Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βαθμολογια προγραμμα αποτελεσματα

ανακοινωση

Κατωπιν αιτημα του eurochampion13 kai του polonosgr να αποσυρθουν απο τη διοργανωση για λογους κακης συνδεσης ο πρωτος και πολλων σχολικων υποχρεωσεων του δευτερου, ακολουθησε η διαγραφη τους. Τους ευχαριστουμε για τους τιμιους αγωνες που εδωσαν εντος και εκτος εδρας.

Στην 11η-12η αγωνιστική πήγαμε ισοπαλία 1-1 με τον SheikGR. Είναι λάθος το σκορ

:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

george9000m καλιμερα

χτες βραδυ αργα επαιξα παιχνιδι με τον smc625 με εμενα ως γηπεδουχοςσ γιατι νομιζα οτι δεν ειχαμε παιξει

και ενω στο ημιχρονο εχανα 2-0 και με ειχε ξεσκισει το ματς διακοπηκε και κατοχυρωθηκε σε μενα 3-0

επειδη εχουμε ηδη παιξει με το παιδι ηδη θελω να μην μετρησει αυτο το ματς γιατι το εχουμε ηδη παιξει

και εχω χασει πανηγυρικα 4-0 αν θυμαμαι καλα

ευχαριστω

patric24

george9000m καλιμερα

χτες βραδυ αργα επαιξα παιχνιδι με τον smc625 με εμενα ως γηπεδουχοςσ γιατι νομιζα οτι δεν ειχαμε παιξει

και ενω στο ημιχρονο εχανα 2-0 και με ειχε ξεσκισει το ματς διακοπηκε και κατοχυρωθηκε σε μενα 3-0

επειδη εχουμε ηδη παιξει με το παιδι ηδη θελω να μην μετρησει αυτο το ματς γιατι το εχουμε ηδη παιξει

και εχω χασει πανηγυρικα 4-0 αν θυμαμαι καλα

ευχαριστω

patric24

patric τα αποτελέσματα δεν μπορουμε να τα φτιαχνουμε στα μετρα μας. ο server γραφει το αποτελεσμα οχι μονο εγω.

βαθμολογια προγραμμα αποτελεσματα

post-227710-0-08018800-1321181619_thumb.png

Καλη μερα για εμενα σημερα, με νικη 3-1 επι του nikosk22 σε ενα καλο παιχνιδι με λιγο πιο πολυ κατοχη και φασεις ειχα εγω νομιζω, ισοπαλια με manolis 1908 2-2 σε ενα δυνατο ματς και δεν του δωθηκε και πεναλτυ οπως λεει στο 90' ομως τα βρηκαμε λεγοντας οτι αυτα γινονται και στο κανονικο ποδοσφαιρο, νικη 0-3 επι του padelis71992 (ειχε ενα θεμα και με το χειρηστηριο του και βγηκε στο 80, ηταν ομως ηδη το σκορ 3-0) και νικη 4-1 επι του george9000m που στα πρωτα 20 λεπτα μπηκε καλα αλλα μετα επαιξα καλυτερα και πηρα τη νικη. Ελπιζω να συνεχισω καλα οπως σημερα γιατι με ειχε παρει απο κατω... :mrgreen:

george9000m

στα αποτελεσματα δεν εχεις συμπεριλαβει κ το ματς μας στην 15-16η αγων (αν θυμαμαι καλα, αλλιως

στην 13-14η) που ελειξε 1-1

φιλικα

patric24

στρατηγε εισαι ονλινε μπας κ παιξουμε??

Μπες patric24....

Edit: Η καλη μερα συνεχιστηκε και στο ματς μεταξυ εμου και του patric24 με εμενα στη ληξη να κερδιζω 8-1 ή 9-1 δεν θυμαμαι, αλλα τελικα καταλαθος βγηκε ο patric24 αντι να πατησει συνεχεια το εκλεισε χυμα και πηρα τη νικη ως 3-0. Δεν πειραζει...απλα θα εβγαζα πρωτο σκορερ ή tevez ή aquero... :mrgreen:

Επαιξα και με το φιλο μου τον τζανε και κατι εγινε κολλησε το origin που του μιλησα και δεν ειχε μετα χειρηστηριο και πατησε alt tab για να παει να δει....ελεος, μα alt tab??? Εχασε το game 3-0 και παω να σκασω... :(

στρατηγε 8-1 μην με χρεωνεις και ενατο τεμαχιο....(χαχα)

πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη νικη του τουρνουα... κατεγραψα ρεκορ οπως

ο θρυλος στο τσουλου

εχω ενα προβλημα αν μπορει καποιος να βοηθησει

εδωκαι 3 μερες προσπαθω να συνδεθω με τον padelis αλλα χωρις αποτελεσμα, ουτε

κανοντας εγω invite ειτε κανοντας εκεινος

δεν μου εχει συμβει με αλλον ποτε , αλλα το ιδιο λεει και ο padelis.

εχει κανεις καμια ιδεα??

ευχαριστω τον μανωλη για την βοηθεια... ξερει αυτος... ειδα μια μικρη καλυτερευση

φιλικα

patric24

στρατηγε 8-1 μην με χρεωνεις και ενατο τεμαχιο....(χαχα)

πρεπει να ειναι η μεγαλυτερη νικη του τουρνουα... κατεγραψα ρεκορ οπως

ο θρυλος στο τσουλου

εχω ενα προβλημα αν μπορει καποιος να βοηθησει

εδωκαι 3 μερες προσπαθω να συνδεθω με τον padelis αλλα χωρις αποτελεσμα, ουτε

κανοντας εγω invite ειτε κανοντας εκεινος

δεν μου εχει συμβει με αλλον ποτε , αλλα το ιδιο λεει και ο padelis.

εχει κανεις καμια ιδεα??

ευχαριστω τον μανωλη για την βοηθεια... ξερει αυτος... ειδα μια μικρη καλυτερευση

φιλικα

patric24

και με μένα αν θυμάμαι καλά δεν μπορούσαμε να συνδεθούμε την Παρασκευή

μου το έκανε και με τον polono πριν αποχωρήσει

εγώ δεν κατάφερα μέχρι στιγμής να παίξω αρκετά games λόγω τρεξίματος αλλά από σήμερα πιστεύω θα επανορθώσω

bizniz σοστα θυμασαι, εγω το ξεχασα

δεν ξερω αν φταιω εγω (πιθανον) , αλλα δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε στο παρελθον

και δεν ξερω τι μπορει να φταιει

ελπιζω να προσπαθησουμε ξανα σημερα

patric24

μπορεί να μου πει κάπιος πως μπορώ να κάνω διαδικτυακό φόνο? Θα τα γαμίσω όλα ρε γαμω την μπανανία έχασα πάλι γαμω απο έναν αντιπαλο στο 90 ο πουστης επαιζε υπουλα για να μου το χωσει στο 90 ο!@$!@$γαμιολης

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

μπορεί να μου πει κάπιος πως μπορώ να κάνω διαδικτυακό φόνο? Θα τα γαμίσω όλα ρε γαμω την μπανανία έχασα πάλι γαμω απο έναν αντιπαλο στο 90 ο πουστης επαιζε υπουλα για να μου το χωσει στο 90 ο!@$!@$γαμιολης

αχ0αχ0αχ....ρε χαλαρωσε...πω πω...τι επαθες??? Τοσο πολυ???

xaxaxaxaxa ηρεμησε jason ολοι εχουμε φαει γκολ στο 90φευγα κ θελαμε να σπασουμε την οθονη του υπολογιστη απλα δες το ως ενα παιχνιδι κ τιποτα αλλο δεν χανεις κ τιποτα απλα χανεις για λιγο την ψυχικη σου ηρεμια!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...