Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν πήρα επιτέλους νίκη .

Επαιξα με καλό σύστημα και αφου έμαθα κάποια κόλπα πρίν με κουμπιά σε άμυνες και επιθεση στα φιλικά εναντίων υπολογιστή.

πήρα οχι έυκολη νίκη με 2-1.

Πίστευω όσο το μαθαίνω θα ανεβαίνω και επίπεδο.

πωπω πραγματικά για να το μάθεις το φετινό fifa πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο ώστε να σου βγαίνουν τα πατήματα των κουμπιών αυτόματα.

είμαι στην 68.000 περιπου θέση και πιστέυω με λίγο προπονηση θα ανεβώ αρκετα ψηλά

...κουμπια; εννοεις στο πληκτρολογιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν πήρα επιτέλους νίκη .

Επαιξα με καλό σύστημα και αφου έμαθα κάποια κόλπα πρίν με κουμπιά σε άμυνες και επιθεση στα φιλικά εναντίων υπολογιστή.

πήρα οχι έυκολη νίκη με 2-1.

Πίστευω όσο το μαθαίνω θα ανεβαίνω και επίπεδο.

πωπω πραγματικά για να το μάθεις το φετινό fifa πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο ώστε να σου βγαίνουν τα πατήματα των κουμπιών αυτόματα.

είμαι στην 68.000 περιπου θέση και πιστέυω με λίγο προπονηση θα ανεβώ αρκετα ψηλά

...κουμπια; εννοεις στο πληκτρολογιο;

Αυτό το πρόβλημα που σε πετάει στην επιφάνεια εργασίας έχει αρχίσει και γίνεται σπαστικό. Έγινε άλλες δυο φορές. Σκέφτομαι μήπως φταίει κάποια ειδοποίηση από το tray, αν και όταν με πετάει δεν εμφανίζεται κάτι. Θα τις απενεργοποιήσω να δω αν θα το ξανακάνει.

το account μου στο origin για οποιον θελει να παιξουμε καμια φορα ή απλα να με εχει να συγκρινουμε stats ειναι georgekant. Ειχα φτασει division 3 αλλα με το skyrim που κόλλησα τωρα τελευταια εχω αποσυντονιστει. ψαχνω να βρω ομαδα να μου ταιριαζει και εχω φτασει division 5 Παλι.. παντως νομιζω κατεληξα στο.. ΒΕΛΓΙΟ! :)

παρατηρσα οτι οταν παει η μπαλα προς το κεντρο πεφτει φωτεινοττα της οθονης ενω οταν παει προς το τερμα ανεβαινει.γιατι?

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αν και εγώ δεν το παίζω σε monitor.

ξερει κανεις πως κανω εγκατασταση το καινουργιο patch του νοεμβριου????πρεπει να κατεβασω ξανα ολο το παιχνιδι απο το origin???

Όχι βρε τρελε.. Θα κάνεις έλεγχο για ενημερώσεις κ θα το κατεβάσει το origin..

android.png

Θα κανω μια ερωτηση ισως εχει ξαναγινει...το παιχνιδι που κατεβηκε μεσω origin ειναι αποθηκευμενο καπου ωστε σε περιπτωση format να μην χρειαστει να το κατεβασουμε ξανα; (εχω το αυθεντικο εννοειται απο μαγαζι) - καποιος εγραψε οτι ισως ειναι στο dvd αλλα μαλλον δεν παιζει κατι τετοιο...

Ναι. Μάλιστα ακριβώς αυτό το πράγμα το έκανα προχθές σε PC φίλου. Το παιχνίδι είναι αποθηκευμένο στο φάκελο εγκατάστασης που έχει οριστεί μέσω Origin. Το default είναι το Program Files\Origin (ή Origin Games, δεν θυμάμαι ακριβώς). Φυσικά μπορείς να μπεις στις "Ρυθμίσεις->Γενικά" του Origin και να αλλάξεις τη διαδρομή.

Μετά το format το μόνο που χρειάζεται είναι εγκατάσταση του Origin, δήλωση του φακέλου εγκατάστασης και απλό copy/paste του παιχνιδιού σε αυτόν. Ο Origin client θα τσεκάρει απλώς ότι όλα τα αρχεία είναι ΟΚ και το παιχνίδι θα παίξει άμεσα.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να κρατήσουμε backup των FIFA12 saves, που αποθηκεύονται στο My Documents.

εχει βαλει καποιος το patch του νοεμβριου για να μου πει πως το εκανε εγκατασταση??απο το origin μεσω ευρεσης ενημερωσεων δεν γινετε...καπου διαβασα οτι πρεπει να κανεις unistall κ να το κατεβασεις παλι απο το site του origin για να μπει το καινουργιο patch...ισχυει κατι τετοιο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...