Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπον σχετικά με το πρόβλημα που δεν εμφανίζει τους φίλους στο Fifa 12.

Εμένα έφτιαξε.

Μου Τους εμφανίζει συνέχεια τώρα.

Η λύση (για μένα τουλάχιστον.):

Είχα βάλει το "Blue Coat K9 Web Protection", απενεργοποίησα όλες τις προστασίες και απο τότε φαίνονται όλοι οι φίλοι μου.

Σημείωση: Δεν έχω antivirus αυτόν το καιρό.

Οπότε δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε όλα τα antivirus ,antispyware,web protection,Parental control και δείτε αν φαίνονται οι φίλοι σας .

Ε και μέτα ψάξτε να δείτε ποια επιλογη σας το μπλόκαρε,απενεργοποίηστε την και ενεργοποιήστε τις υπόλοιπες που θέλετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και που ακριβώς τα βρίσκουμε αυτα; π.χ Το Blue Coat K9 Web Protection που λες οτι εφτιαξε σε σενα. Εγω εχω το Nod δε ξέρω κατα πόσο εμποδίζει θα το κοιτάξω.

Το Blue Coat K9 Web Protection αν δεν το έχεις μην το βάλεις.

Είναι μια εφορμογή που λειτουγεί μέσω ιντερνετ και σου μπλοκάρει διάφορες τοποθεσίες

.Είναι για προστασία των ανηλίκων απο πορνογραφία ,spyware sites κτλ στο Ιντερνετ.(την έβαλα επειδή αφήνω να μπαίνει στο pc όταν λοιπω έναν φίλο μου που είναι 17 ετων)

Εμένα κάποιο επιλογή απ αυτην την εφαρμογή μου δημιούργουσε το πρόβλημα.

Ε τις απενεργοποίησα όλες τις επιλογες(βαριόμουν να κοιτάξω μία μία ποια επιλογή εφταιγε) και έφτιαξε το problem με τους φίλους.

Εσύ τότε κοίταξε για τα υπόλοιπα antivirus.κτλ

Εγώ είδα με τα μάτια μου άνθρωπο να παίζει με Open firewall σε PC! Βγάλαμε το PC του σε DMZ (μέσω Thomson router) και έγινε το θαύμα. Νομίζω επίσης δεν είχε καν antivirus. Πρέπει να είναι και ο μοναδικός στον κόσμο, δεν το έχω ξαναδεί πουθενά αυτό.

Το αστείο είναι ότι ακόμα κι έτσι δεν λύθηκε κανένα από τα προβλήματά του. Συνεχίζει να δυσκολεύεται να βρει αντίπαλο στα 3,5 αστέρια, συνεχίζει να έχει αποσυνδέσεις πριν ξεκινήσει ο αγώνας κλπ.

Εμένα δεν με ενοχλεί τόσο αυτο όταν ψάχνω αντίπαλο. Κάποια στιγμή θα βρεί...Αυτό που με ενοχλεί είναι πρώτον αφου κάνει κανα 5λεπτό να βρεί...Όταν βρεί να λαγκαρει ο κόσμος όλος. Και δεύτερον ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ να βάλετε goal στα πρώτα 8 λεπτά περίπου και ο άλλος να κανει disconnect και να μη πάρετε τη νίκη;

Εμένα μου το έχουν κανει πανω απο 10 φορές...

Εχω 28 νίκες 9 ισοπαλίες και 25 ήττες .οι 15 ήττες είναι απο αυτό που λες padeli71992.γίνεται disconnect ένω κοιτάω μετά στο site του Μodem μου και δεν έχει γίνει καμμία αποσύνδεση

τραγικό κ άδικο

Εχω 28 νίκες 9 ισοπαλίες και 25 ήττες .οι 15 ήττες είναι απο αυτό που λες padeli71992.γίνεται disconnect ένω κοιτάω μετά στο site του Μodem μου και δεν έχει γίνει καμμία αποσύνδεση

τραγικό κ άδικο

Δεν εννοώ ακριβώς αυτο. Εννοώ πως αν βαλεις στον αντίπαλο goal πχ στο 3το λεπτό που εχω βάλει εγώ και πατησει alt+tab κανει disconnect ο αλλος και επειδη ειναι στην αρχη το παιχνιδι δε σου δινει νικη...Απλα εχεις τα προηγουμενα σου παιχνιδια χωρις ητα και χωρις νικη ενω επρεπε να σου δινει νικη.

Ναι. Και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με το παιχνίδι.

Δεν ανέχομαι μετά από νίκη (και αφού έχει σφυρίξει ο διαιτητής), να γίνεται minimize χωρίς να πατήσω τίποτα και να μου χρεώνεται ήττα. Περιμένω το Fifa13.

Αυτο για τα τυχαια minimize δεν μου εχει συμβει ποτε. Τωρα μολις μου εγινε αυτο που σας ελεγα

ειμαι στους 4 του cup και βαζω goal σε real στο 3ο λεπτο τσου disconnect ο αλλος... Δε πηγα τελικο ειμαι ξανα στους 4...

Edit : ακρως εκνευριστικη συνεχεια ξανα παταω να παιξω στους 4 και στο 7ο λεπτο με πεταει απο το ματς ενω ειχα ιντερνετ και ητα σε μενα...ΕΛΕΟΣ!

κάνει απο μόνο του δλδ minimize;

Ναι δυστυχώς. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε κάτι στο σύστημα μου και δοκίμασε φρέσκο λειτουργικό χωρίς κανέναν έξτρα πρόγραμμα. Καθαρό λειτουργικό. Τίποτα. Την ίδια συμπεριφορά είχε. Μου κάνει minimize στο άσχετο και εννοείται ότι χάνω τον αγώνα.

Αν δεν είναι το παιχνίδι τότε είναι κάτι με την κάρτα γραφικών και τους drivers. Δεν μπορώ να το εξηγείσω διαφορετικά. nzeppos τι κάρτα έχεις; Εγώ έχω μια ΑΤΙ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...