jason_rethymno Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Οποιος θέλει να παίξουμε είμαι διαθεσιμος απο τωρα όλο το βράδυ
Bizniz Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα... θελω να τονισω και εγω κατι...εχω 3 νικες 3 ισσοπαλιες και μια ηττα...οχι 2 οπως εχει γραφτει στον πινακα... εχω παιξει συνολικα 7 games... μήπως η 2η ήττα σου είναι στο μεταξύ μας game που έπεσε η σύνδεση και μου έδωσε εμένα τη νίκη ? παρακαλώ όπως αποκατασταθεί η αδικία και να πάρει τη νίκη ο smc625. η σύνδεση έπεσε νωρίς (γύρω στο 35') και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ 1-0 ο smc625, μου έδωσε εμένα τη νίκη ενώ λογικά θα έχανα, όντας καλύτερος ο smc625. το είπα και στο george μετά το τέλος του αγώνα στο chat του origin και κάτι ακόμα ... σήμερα δεν μπόρεσα να μπω για παιχνίδι, υπήρχαν απρόβλεπτα τρεξίματα που δεν έχουν τελειωμό. ας με συγχωρέσουν οι αντίπαλοι, αλλά ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου. όταν μπω αύριο πάλι θα μιλήσω σε όσους χρωστάω games να τα κάνουμε τότε. αν υπάρχει θέμα μπορείτε να καταχυρώσετε τα games στους αντιπάλους που δεν μπόρεσα να παίξω μέχρι τώρα
George9000m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Περίεργο... Εγώ βλέπω 8 παιχνίδια και 2 ήττες στον πίνακα του george9000m. Για ρίξε κι εσύ μια ματιά στον πίνακά του πιο πάνω να δούμε ποιο ματς δεν έχεις παίξει. θυμαμαι οταν επεζαν biz με smc κατι ειχε γινει με την συνδεση και επαιξαν 2 συνεχομενα ματς μαζι και εχουν περαστει και τα 2 ματς. για δειτε αν μπορειτε να ξαναπεξετε μεταξυ σας λογικα οχι. και πειτε μου. την 10η αγωνιστικη κερδισε ο biz με 3-0 και την 25η ο smc με 5-0 εχετε παιξει και τα 2 παιχνιδια μεταξυ σας.
fixxxer29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά , στην περίπτωση που κάποιος φάει disconnect , μάλλον ισχύει ότι γράψει το παιχνίδι στο πρωτάθλημα.. Και γω έχασα αγώνα ενώ είμουν στο 0-0 , αλλά αν προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη με τα disconnects μάλλον θα τη χάσουμε τη μπάλα.
rebellion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά , στην περίπτωση που κάποιος φάει disconnect , μάλλον ισχύει ότι γράψει το παιχνίδι στο πρωτάθλημα.. Και γω έχασα αγώνα ενώ είμουν στο 0-0 , αλλά αν προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη με τα disconnects μάλλον θα τη χάσουμε τη μπάλα. ακριβως αυτο. επαιξα με jason theod και νικησα 2-0 σε ενα παιχνιδι που εχασα πολλες ευκαιριες.
g6519 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Οποιος θέλει να παίξουμε είμαι διαθεσιμος απο τωρα όλο το βράδυ ειμαι μεσα για ματς , αλλα δεν σε βρισκω στο οριτζιν αν θες κανε με εσυ patric24
jason_rethymno Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ειμαι μεσα για ματς , αλλα δεν σε βρισκω στο οριτζιν αν θες κανε με εσυ patric24 Σε έκανα μόλις τώρα jason_theod είμαι στο origin ακριβως αυτο. επαιξα με jason theod και νικησα 2-0 σε ενα παιχνιδι που εχασα πολλες ευκαιριες. Σα λυσσασμένος έπαιζες!χαχα
padelis71992 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λιγο αργα αλλα απο εδω και περα εγω ειμαι online για οποιον δεν εχει παιξει μαζι μου στις πρωτες αγωνιστηκες.
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Με to pro evolution soccer 2012 γίνεται να διοργανώσουμε λίγκα? Α επίσης σόρρυ παιδιά που δεν έλεγα το gl(goodluck) gg(goodgame) πριν και μετα τον αγωνα τωρα τα έμαθα αυτά .απο δω και εξης θα το λέω
sheik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Α ουτε γω τα λεω αυτα! Αμα δεν εκανα good game γιατι να το πω? Συνηθως θα σχολιασω το γεγονος οτι απεφυγα 4αρα ξερω γω lol
rebellion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 λοιπον αυτο το τουρνουα ειναι ενας περιγελος.επαιξα με τον explorer με ισοφαρισε 2-2 στο 86. το εκανα 3-2 στο 88 και ολος περιεργως ι εικονα παγωσε.η συνδεση μου ηταν μια χαρα καθοτι δεν χρειαστηκε να επανασυνδθεθω στο παιχνιδι και φυσικα δεν εσβησε το λαμπακι του ρουτερ. ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Οτι ΗΜΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με αρκετες κλασικες ευκαιρες με πληρη κατοχη μπαλς και ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΚΟΛ στο 88 κανοντας το 3-2. Εκανε το κολπακι του λοιπον ο explorer που με την κακασχημη ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΦΑΤΣΑ που εχει ειναι λογικο να εχει Συνδρομα κατωτεροτητας κα ιπαγωσε η οθονη και Η νικη πηγε σε αυτον. Μονο που δεν μπορει να καταλαβει την Υπερφηανεια που νιωθω οτνα ΠΑΤΑΩ στο γηπεδο με τη Μπαρτσα καθε αντιπαλο με 65-35 κατοχη και πολλες ευκαιριες οπως εκανα σε αυτον. Πολλα τα περιεργα λοιπον σε αυτο το τουρνουα.Το ποτηρι Ξεχειλισε.ΑΠΑΞΙΩ πλεον να συμεττεχω.καντε οτι καταλαβενετε δεν με αφορα. Εξαιρω τους καλους μου φιλοςυ που σεβομαι : Stratigo , Smc , Sheik , Dimitris Tzane που με ΠΑΤΗΣΕ Δικαια εστω και στις αντεπιθεσεις, Giorgo ,Manoli κλπ φιλους. Ευχαριστω.Χαιρετω.
explorer21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Επειδή δεν έχει νόημα να απαντήσω σε αυτό το παραλήρημα,όπως σου είπα και στο chat του origin άξιζες την νίκη και κρίμα που σε πέταξε αλλά εγώ δεν έκανα κανένα "κόλπο".Αν θες κατοχυρώνεται σε εσένα η νίκη και μιλάω και με τον george ώστε να γίνει αυτό.Ούτως η άλλως το παιχνίδι τελείωνε... ΥΓ:Άλλαξα και την "ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΦΑΤΣΑ" που μάλλον δεν σ'άρεσε..
sheik Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Παιδια αυτα συμβαινουν, παιχνιδι ειναι και μαλιστα εχουμε ολοι δει οτι υπαρχουν ουκ ολιγα bugs στο fifa και ειδικα στο γαμωorigin. Ειναι κριμα να παρεξηγειστε ετσι...
jason_rethymno Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 πραγματικά το μόνο που δεν είναι ωραίο στο κομματι του online είναι οτι δε το ξέρεις τον αντίπαλο και όταν χάνεις θέλεις να τον πλακώσεις στο ξύλο.Ενω όταν έρχεται ένας φίλος σου στο σπίτι κ παίζεις διπλό δεν νιώθεις μίσος απεναντί του
padelis71992 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ενα foul απο κοντα βεβαια αλλα ωραιο δε θυμαμαι σε ποιον το εβαλα Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα