Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Division 1 πρωτη φορα στην 29η season μου. :-D Πω πω...μου βγηκε η πιστη. Με arsenal παιζω πλεον και οχι manchester city και την εχω καταβρει. Για να ανεβω απο 2η σε 1η ειχα 5 νικες και 3 ισσοπαλιες...χαχαχ. Αντε να δουμε τωρα....

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με τα πέναλτυ και τις κόκκινες κάρτες υπάρχει θέμα..Αν μαρκάρεις αντίπαλο από πίσω και πάρεις μπάλα θα φάς κόκκινη κάρτα και αν είναι μέσα στη περιοχή πέναλτυ..Αυστηροί οι διαιτητές..

Δημοσ.

Σχετικά με τα πέναλτυ και τις κόκκινες κάρτες υπάρχει θέμα..Αν μαρκάρεις αντίπαλο από πίσω και πάρεις μπάλα θα φάς κόκκινη κάρτα και αν είναι μέσα στη περιοχή πέναλτυ..Αυστηροί οι διαιτητές..

απότι κατάλαβα,,παίζει αυτό,όχι πάντα..Νομίζω στους διαιτητές έχει να διαλέξεις ανάλογα .. το έχω στο auto!

Δημοσ.

Manual ή assisted η πάσα; :P

Δυστυχως assisted.....παιζω μονο με keyboard, να με συμπαθας :mrgreen: Παντως στο 12 δεν ξερω τι εχουν κανει μου κατεστρεψαν την τελεια through πασα που εκανα στο 11...

Δημοσ.

Ρε Παντελη πες τους κατι!με κοροιδευουν νομιζω που παιζω με κουμπια! :mrgreen:

Devision 2 μεσα σε μια μερα απο Devision 4 (επεσα απο την 1 αφου πειραματιζομουνα με συστηματα κλπ και γενικα με ειχε πιασει λαλακια) :mrgreen:

Gamepad να εχω παιξει 2-3 φορες και 3 πασα δεν αλλαζα ....keyboard μια ζωη δλδ απο το pes6(λιγο το προλαβα) προς το 7(το λιωσιμο) και παει λεγοντας...ΑΛΛΑ ειμαι καλη παιχτουρα, φυσικα οχι τοσο καλος σαν τον Παντελη(Padelis71992)!

υ.γ παρατηρησα με καποιους αντιπαλους κατι παγωματα στο παιχνιδι ειδικα οταν εκανα επιθεση...θα το παρατηρησω κι αλλο ομως....

υ.γ2 Το παιχνιδι παντως αν βελτιωσουν κι αλλο τα γραφικα και αν το κανουν λιγοτερο τσιρκο(και τι εννοω λεγοντας τσιρκο: ολα αυτα τα κολπακια που μπορεις να κανεις με τον παιχτη δεν λεω ειναι πολυ cool-εννοειται πως ειναι αδυνατον να παιξω ετσι ειδικα με το keyboard αλλα και με gamepad να παιζα παλι νομιζω πως δεν θα τα χρησιμοποιουσα) γιατι για μενα ετσι ψευτιζει και απομακρυνεται απο τα ρεαλιστικα δεδομενα τοτε OK θα ειναι το απολυτο ποδοσφαιρακι!

Δημοσ.

Μαγκες ακόμα και keyboard ο platini ειναι καλος. Εχω βρει ατομο μεσω ιντερνετ που γουσταρω να παιζω friendlies ειναι αμφιροπα τα παιχνιδια.

Οσο αυτο που λες για τα τσαλιμακια και αυτα πραγματικα ειναι σκεψου πως και στη πραγματικοτητα γινονται απλα δεν τα κανουν οι παιχτες. Εδω απλα ειναι επιλογη σου αν θα τα κανεις η οχι.

Αααα...και εγω division 1 στην 21η season μου και πηγα 19 βαθμους κ εχασα στο 89 στο τελευταιο παιχνιδι 2-1 και δεν εκανα το league title. Με πορτογαλία πλέον.

Δημοσ.

πωπω κολοφαρδία στο τελευταίο ματς που έπαιξα πριν απο λίγο.

έχανα 1-0 απο το 25' και στο 75 έκανε αποσύνδεση ο αντίπαλος μου και μου χρεώθηκε η νίκη σε μένα.

9-0 σερί λοιπον οι νίκες μου.

πω πω πολύ σκληρός αντίπαλος ήταν ο τελευταίος πάντως.

Πρέπει ν προσέχω

αν και έχω ενα προαίσθημα οτι θα ερθουν ήττες στα επομενα μας,γιατι η division 7 εχει δύσκολους αντίπαλους

Δημοσ.

Να πω ότι όσα "τσαλιμάκια" και να κάνει κάποιος , αν ο αντίπαλος του ξέρει να αμύνεται σωστά και να μην κοιτάει πως θα κλέψει τη μπάλα συνέχεια, αλλά να κλείνει χώρους, τότε τα τσαλιμάκια είναι δώρον-άδωρον. Πολύ πιο εύκολα θα σπάσει την άμυνα του με ένα-δυο ή σωστό passing game.

Δημοσ.

Σε αυτο που λες fixxxer συμφωνω, σωστα λες, ετσι κανω και εγω και χαιρομαι που απλα ο αλλος κανει τριπλες και ειναι ανουσιος και χανει το παιχνιδι επειδη παιζω καλη και σωστη αμυνα αλλα σημερα που επαιξα το πρωτο μου παιχνιδι division 1 ηταν ενας και εκανε παρα μα παρα πολλες τριπλες. Ε ξερεις τι εγινε? Μια φορα δεν τον εκλεισα σωστα (εχοντας κουραστει να τον βλεπω να το παιζει εξυπνος κανοντας 1000 τριπλες) και μου εφυγε, τραβηξε ενα σουτ και μπηκε. Μετα μου επεσε λιγο η ψυχολογια εβαλε αλλο ενα με τυχερο σουτ απο μακρια...εχασα.

Α, ξεχασα να σου πω...τι ομαδαρα ειναι η Αρσεναλ ρε συ?? Με εχει βολεψει απιστευτα...με αυτη παιζω και απο 3 πηγα 1 division...

Πω πω παντελη...πως θα ενοιωσες σκεφτομαι...εγω δεν με βλεπω να φτανω 21 βαθμους, εχω 9 παιχνιδια ακομα και πρεπει στα 7 να κερδισω...μακαρι να παραμεινω βασικα, αλλα οπως και να εχει το εχω κατ'ευχαρηστηθει το fifa..

Δημοσ.

Ok συμφωνω καπως με αυτο που λεει ο fixxxer29 αλλα με τον στρατηγο 100%!Υπαρχουν καποιοι παιχτες που δεν μπορεις να τους παρακολουθησεις!Απλα γιατι ειναι ζαλιστικοι!Εννοειται οτι τους βγαζω το καπελο.Απλα λεω κατι αλλο εδω.Ειχα παιξει με εναν στο fifa 11 θυμαμαι παιδια απλα καθομουνα και τον χαζευα δεν μπορουσα να καταλαβω αν οντως ηταν πιο γρηγορος απο μενα απο τα τοσα πολλα τσαλιμια που εκανε...τετοιον παιχτη δεν εχω συναντησει ακομα στο fifa12 αλλα ειμαι σιγουρος οτι καπου εκει εξω υπαρχει! :mrgreen: Και να ξαναπω δεν λεω να μην μπορει ο gamer να κανει κολπα καθολου...απλα στους πραγματικους αγωνες δεν βλεπεις τοσα τσαλιμια.

υ.γ. Τι εκανε-εβαλε ο Βαλμπουενα ρε παιδια χθες;!!!!!!! :mrgreen:

υ.γ. Παντελη thx για τα καλα λογια!Θα προσπαθησω να γινω καλυτερος για τα μεταξυ μας παιχνιδια γιατι νομιζω πλεον με εχεις για πλακα! :mrgreen:

Δημοσ.

Πραγματικά το παιχνίδι στο online είναι φοβερό. Φέτος είχα σκοπό να ασχοληθώ μόνο με BF3 αλλά το FIFA 12 με έχει τραβήξει λόγω των πολλών επιλογών που σου δίνει. Έχω πάει κατηγορία 6 και ελπίζω να μπορέσω να πάω στην 5 γιατί λόγω υποχρεώσεων δεν έχω χρόνο. Αν φτάσω εκεί θα είμαι ικανοποιημένος....

Δημοσ.
Α, ξεχασα να σου πω...τι ομαδαρα ειναι η Αρσεναλ ρε συ?? Με εχει βολεψει απιστευτα...με αυτη παιζω και απο 3 πηγα 1 division...

Ο Van persie μπροστά είναι φωτιά! Ο wallcot απίστευτα ταχύς , μανούλα στις αντεπιθέσεις και ο Gervinho φοβερός με τη μπάλα. Να βάζεις και Wilshere στο κέντρο , είναι τρελό μηχανάκι.

Πάντως δεν έχω πάει ακόμη Division 1 , πήγα 2 αλλά έκανα χάλια seaason και ξαναβρέθηκα στην 3.. Το χα αφήσει για 2-3 βδομάδες λόγω Skyrim και Batman αλλά τώρα ελπίζω ν'ανέβω να δω τι παίζει και στην division 1.

Δημοσ.

Να βάζεις και Wilshere στο κέντρο , είναι τρελό μηχανάκι.

Απο το πρωτο παιχνιδι βγαζω απο το κεντρο αυτον στο μαμα συστημα με το 77 στατιστικο και βαζω τον Wilshere...απιστευτος οντος...χαχ.

Αντε με το καλο να ανεβεις παλι divisions...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...