thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά όποιος θέλει ας με κάνει add στο origin. icebreathg4 είναι το ID μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Fixxxer αλλαξε το συστημα της Arsenal στο h2h season... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Fixxxer αλλαξε το συστημα της Arsenal στο h2h season... Έχεις να προτείνεις κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αμε..Βαζω παλι το παλιο συστημα 4-3-3(2)<---ετσι το εχει στα συστηματα... και βαζω μεσα παλι στο κεντρο τον Wilshere στη θεση του Ramsey, τον αλλαζω με τον Arteta να ειναι αριστερα ο Arteta και δεξια ο Wilshere (απο τη μερια του Walcott δηλαδη). Και εχει αλλαξει και το αριστερο μπακ και δεν ειναι ο Gibbs. Ε βγαζω τον αλλον και βαζω τον Gibbs. Τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μολις εφτασα στο league title με 6-2-2 σε αυτη τη season. Ειμαι συγκινημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ωραιοτατος...Μπραβο Παντελη!! Εγω χαλια. Απομενουν 3 παιχνιδια και για να φτασω τους 14 βαθμους και να παραμεινω στην 1η division θελω και στα 3 νικη...αχ0αχ0. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μπράβο παντελή!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά όποιος θέλει ας με κάνει add στο origin. icebreathg4 είναι το ID μου. cant find you.. οΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 cant find you.. οΟ δοκίμασε icebreathg4-at-gmail.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εχω κατεβασει ελληνικο πρωταθλημα και λεει οτι 1 ομαδα παει στο τσαμπιονς και μια ευροπα ενω τερματισα πρωτας δεν μου βγαζει κανενα ευρωπαικο παιχνιδι καποια λυση??Για Creation Center μιλαω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonny Depp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 που να πνίξω το κρίμα κ τ αδικο.3 συνεχόμενες ήττες και μια ισοπαλία.Τουλάχιστον ανέβηκα 6η Division Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι; Στα H2H seasons τους αντίπαλους που βρίσκει έχουν τα ίδια controls με εσένα; Έπαιξα με έναν και θα ορκιζόμουν ότι είχε τη σέντρα στο assisted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ανάλογα τι θα επιλέξεις πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι. Υπάρχουν 2 δυνατότητες, η default "any" και -η αγαπημένη μου- "manual". Αν βάλεις "any", τότε ο αντίπαλος μπορεί να έχει ό,τι βοήθειες γουστάρει (είτε εσύ βάλεις semi, είτε manual, είτε assisted). Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν για την ΕΑ να βάλει και μια τρίτη επιλογή "semi"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν για την ΕΑ να βάλει και μια τρίτη επιλογή "semi"; Αυτό ακριβώς. Εγώ παίζω semi και θα ήθελα να είχε επιλογή για semi. Αφού to default είναι το any τότε καλά κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτόν. Όποτε θα στραφώ προς το manual,θα δυσκολευτώ λίγο αλλά στο assisted δεν λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Άσε δε που στο manual παίζεται και πολύ πιο χαλαρό ποδόσφαιρο. Έχει αρκετά μεγάλη διαφορά. Η γιόμα πάει σύννεφο, γίνονται αρκετά λάθη εκατέρωθεν κλπ. ΟΚ μερικές φορές είναι εκνευριστικό, ιδίως όταν χάνονται τα... άχαστα, αλλά σε γενικές γραμμές το ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο. Και το semi παλεύεται αλλά απαιτεί "any", οπότε αν ο άλλος παίζει πχ. με assisted πάσες το φλιπεράκι πάει σύννεφο. Όπως και να το κάνουμε, δεν γίνεται να παίζουν όλες οι ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα ή την -παλιά- Arsenal. Το manual είναι πολύ πιο κοντά στο πραγματικό ποδόσφαιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα