' την άλλη δεν έχουμε διευκρινήσει ακόμα το πόσο καλύτερη είναι μια φορμαρισμένη ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Έτσι είναι νομίζω. Και όταν η ομάδα αυτή πάει δε τα πάει καλά στην πραγματικότητα , θα έχει πεσμένα στατιστικά. Εγώ προτιμώ την Arsenal στα default πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 αχα μαλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Και πάλι δε με ενδιαφέρει οτι και να κάνει ο άλλος εγω προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου αν χάσω απο τον αλλον έχασα. Εμένα με εκνευριζουν αλλα πραγματα... Μου έτυχε προχθες να παίζω να νικάω 1-0 στο 70 ξαφνικα με πεταει λεω βγηκε ο μ@λακας. 'Ητα σε μενα χωρις να υπαρχει προβλημα κανενα με το ιντερνετ και το οριτζιν τα παντα ηταν καλα τωρα γιατι με πεταξε ενας θεος ξερει...! Α στο gamespot λέει επίσης πως το γράφει στην αρχή αν είναι on... Πότε εννοεί ακριβώς; Να σημειώσουμε επίσης πως και τα 2 forums ειναι για ps3 xbox360. Αν και δε νομιζω να εχει διαφορα με το pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα