Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό βοηθάει; http://forum.ea.com/...st/1165892.page

edit: Χμμ, ενδιαφέρον. Απ' ότι είδα ούτε εγώ μπορώ να αλλάξω τον καιρό στο Career Mode αν και είμαι βέβαιος ότι κατέβασα το patch όταν είχε βγει. Θα το ψάξω λίγο περισσότερο.

edit2: Χμμ, απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα με το patch το έχουν κυρίως όσοι εγκατέστησαν το παιχνίδι από το DVD. Μάλλον χρειάζεται uninstall και redownload αποκλειστικά από Origin (δηλ. δεν χρησιμοποιούμε το δισκάκι με τίποτα).

edit3: Κάνω uninstall και reinstall μέσω του Origin client. Το πρωί θα ξέρω :P Ίσως είχα μπερδέψει αυτό το patch με κάποιο που βγήκε στην αρχή του Νοέμβρη. Αλλά και πάλι τόσο καιρό μπορούσα να παίξω online, περίεργο...

edit4: Μόλις τώρα το δοκίμασα με φίλο μου που αρχικά είχε κατεβάσει το παιχνίδι μέσω Origin (χωρίς DVD) αλλά ούτε αυτός μπορούσε να αλλάξει τον καιρό.

Δημοσ.

edit5 και τελευταίο: έκανα την επανεγκατάσταση και τώρα η επιλογή για αλλαγή καιρού εμφανίζεται κανονικά στο μενού πριν τον αγώνα (μιλάμε πάντα για το Career mode).

Δημοσ.

Συνέχισα την παράδοση μου!1ο ματσ με τα μποτάκια,ήττα! Έτσι για να μην αλλάζουν και οι παραδώσεις.. αρσεναλ-μαντσεστερ γιουν 0-4 xD

btw,μου άρεσε από το λίγο που το είδα το παιχνίδι!!!:wub:

Δημοσ.

Ο πλέον ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Barcelona, ο Lionel Messi, έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε την απόφαση να μεταφέρει την ψηφιακή του παρουσία από τη σειρά PES στη σειρά FIFA. Οι πρώτες υποψίες για αυτή την αλλαγή είχαν εμφανιστεί όταν από το καλοκαίρι κι έπειτα, η Konami παρουσίαζε σε όλες τις εκδηλώσεις της τον Christiano Ronaldo ως βασικό πρωταγωνιστή, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα τον παρουσίασε και ως βασικό χαρακτήρα στο εξώφυλλο του PES 2012. Η ΕΑ ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης πως ο superstar υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασία με τη σειρά FIFA, με το ντεμπούτο το να γίνεται με το FIFA Street που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012.

«Το FIFA αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό video game σε πωλήσεις παγκοσμίως και ο Lionel Messi είναι ο κορυφαίος παίκτης, κατά συνέπεια αυτή η συμφωνία είναι στην ουσία μια σύμπραξη superstars», δήλωσε ο Matt Bibley, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Football της EA Sports. «Με την ένταξη του Messi στην ομάδα μας, έχουμε με το μέρος μας τον καλύτερο και πιο δυναμικό αθλητή και θεωρούμε ότι ο Messi θα βοηθήσει την EA Sports να διατηρήσει την κορυφαία θέση της και για τα επόμενα χρόνια». Από την πλευρά του ο αργεντίνος superstar δήλωσε πως: «Είναι συναρπαστικό να αποτελώ μέρος της ομάδας του καλύτερου ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στον κόσμο και να συνδέσω το όνομα μου με την EA Sports».Ο Messi βραβεύτηκε με το βραβείο FIFA Ballon d’Or 2010 ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής διεθνώς, κατέχει τη θέση του Top Goal Scorer στο UEFA Champions League τα τελευταία τρία χρόνια, έχει βραβευθεί τρεις χρονιές ως La Liga Player of the Year και βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για το FIFA Ballon d’Or του 2011. Στην ηλικία των 24 ετών, έχει σημειώσει πάνω από 200 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών της Barcelona. Κατά την τρέχουσα σεζόν, ο Messi έχει σημειώσει 27 γκολ και 14 assist σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Η συνεργασία που υπογράφηκε, προβλέπει ότι ο Messi θα αποτελέσει τον Πρεσβευτή του EA Sports Football, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της σχετικής διαφημιστικής καμπάνιας και της καμπάνιας marketing, φιγουράροντας στο εξώφυλλο του παιχνιδιού, ενώ θα αξιοποιηθεί και σε δραστηριότητες social media διεθνώς. Η EA Sports δεσμεύτηκε ακόμη πως θα συνεργαστεί επίσης με το Ίδρυμα Leo Messi, με στόχο την υποστήριξη πρωτοβουλιών σε κοινωνικά θέματα, καθώς και θέματα εκπαίδευσης και υγείας για παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Πηγη enternity.gr

0

Δημοσ.

Ναι. Μάλιστα ακριβώς αυτό το πράγμα το έκανα προχθές σε PC φίλου. Το παιχνίδι είναι αποθηκευμένο στο φάκελο εγκατάστασης που έχει οριστεί μέσω Origin. Το default είναι το Program Files\Origin (ή Origin Games, δεν θυμάμαι ακριβώς). Φυσικά μπορείς να μπεις στις "Ρυθμίσεις->Γενικά" του Origin και να αλλάξεις τη διαδρομή.

Μετά το format το μόνο που χρειάζεται είναι εγκατάσταση του Origin, δήλωση του φακέλου εγκατάστασης και απλό copy/paste του παιχνιδιού σε αυτόν. Ο Origin client θα τσεκάρει απλώς ότι όλα τα αρχεία είναι ΟΚ και το παιχνίδι θα παίξει άμεσα.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να κρατήσουμε backup των FIFA12 saves, που αποθηκεύονται στο My Documents.

ευχαριστω amigo!Το Origin Games πρεπει να ειναι το default 99,9% :-D Στον φακελο αυτον δεν ξερω γιατι(καποια λαλακια πρεπει να ειχα κανει στην εγκατασταση αν και λειτουργει καλα το game) εχει 2 φακελους, τους : FIFA 12 (441MB) & FIFA Soccer 12 (7.31GB) ....

Δημοσ.

Ποιό από τα τρία είναι το καρίρ..που έπαιζες και έκανες κ μεταγραφές;

player-manager-player manager;

Τα διάβασα,αλλά δεν έβγαλα άκρη:-D

Έχει πολλά νέα features...και σίγουρα θέλω μια βοήθεια :-D.ευχαριστώ!

Δημοσ.

ευχαριστω amigo!Το Origin Games πρεπει να ειναι το default 99,9% :-D Στον φακελο αυτον δεν ξερω γιατι(καποια λαλακια πρεπει να ειχα κανει στην εγκατασταση αν και λειτουργει καλα το game) εχει 2 φακελους, τους : FIFA 12 (441MB) & FIFA Soccer 12 (7.31GB) ....

Δεν έχεις κάνει λάθος, το έχω δει κι αλλού αυτό με τους 2 φακέλους. Δυστυχώς όμως δεν θυμάμαι ποιός από τους δύο θεωρείται ο σωστός. Όταν έκανα το format και ξαναπέρασα το Origin, δοκίμασα πρώτα να ρίξω όλα τα αρχεία (δηλ. 7,31 + 0,44 GB) στον ένα φάκελο και δεν δούλεψε. Μετά τα έριξα όλα στον άλλο και έπαιξε αμέσως (χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσει τίποτα).

Δηλαδή τελικά χρειάστηκε μόνο ένας φάκελος με όλα τα αρχεία. Ο άλλος σβήστηκε εντελώς.

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=u8L3ZawpLv8&feature=relmfu

μιλαμε ο τυπος εχει πολυ γελιο :mrgreen:

μετα απο αμετρητες νικες και κατρακυλα απο devision 1 στην 3 :cry: επαιξα μπαλουρεν και κερδισα με την FREIBURG την TWEΝΤE !2-0 μετα εκανε quit ο τυπος...τον καταλαβαινω ομως ειχε 2 δοκαρια τρελα...νταξ οι mutual ενταξει!χαχαχαχα

Δημοσ.

http://www.youtube.c...&feature=relmfu

μιλαμε ο τυπος εχει πολυ γελιο :mrgreen:

μετα απο αμετρητες νικες και κατρακυλα απο devision 1 στην 3 :cry: επαιξα μπαλουρεν και κερδισα με την FREIBURG την TWEΝΤE !2-0 μετα εκανε quit ο τυπος...τον καταλαβαινω ομως ειχε 2 δοκαρια τρελα...νταξ οι mutual ενταξει!χαχαχαχα

κατατόπισε με...

έπαιξα 2 τέτοια παιχνίδια...αλλά και τις 2 φορές ήμουν με arsenal και πέτυχα έναν με brazil και έναν με germany ..Τί mode είναι αυτό;

btw ναρκωτικά ο τύπος;

Δημοσ.

κατατόπισε με...

έπαιξα 2 τέτοια παιχνίδια...αλλά και τις 2 φορές ήμουν με arsenal και πέτυχα έναν με brazil και έναν με germany ..Τί mode είναι αυτό;

btw ναρκωτικά ο τύπος;

Βασικα Η2Η πρεπει να ειναι ...παει με τα αστερια δεν εχει σημασια η ομαδα(μπορει να σου τυχει αντιπαλος που να εχει παρει εθνικη ομαδα ή εσυ να παιζεις με καποια εθνικη)

Δεν ξερω τι παιρνει αλλα σε καποια σημεια γελασα αρκετα! :mrgreen:

Δημοσ.

Τέλος το Fifa για φέτος, δεν ξανασχολούμαι. Σε manual είναι πλέον σχεδόν αδύνατον να βρεις αντίπαλο και αναγκάζομαι να παίξω με semi. Στον τελευταίο αγώνα νίκησα 2-1 και με το που σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη, μου τραβάει ένα ωραιότατο minimize screen. Λέω δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ μλκία όπως πέρσι και θα κάνω πάλι maximize χωρίς συνέπειες. Αμ δε! Μου χρέωσε ωραιότατη ήττα 3-0.

Μετά από αυτό τα έχω πάρει τόσο πολύ στο κρανίο, που πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανά με αυτή τη μαλακία. Τέλος. :mad:

Δημοσ.

Βασικα Η2Η πρεπει να ειναι ...παει με τα αστερια δεν εχει σημασια η ομαδα(μπορει να σου τυχει αντιπαλος που να εχει παρει εθνικη ομαδα ή εσυ να παιζεις με καποια εθνικη)

Δεν ξερω τι παιρνει αλλα σε καποια σημεια γελασα αρκετα! :mrgreen:

Ναι...αρχίζω και το μαθαίνω...πολύ καλό feature αυτό!!!

--

BTW,έχετε καμιά ομάδα να κάνω join ή να φτιάξουμε μια και να παίζουμε;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...