Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σκατα εφαγε το origin ρε γαμωτο βαζω τον κωδικο μου και μου λεει ειναι λαθος ή μπαινει και με βαζει ολο εκτος συνδεσης!!!!!

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, ναι. Κανα update θα ετοιμαζει. Για κανε εισοδο αλλα επελεξε να θυμαται τον κωδικο σου πρωτα..

Aκιρο....και μενα μια απ΄τα ιδια.

Δημοσ.

Δεν άντεξα και αγόρασα το παιχνίδι. Καταρχάς να πω ένα μεγάλο αίσχος και ντροπή στην EA για το άθλιο "πακέτο". Ανοίγεις το κουτί και βλέπεις ένα DVD και ένα φύλλο χαρτί! Τίποτα άλλο. Σε λίγο θα μας δίνουν σκέτο το κουτί και θα μας λένε "τράβα κατέβασε το από την τάδε διεύθυνση".

Αυτό που παρατήρησα με λύπη μου είναι ότι οι quiters παραμένουν πρόβλημα, παρόλο που η ΕΑ τους τιμωρεί. Δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο γι' αυτό η εταιρεία.

Ανυπομονώ για το επόμενο τουρνουά για να συμμετάσχω και εγώ.

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα με λύπη μου είναι ότι οι quiters παραμένουν πρόβλημα, παρόλο που η ΕΑ τους τιμωρεί. Δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο γι' αυτό η εταιρεία.

Πως παραμένουν πρόβλημα απ΄τη στιγμή που χρεώνεσαι τη νίκη?

Δημοσ.

Γιατί θέλω να παίξω ολοκληρωμένο παιχνίδι κι όχι να γίνεται quit μετά από μερικά λεπτά γιατί ο άλλος έφαγε γκολ. Προσωπικά δεν είναι το θέμα της νίκης.

Δημοσ.

E ενταξει σε αυτο δεν μπορει να κανει κατι η ea. Αμα ο αλλος θελει να βγει θα βγει, εστω και αν πρεπει να τραβηξει το pc απο την μπριζα...

Δημοσ.

Εμένα πάλι είναι η καλύτερη μου. Τρεις βαθμοί στα γρήγορα χωρίς κόπο. Αυτός είναι και ένας καλός λόγος για να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε, αν φυσικά δούμε ότι μας παίρνει. Ειδικά στο 3-0, το quit πάει σύννεφο.

Δημοσ.

Από τα ματς που έχω δώσει μέχρι στιγμής (20-25) έχω τελειώσει τα 10. Τα υπόλοιπα είναι quit. Εν το μεταξύ δυο φορές με έχει πετάξει στο desktop χωρίς λόγο και φυσικά έχασα τους αγώνες.

Πάντως το online είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Με εξέπληξε η ΕΑ.

Δημοσ.

Kοιτα, το ποσοστο ειναι μεγαλο απο τα quit σου. Εμενα δεν μου συμβαινουν τοσα. Head to head season παιζεις? Aπο εκει και περα, αυτο που σε πεταει στο desktop χωρις λογο, το παθαινα και εγω στο 11 σπανια και δεν καταλαβα ποτε τι ειναι και γιατι γινοτανε.

Δημοσ.

Αυτό με το desktop μου το έκανε και εμένα μετά το τελευταίο patch. Κατά πάσα πιθανότητα έφταιγε η επιλογή του Disable Aero. Είχα ακούσει ότι είναι καλό να την έχουμε ενεργοποιημένη, αλλά τελικά μάλλον έκανε περισσότερο κακό παρά καλό.

Δημοσ.

Και εγω να σου πω, απενεργοποιουσα το aero γιατι οταν το ειχα ανοιχτο το εκανε. Βεβαια αν δεν κανω λαθος μου το ειχε κανει και με κλειστο το aero...τι να πω...

Δημοσ.

Ναι H2H παίζω. Τώρα έχουν μειωθεί που ανέβηκα. Στην division 10 έφαγα τα περισσότερα quit. Τελικά τα ματς που έχω παίξει πρέπει να είναι λιγότερα, δεν θυμάμαι ακριβώς αριθμό.

@nzeppos Το Disable Aero δεν το έχω ενεργοποιημένο. Τέσπα ελπίζω να μην το ξανακάνει. Τουλάχιστον δεν είμαι ο μόνος :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To quit ειναι σπαστικοτατo and that`s a FACT!...ειδικα οταν κερδιζεις ανετα 3-0 στο 32` και χαιρεσαι και πας για αλλα τοσα...ΑΛΛΑ δεν υπαρχει παιχτης που να μην εχει κανει quit τουλαχιστον μια φορα στην ζωη του οποτε...οι mutual εντάξει!!!χαχαχα :mrgreen: Τι μενει λοιπον?Το 3ποντο ------>η τιμωρια στους quitters απο την ΕΑ! :devil:

Θα επαιρνα ορκο οτι μολις επαιξα 2ο συνεχομενο game με τον ιδιο αντιπαλο, ιδια ομαδα, ιδια κολπα ιδιο τροπο παιχνιδιου,ιδιοι πανηγυρισμοι...περιεργα γρηγορη και δυνατη αυτη η Bayern...Gomez k Muller τουμπανο...με πατησε και στα 2 :cry:

Επεξ/σία από Karellen
Δημοσ.

Λοιπόν πήρα επιτέλους νίκη .

Επαιξα με καλό σύστημα και αφου έμαθα κάποια κόλπα πρίν με κουμπιά σε άμυνες και επιθεση στα φιλικά εναντίων υπολογιστή.

πήρα οχι έυκολη νίκη με 2-1.

Πίστευω όσο το μαθαίνω θα ανεβαίνω και επίπεδο.

πωπω πραγματικά για να το μάθεις το φετινό fifa πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο ώστε να σου βγαίνουν τα πατήματα των κουμπιών αυτόματα.

είμαι στην 68.000 περιπου θέση και πιστέυω με λίγο προπονηση θα ανεβώ αρκετα ψηλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...