padelis71992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Αλλο ενα Goal μου. Ο Hart αγαλμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonny Depp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 με ποια κουμπια το έβαλες το γκόλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κανονικα οταν βαραω απο τετοια αποσταση απλα παταω το σουτ δυνατα (3 μπαρες περιπου στη δυναμη) αλλα πρεπει ο παιχτης να βρισκεται σε σωστη θεση κ η μπαλα σε σωστη αποσταση απο αυτον. Τωρα αυτο επειδη ο τυπος που επαιζα σε 2 προηγουμενα τετατετ μου ειχε βγαλει τον Hart και δε προλαβαινα να τον περασω γιατι ο Hart ειναι λιγο γρηγορος. Στο επομενο που βγηκα που ηταν αυτο λεω τωρα τον εσκισα και πατησα το σουτ και το finesse shot δε σου λεω τα κουμπια γιατι μπορει να παιζουμε με διαφορετικα.Α και η δυναμη στο σουτ παλι στις 3 μπαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι οσοι παιζουμε Φιφα ειμαστε ρομαντικα παιδια..... http://www.youtube.com/watch?v=erl7NNaK9F8&feature=player_embedded αχ0αχ0χαχ0χ0χα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ακουστε τι μου ετυχε...παιζω με εναν Η2Η,καλος ο τυπος ειδικα στην αμυνα, του κανω ευκαιριες ομως και εχω και μια δοκουρα....με Μπουσκετς κανω το 1-0! ομως ο τυπος γρηγορα σχετικα κανει το 1-1....Εθνικη Βραζιλιας αυτος Ισπανια εγω....σπασιμο να κανεις ευκαιριες και να τα πιανει ολα τα τετ α τετ!τεσπα ξαφνικα κανω την μεγκα λαλακια και φευγει μονος του!Ποιος εγω που δεν κανω ουτε ενα σλαιντ τακλιν στους αγωνες τον τσεκουρωνω απο πισω!παρτον κατω,κοκκινη,bye bye Πουγιολ! Με 10 ο δικος σου!χαχαχα Μπουσκετς πισω τωρα! Σιλβα μεταπιζεται στο κεντρο....επιθεση Ινιεστα και Βιγια....Λεω τουλαχιστον παμε να κρατησουμε το χιναρι!Προς το τελος Ο Ντανιελ Αλβες μου κανει ενα φαουλ και ο διαιτητης του δειχνει κιτρινη...και κολλαει στην ιδια φαση!χαχαχαχαχαχαχ Συνεχεια του εβγαζε κιτρινη!χαχαχαχαχαΠρεπει να μετρησα 30 κιτρινες μεχρι που ο τυπος εκανε quit!3 βαθμοι δεν με χαλασαν!χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο μου ειχε συμβει στο φιφα 11 σαν εσενα καρελλεν που ειχα κανει ενα φαουλ στον αντιπαλο, πηρε φορα να βαρεσει την μπαλα, αστοχησε και δεν την πετυχε, πρωτο ακιρο που τρωμε και μετα ολη την ωρα προσπαθουσαμε να κλωτσισουμε την μπαλα. Τιποτα, η μπαλα ακινητη, κανεις δεν μπορουσε να την κλωτσησει. Ετσι μετα απο λιγο βγηκε και πηρα τον αγωνα. Βεβαια μου εστειλε στο ea.com τα σχετικα περι cheater κλπ νομιζοντας πως ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό πού με χαλάει είναι ότι πολλοί που παίρνουν Μπάρτσα κ Ρεάλ μόλις κάνουν σέντρα παίρνουν με έναν παίκτη την μπάλα και με τρίπλες προσπαθούν να φτάσουν το τέρμα. Ήμαρτον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα ο καθενας προσπαθει να παρει τους 3 βαθμους οπως μπορει. Εγω πολλες φορες οταν παιζω με πορτογαλια επειδη ξερω πως αν ο δευτερος παιχτης που θα παρει τη μπαλα στη σεντρα ειναι ο ροναλντο τρεχω απλα προς τα μπροστα και αριστερα λιγο η δεξια δε προλαβαινει ο αντιπαλος να κλεισει τις τρυπες απο το κεντρο κ την αμυνα λογο της ταχυτητας του ροναλντο και μια στις δυο βγαινω τετατετ. Αφου μπορω να κανω κατι ευκολο και το καταφερνω γιατι να μη το κανω; Και εκνευριζω τον αλλον και βαζω γκολ μια φορα κερδισα και κοκκινη απο κλαδεμα αμυντικου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα ο καθενας προσπαθει να παρει τους 3 βαθμους οπως μπορει. Εγω πολλες φορες οταν παιζω με πορτογαλια επειδη ξερω πως αν ο δευτερος παιχτης που θα παρει τη μπαλα στη σεντρα ειναι ο ροναλντο τρεχω απλα προς τα μπροστα και αριστερα λιγο η δεξια δε προλαβαινει ο αντιπαλος να κλεισει τις τρυπες απο το κεντρο κ την αμυνα λογο της ταχυτητας του ροναλντο και μια στις δυο βγαινω τετατετ. Αφου μπορω να κανω κατι ευκολο και το καταφερνω γιατι να μη το κανω; Και εκνευριζω τον αλλον και βαζω γκολ μια φορα κερδισα και κοκκινη απο κλαδεμα αμυντικου. ...δεν με ενοχλει τοσο τι κανει ο αλλος μεσα στο γηπεδο με ενα παιχτη σαν τον Μεσσι ή τον Ροναλντο, μαλιστα το βρισκω ενδιαφερον και προσπαθω να μαθω καλυτερη αμυνα!...αυτο που μου τη σπαει τρελα ειναι οταν παιζει π.χ με Ρεαλ και εχει βαλει πισω αμυνα 5....ουσιαστικα αυτος δεν ξερει να παιζει τπτ σπουδαιο-εννοειται πως μπορει να κερδισει ομως-,ουτε να κανει ωραιους συνδυασμους... απλα παιζει μονο για τη νικη και στηριζει το παιχνιδι του στον τοιχο - αμυνα και στους τουμπανιασμενους μπροστα....ε αυτο το θεωρω βαρετο αντιποδοσφαιρο στο fifa αλλα και γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει χειρότερο, από το να χάνεις στο ημίχρονο 2-0 με δυο γρήγορα γκολ, να χάνεις πόσες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, να βάζεις γκολ στο 70 και μετά ο αντίπαλος να παίζει πασούλες και να εκτελεί τα κόρνερ με πάσες μέχρι το τέλος... :mad: Το τι βρισίδια έφαγε ο άλλος δεν λέγεται :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει χειρότερο, από το να χάνεις στο ημίχρονο 2-0 με δυο γρήγορα γκολ, να χάνεις πόσες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, να βάζεις γκολ στο 70 και μετά ο αντίπαλος να παίζει πασούλες και να εκτελεί τα κόρνερ με πάσες μέχρι το τέλος... :mad: Το τι βρισίδια έφαγε ο άλλος δεν λέγεται :devil: πως γινεται αληθεια η πασα σε συμπαιχτη απο κορνερ? με ποια κουμπια? και επισης καποιοι παιχτες ανοιγουν την μπαλα οταν τρεχουν....αυτο πως γινεται???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Η κοντινή πάσα στο κόρνερ γίνεται με LT (L2). Άλλωστε το γράφει πάνω δεξιά (LT: Call for 2nd player)... Το πατάς μια φορά και περιμένεις να έρθει κάποιος κοντά σου. Στη συνέχεια απλώς πατάς την πάσα. Το άνοιγμα της μπάλας γίνεται με αρκετό τρέξιμο και συγχρονισμένο πάτημα του δεξιού αναλογικού μοχλού προς την ίδια κατεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 πως γινεται αληθεια η πασα σε συμπαιχτη απο κορνερ? με ποια κουμπια? και επισης καποιοι παιχτες ανοιγουν την μπαλα οταν τρεχουν....αυτο πως γινεται???? Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω. Όλα τα κόρνερ τα χτυπάω κανονικά, δεν έχω δοκιμάσει με πάσα. Δεν κάνει πάσα στο κόρνερ, μόνο με το κουμπί της πάσας; Το άνοιγμα της μπάλας το έχω δει και εγώ να το κάνουν και είναι αρκετά χρήσιμο. Άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει... edit-- Ωραίος ο nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 platini για να κανεις εσυ το ανοιγμα της μπαλας θες προεκταση του μικρου σου δαχτυλου στο δεξι χερι. Γιατι εσενα ειναι με το 4 και το 6 απο τους δεξιους αριθμους. Και μονο ευθεια αυτο γιατι για να κανεις διαγωνια πχ θες το 4 και το 8... Αυτο δε ξερω πως θα το πατησεις :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) platini για να κανεις εσυ το ανοιγμα της μπαλας θες προεκταση του μικρου σου δαχτυλου στο δεξι χερι. Γιατι εσενα ειναι με το 4 και το 6 απο τους δεξιους αριθμους. Και μονο ευθεια αυτο γιατι για να κανεις διαγωνια πχ θες το 4 και το 8... Αυτο δε ξερω πως θα το πατησεις :Ρ Αυτο ειναι αδυνατον οντως και ενα εχω να πω: Ρατσισμος στους keyboard players ...δεν μαμιεται....μπορω και χωρις αυτα! Παντελη σορρυ για το quit.Με πιασαν τα διαολια μου. Tο σκορ ηταν 0-3 στα πρωτα 10min αν θυμαμαι καλα. Θα εγραφε πολλα το κοντερ αφου θα επρεπε να ανοιχτω. Σιγουρα το παιχνιδι με gamepad ειναι διαφορετικο, τα χουμε πει και τα χουμε ξαναπει αλλα καποια πραγματα φαινονται κουλα πλεον...Σε ματς στο Η2Η online εχω παρατηρησει κουλα επισης. Οι παιχτες σου , ειναι πολυ γρηγοροι+δυνατοι,δεν σταματιουνται με τπτ, οτι σουτ παει προς το τερμα γραφει,σεντρες και πασες αψογες,πολλα τακλιν αλλα φανταζεις να εχεις 22 παιχτες,εισαι παντου!Κι εγω να σκιζομαι ..ματαια! Η συνδεση μας δεν ειναι και η καλυτερη μαλλον προβληματικη θα ελεγα.... ...βεβαια μπορει και η μεταξυ μας ψαλιδα να ανοιξε θεαματικα!τι να πω... Επειδη ομως νιωθω οτι δεν παιζουμε με ισους ορους λεω να απεχω λιγο απο τα μεταξυ μας ματς.Εγω που ειμαι τερας ψυχραιμιας σημερα εφτασε ο κομπος στο χτενι και δεν την παλεψα! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2011 από Karellen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα