BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 αν το βάλεις το ελληνικό patch που λες ,και το χεις αυθεντικό,σε πετάνε έξω απο το online?και σου μπλοκάρει να παίζεις το αυθεντικό fifa 12? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Βγηκε το ελληνικο patch με superleague.. ενα λινκ?> edit: μαλλον αυτο εννοεις? http://greeksuperpatch.com/index.php/el/component/jdownloads/viewdownload/29/64.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Microsoft XBOX360 Wir/ess Controller θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο το gamepad, για pc παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Με δυο λόγια: μακράν το καλύτερο χειριστήριο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έχω 4 τέτοια (3 ασύρματα και 1 ενσύρματο). Οτιδήποτε άλλο (Logitech, Saitek, διάφορα PS3 controllers κλπ) έχει πάει εδώ και καιρό στην ντουλάπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Με δυο λόγια: μακράν το καλύτερο χειριστήριο που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Έχω 4 τέτοια (3 ασύρματα και 1 ενσύρματο). Οτιδήποτε άλλο (Logitech, Saitek, διάφορα PS3 controllers κλπ) έχει πάει εδώ και καιρό στην ντουλάπα. +1 ασύγκριτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosFE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Microsoft XBOX360 Wir/ess Controller θα ηθελα τη γνωμη σας για αυτο το gamepad, για pc παντα. Ειναι η καλυτερη επιλογη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 θα μαζέψουμε τελικά συμμετοχές;Οι άλλοι δεν θέλετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 οκ guys σας ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά σε φιλό πολύ καλό χειριστηριο ήθελα να το πάρω αλλα η τιμή του με κράτησε μακριά. Edit : Έχει κανείς αυτό το Χειριστήριο ; Αν ναι τα αναλογικά του όταν ιδρώνουν τα δάχτυλα γλιστράνε; Θέλω να είναι όπως του ps2 που δε γλιστράνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 To ενσύρματο 360 controller έχει πάντως 22 ευρώ στο amazon. Δυστυχώς δεν πιάνουμε το όριο των 25 ευρώ για να έχουμε και τζάμπα μεταφορικά, όμως παίρνετε μια ιδέα. Προσωπικά, για να ξεπεράσω το παραπάνω όριο, αγόρασα κι ένα φτηνό mousepad Steelseries και έτοιμος ο Φώντας. Επίσης είναι χειριστήριο σκυλί που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Τα τρία ασύρματα του 360 τα έχω πάνω από 4 χρόνια, έχουν υποστεί τα πάνδεινα (χτυπήματα, πτώσεις, κοπανήματα κλπ) και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Απλώς χρειάζονται νέα μπαταρία κάθε 1,5 περίπου χρόνο. Τους πήρα κι ένα κινέζικο δέκτη με καμια δεκαριά ευρώ για να τα συνδέσω σε PC και όλα τα υπόλοιπα controllers πήγαν στην ντουλάπα. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το φάγωμα των αναλογικών μοχλών, κυρίως γιατί ο αδερφός μου επιμένει να βγάζει... νύχια όταν παίζει και τα έγδαρε. Πήρα μερικά πάμφθηνα προστατευτικά καπάκια από ebay και καθάρισα. http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Xbox-Common-Controller-Windows/dp/B004JU0JSK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει μια φορά σε φιλό πολύ καλό χειριστηριο ήθελα να το πάρω αλλα η τιμή του με κράτησε μακριά. Edit : Έχει κανείς αυτό το Χειριστήριο ; Αν ναι τα αναλογικά του όταν ιδρώνουν τα δάχτυλα γλιστράνε; Θέλω να είναι όπως του ps2 που δε γλιστράνε Μιας και το άθλημα το κατέχεις και σου αρέσει το φιφα σκέψου το σαν επένδυση ή το επόμενο δώρο που θα κανείς στον εαυτό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ποο τι μου κανεις τωρα npor το θελω αυτο το gamepad... Μου φαινεται η θα ξεκινησω να μαζευω λευτα η θα το βρω απο κανενα φιλο η μεταχειρισμενο. Το προβλημα μου ειναι αλλο αυτη τη στιγμη ειναι οτι μου πηρανε το χειριστηριο που επαιζα γιατι δεν ηταν δικο μου και τωρα δεν εχω χειριστηριο να παιξω δε με βολευει κανενα απο τα 3 που εχω Κατι αλλο αν εχω χειριστηριο του xbox360 μπορω να το συνδεσω στο pc με καποιο τροπο; γιατι μολις σκεφτηκα πως ενας φιλος εχει xbox360 αχρηστο αυτη τη στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το ενσύρματο του 360 συνδέεται σε PC χωρίς πολλά-πολλά, μέσω USB. Για το ασύρματο όμως θα χρειαστείς αυτόν το δέκτη, ο οποιος υποστηρίζει μέχρι 4 χειριστήρια (αν θυμάμαι καλά): http://www.amazon.co...s/dp/B000MGVAAQ Επειδή όμως το θεωρώ ακριβό, καλύτερες είναι οι κινέζικες λύσεις που δουλεύουν εξίσου καλά, όπως αυτή εδώ: http://www.ebay.co.u...=item35b77221b8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει wireless adaptor, αλλά έχει εξαφανιστεί από την (εγχώρια τουλάχιστον, αγορά). Κάτι τέτοιο είναι. Αν θες κάτι απο Ελλάδα πάρε αυτό και πούλα τo χειριστήριο. Το adapter υποστηρίζει 4 χειριστήρια EDIT: Με πρόλαβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Με βλέπω να πέρνω το wireless adaptor τον κινεζικο και να περνω απο το φιλο τα ασυρματα. Προς το παρον δηλαδη. Τώρα οσο αναφορά τα ασύρματα δε παίζει πρόβλημα με αργή απόκριση έτσι; Αν και με βόλεψε του ps2 το παρομοιο αυτο δηλαδη δε το βρισκω με τιποτα ουτε εγχωρια αγορα ουτε απο ebay απο κοντινή χώρα γιατι το συγκεκριμενο ειναι απο hong kong Edit : τα χειριστήρια τα θελει και ο φιλος μου για τον ιδιο λογο ... Τώρα οι επιλογές μου μειώθηκαν και θέλω μια μικρή βοήθεια. 1η επιλογή : Να πάρω το ενσύρματο του xbox360 σε κάποια καλή τιμή που θα το ψάξω 2η επιλογή : Να βρώ αυτο που αναφέρω και πάνω. Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω ας μου πεί. 3η επιλογή : Να πάρω το Doop (που δε ξέρω αν τα αναλογικά γλιστράνε) απο πλαίσιο που είναι παρόμοιο με το άλλο που λέω. Απλα θέλω το άλλο γιατι παρατήρησα πως είχε σκληρά αναλογικά και μάρεσε λογο του οτι όποιο χειριστήριο και αν εχω χρησιμοποιήσει ακόμα και αυτο μετα απο πολύ χρήση το αναλογικό ξεκίνησε να "χανει" . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα