nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ ΑΤΙ, την HD6950. Είχα τους 11.11 drivers όταν έγινε η στραβή. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν λόγω του κλασικού προβλήματος που κάνει και στο Battlefield3, ότι δηλαδή βγάζει warning για slow performance και ένδειξη αν θέλω να κλείσει το Aero. Αλλά δεν είδα κανένα warning, ούτε μήνυμα λάθους, ούτε τίποτα (ενώ φυσικά δεν άγγιξα τίποτα στο keyboard, αφού κράταγα το gamepad). Απλώς το παιχνίδι έκανε minimize από μόνο του και φυσικά για κάποιο ηλίθιο λόγο η ΕΑ έχει θέσει εδώ και χρόνια τη συνθήκη "ελαχιστοποίηση = disconnect και ήττα". Ψάχνοντας -και βρίζοντας επί μέρες- στο official forum της ΕΑ, διαπίστωσα ότι παρόμοιο πρόβλημα είχαν κι άλλοι. Ίσως δεν είναι συνηθισμένο, πάντως είναι υπαρκτό. Επειδή δεν έχω καμία διάθεση να ανεβάσω πάλι πίεση 200, αποφάσισα να σταματήσω να ασχολούμαι με το παιχνίδι και το πρόβλημα λύθηκε αφ' εαυτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς όπως και εσύ λοιπόν. Εγώ βασικά "έπεισα" τον εαυτό μου να μην τον ενδιαφέρει όταν γίνεται κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς όπως και εσύ λοιπόν. Εγώ βασικά "έπεισα" τον εαυτό μου να μην τον ενδιαφέρει όταν γίνεται κάτι τέτοιο Αυτή είναι η καλύτερη προσέγγιση. Έχω πάρει 5-6 παιχνίδια με disconnect του άλλου, έχω χάσει και εγώ άλλα τόσα και η ζωή συνεχίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 ΝΑΙ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!!! ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!PREMIER CUP!!!Το Μεγαλυτερο τροπαιο στο παιχνιδι!Το Σηκωσα το Τιμημενο με την πρωτη μου παρουσια στις δυο πρωτες κατηγοριες!!Ολεεεεεεεε!!!!Αλλα δεν ειναι η κουπα που με χαροποιει καθοτι πολλοι την κατακτουν,αλλα ο τροπος που επαιξα και σταθηκα απεναντι στους καλυτερους παιχτες του Fifa (divisons 1 και 2 ) .Δειτε τα σκορς σε ημιτελικο και τελικο για να καταλαβετε.Που παλι δεν θα καταλαβετε γιατι τα σκορ πολλες φορες δεν δειχνουν την Ποιοτητα που βγαζεις στον τροπο παιχνιδιου σου.BARCA STYLE και Τα Μυαλα ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! Total Football!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος ο eurochampion εγώ πήρα χθές το βράδυ για δεύτερη φορά το premier cup αλλά ήταν μούφα έτσι όπως το πήρα. Γιατί έπαιξα με 1 με βραζιλία και ο τύπος δε ξέρω τι έκανε. Μεχρι το 2ο γκολ επαιζε κανονικά μετά το 2ο έβαλε 1 αυτογκόλ. Μετά έβγαζε το τερματοφύλακα του και σε κάθε σέντρα που έκανε μετά απο γκόλ μου πέταγε τη μπάλα στο τέρμα μου 6-0 κατάληξη...Πιστεύω μερικοί είναι τρελοί . Και μετά στο τελικό άλλος ενας που δε ξέρω τι έκανε είχε real και επαιρνε τη μπαλα με fabio coentrao η με το marcelo και πήγαινε μόνο ευθεια προς το κόρνερ και έβγαζε σέντρες συνεχεια ε μετά απο ένα σημειο τον έκοβα συνεχεια και εληξε 4-0 υπέρ μου. Το πρώτο premier cup μου ήταν ωραίο αφου ο τελικός ήταν στα πεναλτυ!! Και το πήρα στα πέναλτυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος στο head to head seasons, να αποθηκεύονται οι αλλαγές που κάνεις στην τακτική και τα lineups; Επειδή σε κάθε αγώνα αναγκάζομαι να τα φτιάχνω από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δεν νομιζω. Επιστρέφουν κάθε φορά στις συνθέσεις που έχει ορίσει η EA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Να φτιάξουμε κανένα xmas cup ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος στο head to head seasons, να αποθηκεύονται οι αλλαγές που κάνεις στην τακτική και τα lineups; Επειδή σε κάθε αγώνα αναγκάζομαι να τα φτιάχνω από την αρχή. Όπως είπε κι ο Bourdoulas, δεν γίνεται. Το είχα ψάξει αρκετά με ένα φίλο μου αλλά δεν βρήκαμε κανένα τρόπο να το πετύχουμε. Είναι όντως σπαστικό, ειδικά στις περιπτώσεις που θέλεις να βάζεις κάποιους αναπληρωματικούς για βασικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Να φτιάξουμε κανένα xmas cup ;;; Εγώ είμαι μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είμαι μέσα. οοο ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 και γω μέσα .τώρα που έμαθα να παίζω και είμαι 5η division /3 stars/210 πόντους.ο MaGiC_ChEeTaH ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 και γω μέσα .τώρα που έμαθα να παίζω και είμαι 5η division /3 stars/210 πόντους.ο MaGiC_ChEeTaH ειμαι ok,να το κανονίσουμε..Να μαζευτούμε,και να το οργανώσουμε.Να αρχίσουμε τις συμμετοχές; Σε 10 μέρες,να το τελειώσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 παιδια καντε και εμενα add και αν θελετε ειμαι μεσα και στο τουρνουα michael18gr λεγομαι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio pepe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Βγηκε το ελληνικο patch με superleague.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα