Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θριαμβος! :-D

Στον τελευταιο αγωνα για το league title μου αρκουσε και μια ισοπαλια για να κατακτησω τον τιτλο! Αντιπαλη ομας η γερμανικη Bochum.Ολα πανε κατευχη,ανοιγω το σκορ πρωτος (Thierry Henry).Ο αντιπαλος ειναι συγκεντρωμενος,καταφερνει και ισοφαριζει στο τελος του ημιχ. και πηγαινουμε με το Χ στα αποδυτηρια.

Στο 2ο ημιχρονο γινεται κυριως παιχνιδι κεντρου με λιγες φασεις.Ο αντιπαλος ειναι αρκετα καλος και συγκεντρωμενος αλλα οχι καλυτερος.Ειμαι νευρικος.Το αγχος για την εκβαση του αγων με κυριευει....

Στο 88 ο αντιπαλος κανει μια ψιλοκρεμαστη πασα ακριβειας και ενα σουτ με τη μια απο το υψος του πεναλτυ κανει το ονειρο να εξανεμιζεται!Το 1-2 ειναι γεγονος.Ολα δειχνουν ενα πραγμα,δεν εχω χρονο!

Ομως ο Τιερι εχει αλλη αποψη!

Στο 90 και με την καρδια να χτυπα δυνατα παιρνει την μπαλα και με αριστοτεχνικο πλασε (fine shot) ενα μετρο περιπου εξω απο την μεγαλη περιοχη και υπο πιεση γραφει το τελικο 2-2 και μας κλεινει πονηρα το ματι!

New York Red Bulls for the title!

υ.γ Απο την χαρα μου ξεχασα να σωσω το γκολ,θα το εκανα upload :mad:

Αφιερωνω τον πρωτο μου τιτλο-league title σε ολους τους αγωνιστες keyboard players του fifa 12, στις παιχτουρες που παιζουν μπαλιτσα με φαντασια, στον Thierry και σε ολες τις μπαλαδοφατσες του insomnia!

Ειμαι πολυ συγκινημενος!Σας ευχαριστω ολους!

Επισυναπτω και μια φωτο! ^_^

PLATINI_ATHENS (for the win)

post-205561-0-85794200-1323560653_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παω σιγά σιγά για 5η division.Πήρα άλλες 3 νίκες σήμερα.Στο τελευταίο παιχνίδι το γύρισα απο 0-2 σε 3-2 παρακαλω και τα 3 γκολ στο 2ο ημιχ.

Η πιο μεγάλη μου ανατροπή βέβαια είναι απο 0-3 σε 4-3!

Ενα εχω να πω παντως .Με το online tou Fifa 12 k tou PES 2012 είναι σαν έχουμε καθε μέρα Μουντιάλ! Τέτοια η ένταση και τα καρδιοχτύπια

Παω σιγά σιγά για 5η division.Πήρα άλλες 3 νίκες σήμερα.Στο τελευταίο παιχνίδι το γύρισα απο 0-2 σε 3-2 παρακαλω και τα 3 γκολ στο 2ο ημιχ.

εσύ και η Marseille

:mrgreen:

Προς το τελος Ο Ντανιελ Αλβες μου κανει ενα φαουλ και ο διαιτητης του δειχνει κιτρινη...και κολλαει στην ιδια φαση!χαχαχαχαχαχαχ Συνεχεια του εβγαζε κιτρινη!χαχαχαχαχαΠρεπει να μετρησα 30 κιτρινες μεχρι που ο τυπος εκανε quit!3 βαθμοι δεν με χαλασαν!χαχαχαχαχα

Το επαθα κι εγω αυτο και το τραβηξα και βιντεο! Η κιτρινη ηταν εις βαρος μου...Βεβαια κανεις απο τους 2 δε φταιει, οποτε αποφασισα να το παω οσο αντεξω, αναψα τσιγαρακι και περιμενα μεχρι ο αλλος να κανει quit(κερδιζα κιολας)... ^_^

Ωραιος ο Καρελλεν....μπραβο. ^_^

Τhanks αμιγκο!Hμουνα πολυ τυχερος στα τελευταια 2min, θα προσπαθησω παντως να το ξανακανω!

Το επαθα κι εγω αυτο και το τραβηξα και βιντεο! Η κιτρινη ηταν εις βαρος μου...Βεβαια κανεις απο τους 2 δε φταιει, οποτε αποφασισα να το παω οσο αντεξω, αναψα τσιγαρακι και περιμενα μεχρι ο αλλος να κανει quit(κερδιζα κιολας)... ^_^

Ετσι τα παντα ολα για το 3ποντο!χαχαχα...κατσε να δεις τι αλλο μου χει συμβει,εχω και φωτο αλλα θα την ανεβασω αλλη στιγμη ^_^ Παιζω με Παντελη και καποιοι παιχτες μου απο την μεση και πανω δεν υπαρχουν!χαχαχαχαχα Μαλιστα του το ειπα και σταματησαμε να παιζουμε για να το φωτογραφισω! :mrgreen:

Αυτο ειναι αδυνατον οντως και ενα εχω να πω: Ρατσισμος στους keyboard players :-( ...δεν μαμιεται....μπορω και χωρις αυτα!

Παντελη σορρυ για το quit.Με πιασαν τα διαολια μου.

Tο σκορ ηταν 0-3 στα πρωτα 10min αν θυμαμαι καλα.

Θα εγραφε πολλα το κοντερ αφου θα επρεπε να ανοιχτω.

Σιγουρα το παιχνιδι με gamepad ειναι διαφορετικο, τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει αλλα καποια πραγματα φαινονται κουλα πλεον...Σε ματς στο Η2Η online εχω παρατηρησει κουλα επισης.

Οι παιχτες σου , ειναι πολυ γρηγοροι+δυνατοι,δεν σταματιουνται με τπτ, οτι σουτ παει προς το τερμα γραφει,σεντρες και πασες αψογες,πολλα τακλιν αλλα φανταζεις να εχεις 22 παιχτες,εισαι παντου!Κι εγω να σκιζομαι ..ματαια!

Η συνδεση μας δεν ειναι και η καλυτερη μαλλον προβληματικη θα ελεγα....

...βεβαια μπορει και η μεταξυ μας ψαλιδα να ανοιξε θεαματικα!τι να πω...

Επειδη ομως νιωθω οτι δεν παιζουμε με ισους ορους λεω να απεχω λιγο απο τα μεταξυ μας ματς.Εγω που ειμαι τερας ψυχραιμιας σημερα εφτασε ο κομπος στο χτενι και δεν την παλεψα! :mad:

Platini σου εχω εξηγησει οτι παιζω με ολα τα κουμπια της αμυνας contain teamate contain jockey και το αλλο δε θυμαμαι πως λεγεται.

Τα τακλιν τα κανω εκει που πρεπει περνοντας τον teamate contain και αν δε το πετυχω ξανα αλλαζω γρηγορα σε αυτον που ειχα και πιεζω με τριτο (αφου ο αλλος ειναι κατω) συμπαικτη λογικο ειναι να ειμαι συνεχεια πανω σου γιατι οι παιχτες της πορτογαλιας ειναι γρηγοροι οι 8/10 πηγαινε δες λιγο την εντεκαδα της πορτογαλιας τις ταχυτητες αλλα μεσα στην 11αδα να ειναι ο quaresma o danny και ο varela. Ειναι γρηγοροι πως να το κανουμε.

Οσο για τα σουτ παιζω assisted αφου δεν εχω καλο αναλογικο στις σεντρες παιζω semi και απλα εχω κατσει και εχω κανει practice στην αρενα.

Για τη συνδεση δε ξερω τι μπορει να φταει και εμενα μου κανει σπασιματα πολλες φορες. Και πιστεψε με με ισους ορου παιζουμε δεν εχει νοημα να πειραξω στατιστικα που εγω προσωπικα δε ξερω αν γινεται στα online squads να πειραξεις ουτε το πιστευω οτι γινεται απλα οπως σου ειπα σε online games οταν χανει καποιος-και εγω το εχω κανει-λεει με τη μια τον αλλο cheater ξερεις ποσα wallhacker εχω ακουσει στο cod2;

@stratigos24 ποτε θα παιξουμε εμεις κανα ματσακι ρε; Δε σε βλεπω μεσα.

Platini σου εχω εξηγησει οτι παιζω με ολα τα κουμπια της αμυνας contain teamate contain jockey και το αλλο δε θυμαμαι πως λεγεται.

Τα τακλιν τα κανω εκει που πρεπει περνοντας τον teamate contain και αν δε το πετυχω ξανα αλλαζω γρηγορα σε αυτον που ειχα και πιεζω με τριτο (αφου ο αλλος ειναι κατω) συμπαικτη λογικο ειναι να ειμαι συνεχεια πανω σου γιατι οι παιχτες της πορτογαλιας ειναι γρηγοροι οι 8/10 πηγαινε δες λιγο την εντεκαδα της πορτογαλιας τις ταχυτητες αλλα μεσα στην 11αδα να ειναι ο quaresma o danny και ο varela. Ειναι γρηγοροι πως να το κανουμε.

Οσο για τα σουτ παιζω assisted αφου δεν εχω καλο αναλογικο στις σεντρες παιζω semi και απλα εχω κατσει και εχω κανει practice στην αρενα.

Για τη συνδεση δε ξερω τι μπορει να φταει και εμενα μου κανει σπασιματα πολλες φορες. Και πιστεψε με με ισους ορου παιζουμε δεν εχει νοημα να πειραξω στατιστικα που εγω προσωπικα δε ξερω αν γινεται στα online squads να πειραξεις ουτε το πιστευω οτι γινεται απλα οπως σου ειπα σε online games οταν χανει καποιος-και εγω το εχω κανει-λεει με τη μια τον αλλο cheater ξερεις ποσα wallhacker εχω ακουσει στο cod2;

@stratigos24 ποτε θα παιξουμε εμεις κανα ματσακι ρε; Δε σε βλεπω μεσα.

Παντελη δεν σε αποκαλεσα cheater....εαν εισαι το ξερεις μονο εσυ και οσοι παιζουν μαζι σου ισως να το υποψιαζονται.

Εγω εγραψα για μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα στα μεταξυ μας ματς και περι κακης συνδεσης με οτι αυτο συνεπαγεται...

Για το assisted ομως που λες και για τα σουτ μην τα λες σε μενα αυτα, μην με υποτιμας...με κουμπια σε παιζω Παντελη δλδ assisted και μονο!Και τα σουτ μου και τα τετ α τετ ποτε δεν ειμαι σιγουρος αν θα μπουν η οχι οσο καλα και αν προσπαθησω να τα κανω στην ενταση του παιχνιδιου.Εσυ μαλλον το εχεις κανει επιστημη απ οτι ισχυριζεσαι.Τα σουτ δλδ για να καταλαβω μου λες οτι υπαρχει συνταγη και αν τη μαθεις δλδ εξασκηθεις στην αρενα μπαινουν ολα μεσα? :-D σορρυ αλλα αυτο επρετρεψε μου να μην το παρω στα σοβαρα...Μια φορα που εκανα edit τα stats μονο τοτε και μενα κοντρα στην cpu ολα μεσα εμπαιναν!το 95% :mrgreen: Αλγοριθμοι ειναι Παντελη.....αλγοριθμικοι παιχτες.....μπορεις να τους κανεις οπως θελεις :mrgreen:

Το οτι σε λενε cheater (εσυ το εγραψες) σε αλλο game δεν με αφορα αφου δεν παιζω cod2! B)

Σου ειπα γιατι θα απεχω για λιγο στα φιλικα.Καλη συνεχεια!

υ.γ για τα stats,boosted players klp klp που δεν πιστευεις οτι γινεται ή δεν γνωριζεις αμα googlareis virtual pro boosted θα ενημερωθεις λιγο αν θελεις γιατι μπορει να σου τυχει και σενα κανενας cheater μην τρομαξεις! :mrgreen: ...ισως μαλιστα γραψω συντομα κατι εδω(μια προσωπικη ερευνα με ντοκουμεντα και οχι απλα υποψιες) αν και στην τελικη δεν εχει νοημα.Αν ο αντιπαλος ειναι cheater δεν ξερει να παιζει και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τον λυπασαι και να τον αγνοεις!

Και ομως στο φετινο φιφα ναι υπαρχει συνταγη δοκιμασε να σουταρεις δυνατα με σωστη θεση του σωματος και σωστη αποστασης της μπαλας απο το παιχτη και θα καταλαβεις...Αν θυμασαι ειχαμε παιξει με 3αστερες μια φορα και το καταφερνα και εκει ακομα και με τους "αχρηστους" παιχτες. Και οσο αναφορα το οτι δεν εισαι σιγουρος αν θα μπουν να ξερεις πως εσυ εχεις συνολο 8 κατευθυνσεις να βαρεσεις ενω εγω 360.

Τελος παντων οπως νομιζεις οποτε θες να παιξουμε παντως μιλα μου :rolleyes:

Και ομως στο φετινο φιφα ναι υπαρχει συνταγη δοκιμασε να σουταρεις δυνατα με σωστη θεση του σωματος και σωστη αποστασης της μπαλας απο το παιχτη και θα καταλαβεις...Αν θυμασαι ειχαμε παιξει με 3αστερες μια φορα και το καταφερνα και εκει ακομα και με τους "αχρηστους" παιχτες. Και οσο αναφορα το οτι δεν εισαι σιγουρος αν θα μπουν να ξερεις πως εσυ εχεις συνολο 8 κατευθυνσεις να βαρεσεις ενω εγω 360.

Τελος παντων οπως νομιζεις οποτε θες να παιξουμε παντως μιλα μου :rolleyes:

Ναι το θυμαμαι και αυτο, επαιζα με Ντεπορτιβο και οτι σουταρες εγραφε :-( .....

Εννοειται πως θα ξαναπαιξουμε ....απλα λιγο break να προπονηθω, αλλωστε τωρα πηρα league title με τις 8 κατευθυνσεις και πρεπει να ξεκουραστω λιγο ! :mrgreen:

Εγω επαιξα με Παντελη 5 φορες περιπου σημερα και εχασα και τις 5. Δεν μου κανει για cheater παντως σε καμια πριπτωση. Και ο ροναλντο που φευγει παντα 9/10 φορες απο τους αμυντικους, φταιει το φιφα που τον εχει βαλει 95% στατιστικα και οχι ο παντελης και ο καθε ενας με ροναλντο. Πρεπει να παιξω πιο καλα. Εχω χασει την αυτοπεποιθηση μου τις τελευταιες 3 μερες...εχω πεσει division 3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...