Daredevil Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα πάντως με το logitech cordless rumblepad 2,είμαι jet! Έχει να το διαλέξω και σαν χειριστήριο ..Μάλλον τα noname έχουν θέμα! Έπεσα σε div 10....χάλια σεζόν η ομάδα.. βασικά η ΕΑ το έχει το πρόβλημα, που δεν έχει ανθρωπινό configuration utility για τα controllers Πάλι καλά που υπάρχει αυτό
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 βασικά η ΕΑ το έχει το πρόβλημα, που δεν έχει ανθρωπινό configuration utility για τα controllers Πάλι καλά που υπάρχει αυτό όντως ισχύει από τα παλιά αυτά.. -- Παίδες πείτε nicknames να παίζουμε κανά ματσ μαζί! Ή φτιάξτε κανά league , insomnia ,να μπούμε να παίζουμε!
Jonny Depp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Απίστευτο παίδες !! Επαιξα 4 ματς online και τα νίκησα και τα 4 !!! Σε μία μέρα! Στο τελευταίο ματς έχανα με 3-0 στο Ημίχρονο!! Και Εβαλα 4 γκολ στο 2ο Ημίχρονο με αποτελεσμα να το γυρίσω! Στις καθυστερήσεις κέρδισα κ πέναλτυ κ θα μπορούσα να κάνω το 5-3 ,αλλά ο αντίπαλός μου, έβγαλε το καλώδιο . Ο δειλός. Δε πειράζει όμως η νίκη χρεώθηκε σε μένα! 2 Divisions σε μια μέρα ανέβηκα . Τώρα είμαι στην 7η
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος ο Jonny Depp. Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος στη Division 2. Στο πρώτο μάτς νικάω 1-0 στο 79 και τσουπ... με πετάει στο desktop! Τώρα του γ@μ2ς ή δεν του γ@μ3ς;
padelis71992 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σε καθε ποδοσφαιρακι που επαιζα προσπαθουσα να βαλω γκολ καποια στιγμη απο αποσταση αφου ειναι τα καλυτερα μου. Ετουτο εδω με καθυστερησε πολυ αλλα τα καταφερα. Το πιο μακρινο που εχω βαλει.! Goal
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εγω σε καθε ποδοσφαιρακι που επαιζα προσπαθουσα να βαλω γκολ καποια στιγμη απο αποσταση αφου ειναι τα καλυτερα μου. Ετουτο εδω με καθυστερησε πολυ αλλα τα καταφερα. Το πιο μακρινο που εχω βαλει.! Goal Το profile μας θα γίνει upgraded στο νέο ;Γιατί βλέπω ότι όταν κάνω sign in με βάζει να κάνω register new account εκεί! Έφτιαξα ένα league, insomniagr pass: ins012
kostaks3 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον παιδια επειδη το επαιξα το game.Εχω να επισημανω οτι τα γραφικα αλλαξαν λιγο προς το καλυτερο,ρυθμιζεις εσυ διαφορα χαρακτηριστικα των CPU players,γενικοτερα καλυτερο απτο FIFA 11 αλλα πιστευω φετος θα κυριαρχησει το PRO 12.Η ταπεινη μου αποψη.
nzeppos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Αν κυριαρχήσει, θα γίνει μόνο στην Ελλάδα γιατί σε παγκόσμιο επίπεδο τα περί "κυριαρχίας" έχουν πάρει το δρόμο τους εδώ και χρόνια... Το Fifa είναι πολύ μπροστά, ειδικά στο online (άσχετα αν μετά τα τελευταία αίσχη -βλ. post #1244- δεν έχω ξαναπαίξει κι ούτε θέλω).
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον παιδια επειδη το επαιξα το game.Εχω να επισημανω οτι τα γραφικα αλλαξαν λιγο προς το καλυτερο,ρυθμιζεις εσυ διαφορα χαρακτηριστικα των CPU players,γενικοτερα καλυτερο απτο FIFA 11 αλλα πιστευω φετος θα κυριαρχησει το PRO 12.Η ταπεινη μου αποψη. δεν έχω παίξει το προ12 πέρα του demo,και βασικά,δεν νομίζω για κανέναν λόγο να έχει τόσο δυνατό online κομμάτι..Αν το έχει δει κάποιος το νέο fifa στο pc,θα καταλάβει για τι μιλάω..ΟΛΟ το ατού του είναι το online..τα πάντα έχει,και τα πάντα είναι για online.. ποιός κάθετε στο single,εντάξει παίζεις κανά παιχνίδι κ κει..και καλά έκαναν! Αν έχει τόσο καλό online το pes τότε οκ όλα. @nzeppos με πρόλαβε το παιδί..είχα ξεχάσει να πατήσω αποστολή
aslanG7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 δεν έχω παίξει το προ12 πέρα του demo,και βασικά,δεν νομίζω για κανέναν λόγο να έχει τόσο δυνατό online κομμάτι..Αν το έχει δει κάποιος το νέο fifa στο pc,θα καταλάβει για τι μιλάω..ΟΛΟ το ατού του είναι το online..τα πάντα έχει,και τα πάντα είναι για online.. ποιός κάθετε στο single,εντάξει παίζεις κανά παιχνίδι κ κει..και καλά έκαναν! Αν έχει τόσο καλό online το pes τότε οκ όλα. Ειναι απιστευτα πορωτικο το online που ολο λεω τελευταιο ματς και συνεχιζω να παιζω
Karellen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 όντως ισχύει από τα παλιά αυτά.. -- Παίδες πείτε nicknames να παίζουμε κανά ματσ μαζί! Ή φτιάξτε κανά league , insomnia ,να μπούμε να παίζουμε! Το δικο μου ειναι platini_Athens
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Το δικο μου ειναι platini_Athens οκ σε βάζω στο origin.
Karellen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μπαλουρεν!Αφου τα κανα θαλασσα και απο devision 1 επεσα ξανα στην 4 (τωρα ειμαι 3 και αν δεν εκανα μια τεραστια λαλακια σημερα θα ημουν 2 ) σιγα σιγα ανεβαινει η ομαδα!Επιτελους νικησα 1-2 ενα κορυφαιο παιχτη απο εκεινους που αγγιζουν την τελειοτητα!ναι ναι αυτους που τρεχουν πιο γρηγορα, που κανουν αλανθαστες πασες, οτι σουτ κανουν γραφει, ντριμπλες, κλπ κλπ....Καλα ο Drogba περναγε σαν τον Μαραντονα (εδω το fifa 12 επιτρεψτε μου μουφιζει-απο το μουφα ) ο τυπος ειχε και 2 δοκαρια, τα σπασε κυριολεκτικα...Οποιος δεν σκοραρει ομως στο ποδοσφαιρο το τρωει!!! Πρεπει να ομολογησω παντως πως αν και το φαγε στο τελος δεν εκανε quit οπως το 99% των οnline gamers συνηθιζει...Εννοειται πως υποκλιθηκε στην μεγιστοτεραστια πασα του Nani, κυριολεκτικα χαθηκε το τοπι - οι αμυντικοι του σιγουρα το χασαν ...ακομα κι εγω! Αυτος ειναι ο PLATINI_ATHENS! Απολαυστε το γκολ! http://www.easports.com/media/play/video/104941843
Bourdoulas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Χε χε ωραίος. Πάντως όσο ανεβαίνεις divisions τόσο λιγότερα quits έχεις. Ρε παιδιά κάποιοι όταν βρίσκονται στη σέντρα χειροκροτούνε. Πως το κάνουμε αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα