Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To εχω προσπαθησει αλλα ολη την ωρα λεει, κατι δεν πηγε καλα, θελετε να ξαναπροσπαθησετε? Παταω ναι και παλι τα ιδια...

Το προβλημα μου ειναι οτι εχω βαλει 5 φασεις σε replay και οι 4 ειναι ιδιες ενω εχουν αλλο ονομα και κανονικα εχουν αλλο βιντεο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι να σου πω. Ελπιζω να βρουμε καμια ακρη.

Εdit: Τωρα ανεβασα παλι και μου ειπε πως ανεβηκαν ολα μια χαρα. Παω στο site να τα δω και παλι τα ιδια... :(

Εdit: Τωρα ανεβασα παλι και μου ειπε πως ανεβηκαν ολα μια χαρα. Παω στο site να τα δω και παλι τα ιδια... :(

βαθμολογια προγραμμα αποτελεσματα

post-227710-0-77617000-1321003857_thumb.png

Στρατηγε αυτο γινεται γιατι εχει bug σε οποιο βιντεακι και να πατησεις upload με το που πατησεις η επιλογη παει στο πανω πανω βιντεο και ανεβαζει αυτο καθε φορα. Να φανταστω πως τα ιδια βιντεο σου ειναι το πρωτο μεσα στο φιφα. Εγω απλα εσβησα το Nasri Foul (μιλαω για το replay theatre το πανω πανω οχι στα ανεβασμενα σου που λεει empty πχ) και πηγε πρωτο το 38 metra OMG και το ανεβασα και ανεβηκε κανονικα.

Η ΕΑ ξεκίνησε να προσφέρει στους χρήστες ένα μεγάλου όγκου patch για το FIFA 12, το οποίο και θα προσφερθεί σε όλους τους κατόχους των εκδόσεων του τίτλου για PC, Mac, PlayStation 3 και Xbox 360.

Οι βελτιώσεις που θα προσφέρει είναι μοιρασμένες σε όλα τα τμήματα της δράσης με βασικότερες αυτές στην τεχνητή νοημοσύνη στο All in Pro Clubs και στο Career mode. Όσοι παίκτες φορτώσουν τον τίτλο στα συστήματά τους θα ενημερωθούν αυτόματα για την αναβάθμιση.

Μέχρι στιγμής το patch προσφέρει για την έκδοση των προσωπικών υπολογιστών, ενώ μέχρι το βράδυ θα είναι διαθέσιμο και στους κατόχους των οικιακών συστημάτων ψυχαγωγίας.

Πηγή: Enternity.gr

παιχτης του fifa12 που δεν γυμνάζεται δεν είναι μάχιμος και είναι ψευτόμαγκας κ nerd .Ετσι να σας κόψω λίγο τον τσαμπουκά και την αυτοπεποίθηση .Εγω μόλις γυρισα απο το γυμναστήριο.

Γκρινια εχει ξεσπασει απο μεριδα οπαδων του ΠΑΟΚ για το γεγονος οτι η ομαδα τους εδω και αρκετα παιχνιδια αγνοει την νικη, χωρις μαλιστα να εχει σκοραρει σε καποιο απο αυτα.Ο Αντελινιο Βιειρινια, μετα το σημερινο ματς με την Real του manolis,ερωτηθεις για τα σχολια δηλωσε:

"Ειναι οντως λυπηρο το οτι εδω και 5-6 παιχνιδια οχι μονο δεν εχουμε παρει την νικη αλλα ουτε καν σκοραραμε, αλλα απο την πλευρα μας προσπαθουμε για το καλυτερο δυνατο. Γνωριζουμε τις δυνατοτητες μας, ξερουμε οτι ειμαστε η πιο αδυναμη θεωρητικα ομαδα στη διοργανωση, αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Σε καθε παιχνιδι προσπαθουμε να δωσουμε το 100% και οτι βγει. Θελουμε να χαρουμε τα παιχνιδια με τις σπουδαιες αυτες ομαδες γι'αυτο και παιζουμε χωρις αγχος. Πιστευω ομως πως ειναι αδικη η γκρινια για το σκορ διοτι οπως ειδατε στα τελευταια παιχνιδια παιξαμε πολυ καλα και απο καθαρη ατυχια δεν πετυχαμε τερμα ενω μαλιστα θα ελεγα οτι ισως σε μερικα απο αυτα να δικαουμασταν και τη νικη. Απο την αλλη, η πιεση και η κριτικη ειναι "δουλεια" των φιλαθλων μας και ξεορυμε οτι δεν ειναι κακοπροεραιτη. Θα προσπαθησουμε για οτι καλυτερο στα εναπομειναντα παιχνιδια".

:P

Χαχαχαχαχαχα εγραψες sheik ελιωσα με το : " και οτι βγει" χαχαχαχα

Κατωπιν αιτημα του eurochampion13 kai του polonosgr να αποσυρθουν απο τη διοργανωση για λογους κακης συνδεσης ο πρωτος και πολλων σχολικων υποχρεωσεων του δευτερου, ακολουθησε η διαγραφη τους. Τους ευχαριστουμε για τους τιμιους αγωνες που εδωσαν εντος και εκτος εδρας.

λοιπον αυτο το τουρνουα ειναι ενας περιγελος.επαιξα με τον explorer με ισοφαρισε 2-2 στο 86. το εκανα 3-2 στο 88 και ολος περιεργως ι εικονα παγωσε.η συνδεση μου ηταν μια χαρα καθοτι δεν χρειαστηκε να επανασυνδθεθω στο παιχνιδι και φυσικα δεν εσβησε το λαμπακι του ρουτερ. ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Οτι ΗΜΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με αρκετες κλασικες ευκαιρες με πληρη κατοχη μπαλς και ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ στο 88 κανοντας το 3-2.

Εκανε το κολπακι του λοιπον ο explorer που με την κακασχημη ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΦΑΤΣΑ που εχει ειναι λογικο να εχει Συνδρομα κατωτεροτητας κα ιπαγωσε η οθονη και Η νικη πηγε σε αυτον.

Μονο που δεν μπορει να καταλαβει την Υπερφηανεια που νιωθω οτνα ΠΑΤΑΩ στο γηπεδο με τη Μπαρτσα καθε αντιπαλο με 65-35 κατοχη και πολλες ευκαιριες οπως εκανα σε αυτον.

Πολλα τα περιεργα λοιπον σε αυτο το τουρνουα.Το ποτηρι Ξεχειλισε.ΑΠΑΞΙΩ πλεον να συμεττεχω.καντε οτι καταλαβενετε δεν με αφορα.

Εξαιρω τους καλους μου φιλοςυ που σεβομαι : Stratigo , Smc , Sheik , Dimitris Tzane που με ΠΑΤΗΣΕ Δικαια εστω και στις αντεπιθεσεις, Giorgo ,Manoli κλπ φιλους.

Ευχαριστω.Χαιρετω.

Κατωπιν αιτημα του eurochampion13 kai του polonosgr να αποσυρθουν απο τη διοργανωση για λογους κακης συνδεσης ο πρωτος και πολλων σχολικων υποχρεωσεων του δευτερου, ακολουθησε η διαγραφη τους. Τους ευχαριστουμε για τους τιμιους αγωνες που εδωσαν εντος και εκτος εδρας.

Λοιπον μετα το τελευταιο update αρχισα να τρωω κατι 3αρες 4αρες κλπ στο οffline απο την cpu πραγμα που με εφερε στο σημειο να θελω να τα σπασω ολα και αλλα πολλα :X Λεω καλα τι γινεται;ξεχασα την μπαλα ; αυτο εδω εχει σεληνιαστει!Μαλιστα μπηκα στον κοπο να ΞΑΝΑΨΑΞΩ για sliders settings!Ενω τα ειχα ηδη ρυθμισει μια φορα και ειχα βρει την ψυχικη μου ηρεμια ξαφνικα το pc με ειχε για πλακα....ΞΑΝΑ!Legendary παντα....Τι συστηματα τι custom settings αρχισα να πειραζω καταντησα Αλεφαντος (Αλεφαντοοοοοος) και Σπεσιαλ 1(5 μαλλον) σε μια νυχτα!!!!Ωσπου ξαφνικα σημερα και μαλιστα πριν απο λιγο αρχιζουν κατι κρασαρισματακια, επισης εκει που παιζω να σβηνει εντελως το game και σε καποια ματς που καταφερα να παιξω παρατηρησα το εξης:Στο γηπεδο η ομαδα που επαιρνα επαιζε με 10 παιχτες!(9+τον GK) κοντρα στον αντιπαλο......το χει παθει κανεις αλλος αυτο;

Λοιπον μετα το τελευταιο update αρχισα να τρωω κατι 3αρες 4αρες κλπ στο οffline απο την cpu πραγμα που με εφερε στο σημειο να θελω να τα σπασω ολα και αλλα πολλα :X Λεω καλα τι γινεται;ξεχασα την μπαλα ; αυτο εδω εχει σεληνιαστει!Μαλιστα μπηκα στον κοπο να ΞΑΝΑΨΑΞΩ για sliders settings!Ενω τα ειχα ηδη ρυθμισει μια φορα και ειχα βρει την ψυχικη μου ηρεμια ξαφνικα το pc με ειχε για πλακα....ΞΑΝΑ!Legendary παντα....Τι συστηματα τι custom settings αρχισα να πειραζω καταντησα Αλεφαντος (Αλεφαντοοοοοος) και Σπεσιαλ 1(5 μαλλον) σε μια νυχτα!!!!Ωσπου ξαφνικα σημερα και μαλιστα πριν απο λιγο αρχιζουν κατι κρασαρισματακια, επισης εκει που παιζω να σβηνει εντελως το game και σε καποια ματς που καταφερα να παιξω παρατηρησα το εξης:Στο γηπεδο η ομαδα που επαιρνα επαιζε με 10 παιχτες!(9+τον GK) κοντρα στον αντιπαλο......το χει παθει κανεις αλλος αυτο;

βαθμολογια προγραμμα αποτελεσματα

ανακοινωση

post-227710-0-08808400-1321094179_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...