Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλος το Fifa για φέτος, δεν ξανασχολούμαι. Σε manual είναι πλέον σχεδόν αδύνατον να βρεις αντίπαλο και αναγκάζομαι να παίξω με semi. Στον τελευταίο αγώνα νίκησα 2-1 και με το που σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη, μου τραβάει ένα ωραιότατο minimize screen. Λέω δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μλκία όπως πέρσι και θα κάνω πάλι maximize χωρίς συνέπειες. Αμ δε! Μου χρέωσε ωραιότατη ήττα 3-0.

Μετά από αυτό τα έχω πάρει τόσο πολύ στο κρανίο, που πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με αυτή τη μαλακία. Τέλος. :mad:

...εμενα πλεον δεν με ενδιαφερειτ το αποτελεσμα... νικησω η χασω η πεσω κατηγορια....ουτως η αλλως μπορει να φερω καλα αποτελεσματα στη σειρα και ξαφνικα να πεσω σε αντιπαλο με κολπα και ζογκλερικα και να μην μπορω να κανω τπτ η καλυτερη συνδεση κλπ κλπ και ειναι πολυ σπασιμο ...εφτασα 1 devision και τωρα επεσα στην 4 η 3 δεν θυμαμαι...πλεον παιζω με την Γερμανικη Freiburg (καλη ομαδουλα) 3.5 stars...θα προσπαθησω και με λιγοτερα ακομα αν και δεν νομιζω να βρισκω γρηγορα αντιπαλο...Για μενα επισης λαλακια μεγα ειναι η through pass κατι εχει αλλαξει απο το 11 νομιζω... και το custom settings που δεν υπαρχει στο h2h...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι έγινε τελικά τελείωσε το πρωτάθλημα που είχαμε κάνει?

ναι άντε,να κάνουμε και άλλο!Να κάνουμε και xmas cup!!

Πάντως το esl έχει πολλά cups.. και ένα από αυτά είναι το:

1on1 night cup series 1 cup #8

FIFA 12 1on1 Night Cup Series 1 - Cup #8

ξεκινάει 1/12

---

Τί πόρτες πρέπει να ανοίξω στο modem ;Γιατί μου λέει firewall status: moderate..

http://forum.ea.com/...st/1036397.page

αυτά ισχύουν;

ok μόλις μίλησα στο help center τους,και μου έδωσα τις παρακάτω,βάζω ένα μέρος του διαλόγου:

Pulkit: Hello. you: i am having a problem with fifa12 on pc you: im getting an firewall status,says that is moderate..could you tell me the ports plz?

Pulkit: TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127

UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

you: oh ..thx a lot :)

Τις πέρασα...αλλά τίποτα..Το έχω ρυθμίσει με DMZ..Πάλι moderate μου δείχνει..

ναι άντε,να κάνουμε και άλλο!Να κάνουμε και xmas cup!!

Πάντως το esl έχει πολλά cups.. και ένα από αυτά είναι το:

1on1 night cup series 1 cup #8

FIFA 12 1on1 Night Cup Series 1 - Cup #8

ξεκινάει 1/12

---

Τί πόρτες πρέπει να ανοίξω στο modem ;Γιατί μου λέει firewall status: moderate..

http://forum.ea.com/...st/1036397.page

αυτά ισχύουν;

ok μόλις μίλησα στο help center τους,και μου έδωσα τις παρακάτω,βάζω ένα μέρος του διαλόγου:

Τις πέρασα...αλλά τίποτα..Το έχω ρυθμίσει με DMZ..Πάλι moderate μου δείχνει..

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα στο ps3 ανοιξα ολλες τις πορτες τιποτα το εκανα μεσω dmz παλλη moderate τι στο καλλο θελη?

Τέλος το Fifa για φέτος, δεν ξανασχολούμαι. Σε manual είναι πλέον σχεδόν αδύνατον να βρεις αντίπαλο και αναγκάζομαι να παίξω με semi. Στον τελευταίο αγώνα νίκησα 2-1 και με το που σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη, μου τραβάει ένα ωραιότατο minimize screen. Λέω δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μλκία όπως πέρσι και θα κάνω πάλι maximize χωρίς συνέπειες. Αμ δε! Μου χρέωσε ωραιότατη ήττα 3-0.

Μετά από αυτό τα έχω πάρει τόσο πολύ στο κρανίο, που πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με αυτή τη μαλακία. Τέλος. :mad:

Παιξε pes12 να βρεις την υγεια σου.Εχει και αυτο καποια μειονεκτηματα αλλα φετος ειναι 2 κλασεις πανω απο το Fifa.Τουλαχιστον σε offline ειναι εξαιρετικο αλλα και το online ειναι σταθερο φετος.Βαλε και pesEdit patch και εισαι ετοιμος.

Παιξε pes12 να βρεις την υγεια σου.Εχει και αυτο καποια μειονεκτηματα αλλα φετος ειναι 2 κλασεις πανω απο το Fifa.Τουλαχιστον σε offline ειναι εξαιρετικο αλλα και το online ειναι σταθερο φετος.Βαλε και pesEdit patch και εισαι ετοιμος.

2 κλασεις πανω απο τον προηγουμενο του εαυτο το δεχομαι αλλα οχι πανω απο το fifa12....μαλλον αυτο που θελω να πω ομως ειναι οτι ισως φετος καλο ειναι να μην μπουμε σε συγκρισεις αφου το pes12 παρουσιαστηκε καλυτερο απο το pes11.Ειναι διαφορετικα ποδοσφαιρακια γενικα,διαφορετικη αντιληψη το καθενα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχαχ. Μιλαμε για pes12 vs fifa12? Συμφωνω με karellen. Ας μην συγκρινουμε ειδικα τα 2 ποδοσφαιρακια ως προς το online τους, το gameplay τους, την κινηση τους και τoν ρεαλισμο που βγαζει το καθε ενα. Σε οffline ισως να δεχτω πως ειναι καλυτερο και πιο διασκεδαστικο το Pro μιας και παντα ειχε καλυτερη AI απο το fifa, αν και δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 στο single. Bεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του.

Επεξ/σία από stratigos24

Χαχαχαχ. Μιλαμε για pes12 vs fifa12? Συμφωνω με karellen. Ας μην συγκρινουμε ειδικα τα 2 ποδοσφαιρακια ως προς το online τους, το gamneplay τους, την κινηση τους και τoν ρεαλισμο που βγαζει το καθε ενα. Σε οffline ισως να δεχτω πως ειναι καλυτερο και πιο διασκεδαστικο το Pro μιας και παντα ειχε καλυτερη AI απο το fifa, αν και δεν εχω παιξει κανενα απο τα 2 στο single. Bεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του.

θα κατέβεις στο τουρνουά μέγα στρατηγέ ;

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε μενα στο ps3 ανοιξα ολλες τις πορτες τιποτα το εκανα μεσω dmz παλλη moderate τι στο καλλο θελη?

Τί να πω δεν ξέρω..

Ξέρεις κανείς άλλος τί παίζει;

Καλησπέρα... Έχω αυτό το τηλεχειριστήριο για το PC και απ' ότι βλέπετε στην εικόνα έχει χι, τετράγωνο κ.λ.π.Στο FIFA 12 ωμός τα κουμπιά είναι όπως του X-BOX υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αλλάξω???και επίσης στο μενού όταν πατάς ESC-όμικρον έχεις έναν παίκτη και βαρας σουτ...Πως μπορώ να κάνω να έχει άλλο παίκτη και να παίζει με το gamepad γιατί παίζει με το πληκτρολόγιο)... Ευχαριστώ

Μη παιδεύεσαι με χειριστήρια όπως αυτά και του Playstation 3 .θα σου σπάσουν τα νέυρα + οτι δε δουλευουν καλά wireless .

Κανε λίγο οικονομία μερικές μέρες και πάρε το xbox 360 controler(wireless) για windows .

εκανα και γω πειραματισμους με άλλα χειριστηρια .Επαθα κ έμαθα

Μη παιδεύεσαι με χειριστήρια όπως αυτά και του Playstation 3 .θα σου σπάσουν τα νέυρα + οτι δε δουλευουν καλά wireless .

Κανε λίγο οικονομία μερικές μέρες και πάρε το xbox 360 controler(wireless) για windows .

εκανα και γω πειραματισμους με άλλα χειριστηρια .Επαθα κ έμαθα

Εμένα πάντως με το logitech cordless rumblepad 2,είμαι jet! Έχει να το διαλέξω και σαν χειριστήριο ..Μάλλον τα noname έχουν θέμα!

Έπεσα σε div 10....χάλια σεζόν η ομάδα..

με την δεξια αναλογια τι παιζει στα περισσοτερα gamepad? μονο στο χβοχ μου δουλευει στα αλλα των φιλων μου απλα δεν λειτουργει,πως το ενεργοποιω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...