newlynx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ανέβηκα 5η division αλλά με το ζόρι κρατήθηκα την 1 σεζόν μου εκεί. Οι αντίπαλοι μου φάνηκαν πάρα πολύ δυνατοί.Βέβαια όταν ξεκίνησα να παίζω fifa 12 φέτος, η 5η ήταν ο στόχος μου, λόγω έλλειψης χρόνου ενασχόλησης, αλλά θέλω να το παλέψω για την 4η. Δύσκολα όμως με βλέπω εκεί.
Karellen Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ανέβηκα 5η division αλλά με το ζόρι κρατήθηκα την 1 σεζόν μου εκεί. Οι αντίπαλοι μου φάνηκαν πάρα πολύ δυνατοί.Βέβαια όταν ξεκίνησα να παίζω fifa 12 φέτος, η 5η ήταν ο στόχος μου, λόγω έλλειψης χρόνου ενασχόλησης, αλλά θέλω να το παλέψω για την 4η. Δύσκολα όμως με βλέπω εκεί. καποιοι δεν ειναι περιεργα δυνατοι....;;;;
newlynx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 καποιοι δεν ειναι περιεργα δυνατοι....;;;; Ναι έτσι μου φαίνεται και εμένα....αλλά 2η φορά στην 5η division και μετά από 2 ισοπαλίας και 3 ήττες έκανα 5 συνεχόμενες νίκες και πήγα 4η division!!!! Μου φαίνεται απίστευτο....
sheik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια εδω και αρκετο καιρο μου εχει εξαφανισει τους φιλους μου ΜΕΣΑ στο παιχνιδι(ενω στο origin υπαρχετε ολοι κανονικα). Μονο εμενα βλεπω στα leaderboards και φιλικα δεν μπορω να παιξω. Τι παιζει, ξερει κανεις καποια λυση? Το firewall μου ηταν -και ειναι- moderate.
padelis71992 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια εδω και αρκετο καιρο μου εχει εξαφανισει τους φιλους μου ΜΕΣΑ στο παιχνιδι(ενω στο origin υπαρχετε ολοι κανονικα). Μονο εμενα βλεπω στα leaderboards και φιλικα δεν μπορω να παιξω. Τι παιζει, ξερει κανεις καποια λυση? Το firewall μου ηταν -και ειναι- moderate. Τα ίδια και σε μένα εδω και καιρό... Νοιώθω μόνος μεσα στο φιφα αν έχετε καμία λύση πείτε τη... Αααα 3o league title στην 26η season και μόλiς τωρα πήρα το Premier Cup :D
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 και γω το χω πάθει 2 φορές και στις 2 φορές βγήκα απο το fifa και εκλεισα κ ξανανοιξα (και log off -log on) το origin και εφτιαξε απο μόνο του. οπα οπα edit: τώρα το κλεισα και το ξανάνοιξα 4 φορες to fifa k to origin αλλά δε μου τους εμφανίζει ουτε εμένα. προχθές πάντως μου του εμφάνιζε .Πάντως φαίνεται είναι γενικό το πρόβλημα http://forum.ea.com/uk/posts/list/1150303.page
Karellen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τα sliders ισχυουν στο οnline;;;;;;;!!!!! * Δεν το ηξερα! Τα αλλαξα , ειδα διαφορα στο παιχνιδι και μετραω 2 νικες και 1 ισοπαλια κοντρα σε γρηγορους αντιπαλους,εχω φτιαξει την ταχυτητα μου και ετσι μπορω και αμυνομαι αφου πριν καποιοι αντιπαλοι εκαναν οτι ηθελαν. Ρυθμισα και την μπαρα της δυναμης και οι πασες και τα σουτακια γινονται πολυ καλυτερα! Παντως το league title το πηρα με ολα τα sliders στα defaults (στο 50) (και με πληκτρολογιο) και αυτο μετραει παρα πολυ για μενα! * Ετσι ειναι μεγαλη μουφα γιατι ο καθενας κανει ουσιαστικα boosting στο game και η slow ταχυτητα γυριζει σε fast και γενικα ο ρεαλισμος του παιχνιδιου χανεται..... Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ολοι παιζουν ετσι ακομα και με μικρες ομαδες.Κι εκει συναντησα διαφορετικες ταχυτητες. Θα μελετησω τα sliders κι αλλο γιατι τα εκανα καπως γρηγορα..... Για την ιστορια κερδισα με Barcelona στο 90 την Real.Ο αντιπαλος πολυ γρηγορος αλλα πλεον ημουν κι εγω!χαχαχα Ο τυπος 0-2 πολυ γρηγορα αλλα το κανω 2-2.Απανταει με 2-3 και κανει σκληρο φαουλ με Ronaldo!red card bye bye! Ακομα και με 10 παιχτες ο ατιμος ηταν πολυ γρηγορος εχασε ευκαιριες καλες. 3-3 με γκολαρα Ινιεστα και 4-3 στο 90 με Villa!Δεν ειναι θεμααααααααα τον ξερανα!Αν ακους να θυμασαιιιιιιιιιι να μην το ξανακανεις(το σκληρο φαουλ)!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Νομιζω πλεον λυθηκε το μυστηριο .....sliders rules!
fixxxer29 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Τα ίδια και σε μένα εδω και καιρό... Νοιώθω μόνος μεσα στο φιφα αν έχετε καμία λύση πείτε τη... Αααα 3o league title στην 26η season και μόλiς τωρα πήρα το Premier Cup :D Που χάθηκες ρε Παντελή?? Δε σε βλέπω καθόλου στο Origin ! Μπαίνε να παίζουμε κάνα match Πήρα και γω Premier cup To league title μένει..!
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τα sliders ισχυουν στο οnline;;;;;;;!!!!! * Δεν το ηξερα! Τα αλλαξα , ειδα διαφορα στο παιχνιδι και μετραω 2 νικες και 1 ισοπαλια κοντρα σε γρηγορους αντιπαλους,εχω φτιαξει την ταχυτητα μου και ετσι μπορω και αμυνομαι αφου πριν καποιοι αντιπαλοι εκαναν οτι ηθελαν. Ρυθμισα και την μπαρα της δυναμης και οι πασες και τα σουτακια γινονται πολυ καλυτερα! Παντως το league title το πηρα με ολα τα sliders στα defaults (στο 50) (και με πληκτρολογιο) και αυτο μετραει παρα πολυ για μενα! * Ετσι ειναι μεγαλη μουφα γιατι ο καθενας κανει ουσιαστικα boosting στο game και η slow ταχυτητα γυριζει σε fast και γενικα ο ρεαλισμος του παιχνιδιου χανεται..... Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ολοι παιζουν ετσι ακομα και με μικρες ομαδες.Κι εκει συναντησα διαφορετικες ταχυτητες. Θα μελετησω τα sliders κι αλλο γιατι τα εκανα καπως γρηγορα..... Για την ιστορια κερδισα με Barcelona στο 90 την Real.Ο αντιπαλος πολυ γρηγορος αλλα πλεον ημουν κι εγω!χαχαχα Ο τυπος 0-2 πολυ γρηγορα αλλα το κανω 2-2.Απανταει με 2-3 και κανει σκληρο φαουλ με Ronaldo!red card bye bye! Ακομα και με 10 παιχτες ο ατιμος ηταν πολυ γρηγορος εχασε ευκαιριες καλες. 3-3 με γκολαρα Ινιεστα και 4-3 στο 90 με Villa!Δεν ειναι θεμααααααααα τον ξερανα!Αν ακους να θυμασαιιιιιιιιιι να μην το ξανακανεις(το σκληρο φαουλ)!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Νομιζω πλεον λυθηκε το μυστηριο .....sliders rules! Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάτι άλλο (πολύ αμφιβάλλω) αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να μπορείς να παίξεις online με custom sliders (ειδικά σε ranked αγώνα). Τα sliders επηρεάζουν μόνο το offline (ίσως και τους unranked αγώνες, που και πάλι πάρα πολύ αμφιβάλλω). Αν δηλαδή εσύ στη ρύθμιση "Sprint Speed" βάλεις 99/1 User/CPU και ο αντίπαλος βάλει το ανάποδο, τι απ' τα δύο θα ισχύει; Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. http://forum.ea.com/...st/1247799.page μόνο μην αρχίσουμε πάλι τις ιστορίες με τα "πειραγμένα" rosters σε ranked αγώνες...
Karellen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω αν είναι bug ή κάτι άλλο (πολύ αμφιβάλλω) αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να μπορείς να παίξεις online με custom sliders (ειδικά σε ranked αγώνα). Τα sliders επηρεάζουν μόνο το offline (ίσως και τους unranked αγώνες, που και πάλι πάρα πολύ αμφιβάλλω). Αν δηλαδή εσύ στη ρύθμιση "Sprint Speed" βάλεις 99/1 User/CPU και ο αντίπαλος βάλει το ανάποδο, τι απ' τα δύο θα ισχύει; Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. http://forum.ea.com/...st/1247799.page μόνο μην αρχίσουμε πάλι τις ιστορίες με τα "πειραγμένα" rosters σε ranked αγώνες... H αληθεια ειναι οτι κατι τετοιες σκεψεις εκανα κι εγω....σε οφλινε κοντρα στην cpu το πηγα τερμα και οντως η ομαδα μου πεταγε....χωρις να το παω τερμα (δεν εκανα υπερβολες γιατι ετσι οπως το θετεις δεν θα γινει παιχνιδι-θα καθοσουν να παιξεις με καποιον που παει σφαιρα ή σαν χελωνα?????) τα ανεβασα και ειδα διαφορα στα Η2Η, γιατι να πω ψεμματα;;;;;.....αυτο το link ok το χω διαβασει αλλα παιζω συχνα κοντρα σε αντιπαλους που κυριολεκτικα πετανε......οκ καποιος αρνειται οτι συμβαινει, δεν λεει απολυτως τπτ το λινκ....αφου συμβαινει πως να το κανουμε !!!!!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ισχυει με την καμμια αυτό που λες karellen το δοκίμασα πριν λίγο
padelis71992 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Που χάθηκες ρε Παντελή?? Δε σε βλέπω καθόλου στο Origin ! Μπαίνε να παίζουμε κάνα match Πήρα και γω Premier cup To league title μένει..! Μπαινω και χθες(Σάββατο) ολη μερα μέσα ήμουν...Ωραιος παμε γεραα..! Συμφωνώ με nzeppo και μπλε πανθηρα δε παιζει να ισχυουν στο online... Αν και θα ηθελα να μαθω με τι sliders παιζουμε στο online λογικα ολα στα 50 ε; Και ταχυτητα να φανταστω normal... Πιστεύω καρελεν ειναι ψυχολογικο το θεμα σου δοκιμασε να βαλεις σε ολα 1 στα sliders σου και πηγαινε παιξε ματσακι στο cup του h2h που ειναι ανοιχτο αλλα ξεχνα οτι εχεις βαλει 1 στα sliders σου...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2011 Η για να καταλάβει κανείς οτι δεν ισχύει, μπορεί να βάλει για τεστ τα user sliders :shoot error στο 100 και να παίξει ένα ματς στο H2H και αν δε πάνε όλα τα σουτ στις μπεκάτσες σημαίνει πως δεν έχουν επίδραση τα sliders
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα