Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στρατηγε μου (και σε ολους οσους ενδιαφερονται) μετα τις 21.30-2200 θα ειμαι διαθεσιμος γιατι

εχω επισκεψη σε οδοντιατρο

patric24

Για τωρα δεν μπορεις ε? Μιας και ειμαι μεσα και το βραδυ θα μπορω εως τις 10?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαθμολογία και στατιστικά, σύμφωνα με τον george9000m 10/11/2011

πολλα μπραβο στα παιδια για την βαθμολογια,

αλλα θελω ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διορθωθει μια αδικια.

οπως εχω ξαναπει στο ματς που ειχα με τον eurochampion13 το ματς

ειχε ληξει ενω ειχα χασει 1-0 , αλλα περιεργως η νικη κατακυρωθηκε σε μενα 3-0

Δεν διεκοπει το ματς λογω συνδεσης οπως σε αλλες περιπτωσεις, οποτε ζητω

να μετρησει 1 νικη ακομα για τον eurochampion13 και μια ηττα σε μενα

patric24

Για τωρα δεν μπορεις ε? Μιας και ειμαι μεσα και το βραδυ θα μπορω εως τις 10?

τωρα αποκλειεται, το βραδυ θα κανονισω για 2130. οκ?

αλλα θελω ΠΑΡΑΚΑΛΩ να διορθωθει μια αδικια.

οπως εχω ξαναπει στο ματς που ειχα με τον eurochampion13 το ματς

ειχε ληξει ενω ειχα χασει 1-0 , αλλα περιεργως η νικη κατακυρωθηκε σε μενα 3-0

Δεν διεκοπει το ματς λογω συνδεσης οπως σε αλλες περιπτωσεις, οποτε ζητω

να μετρησει 1 νικη ακομα για τον eurochampion13 και μια ηττα σε μενα

patric24

Οκ. Πες το και στον george9000m που βγάζει τα σκορ και τη βαθμολογία για να τα διορθώσει. Εγώ θα κοιτάξω αύριο τα νέα αποτελέσματα που θα ανεβάσει και θα το διορθώσω ανάλογα. Δεν το πειράζω ακόμη για να μην μπερδευτούμε. Το ματς βρίσκεται στην 1&2 αγωνιστική σωστά;

Οκ. Πες το και στον george9000m που βγάζει τα σκορ και τη βαθμολογία για να τα διορθώσει. Εγώ θα κοιτάξω αύριο τα νέα αποτελέσματα που θα ανεβάσει και θα το διορθώσω ανάλογα. Δεν το πειράζω ακόμη για να μην μπερδευτούμε. Το ματς βρίσκεται στην 1&2 αγωνιστική σωστά;

σωστα ειναι στην 1 η 2η αγωνιστικη

καλησπερα...

θελω να τονισω και εγω κατι...εχω 3 νικες 3 ισσοπαλιες και μια ηττα...οχι 2 οπως εχει γραφτει στον πινακα...

εχω παιξει συνολικα 7 games...

1) Νικησα το φιλο μου το stratigo 4-1 σε ενα ματς που κριθηκε μαλλον στο πρωτο μερος οταν προηγηθηκα 2-0. :rolleyes:

2) Επαιξα με τον knightofcor και ενω ημασταν στο 15 περιπου ειναι ετοιμος να σκοραρει σε κενη εστια και ξαφνικα κολαει η οθονη.Ηταν το τηλεφωνο :mad: μου που χτυπησε και σταματησε η συνδεση :cry: :P επaiζα χαλια δικαιουνταν να προηγηθει.

3) smc σε περιμενω.

Παιδια σημερα ισως να μη μπορεσω να παιξω κανενα παιχνιδι μου. Εχω ακομα να παιξω με moertο απο 1η αγωνιστικη που χθες δε καταφεραμε να παιξουμε λογο ασυγχρονισμου με τα παιχνιδια μας απο 7η και 8η αγωνιστικη τον biz_niz και fixxer29 και απο 10η τον patric24. Αν καταφερω να μπω θα τα παιξω για να σας φτασω στις αγωνιστικες.

Επειδή και εγώ θα λείπω σήμερα 9-12,μπορώ μέχρι τις 9 να παίξω τα σημερινά παιχνίδια και το ένα χθεσινό.Όσοι μπορούν μου στέλνουν στο origin...

Επαιξα με τον Smc.Νικουσα 2-0, γυρω στο 80 λεπτο ηταν πανω κατω, και διακοπηκε η συνδεση μου..Οχι αυτη τη φορα δεν χτυπησε το τηλεφωνο LOL :P .Το γνωστο προβλημα με τη συνδεση μου

Νικησα το φιλο μου το stratigo 4-1 σε ενα ματς που κριθηκε μαλλον στο πρωτο μερος οταν προηγηθηκα 2-0. :rolleyes:

Απαπαπαπα, τι εφιαλτης και αυτος. Δεν εχω ξαναπαιξει παιχνιδι και να μην κανω ουτε μια φαση σε ολοκληρο ημιχρονο. Ολο το πρωτο ημιχρονο αφαντος και σουτ 0 ελεγε στα στατιστικα. Στο δευτερο τι να πρωτο κανω, προσπαθησα να παιξω καλυτερα, ανοιχτηκα, ημουν λιγο επιπολαιος και να το 1-4...Μια χαρα, δεν πειραζει...μπραβο σου Euro!!

Επαιξα με knightofcor και σεν ενα καλο ματς με ευκαιριες και για τους 2 ετυχε να ειμαι εγω ο νικητης με 3-2. Εχω κρατησει και save να δειτε μια αποκρουση απο το τερμα του knightfocor...ο νεος Seaman...

Επαιξα με George9000m και ηταν ενα καλο και δυνατο παιχνιδι και απο τους 2 νομιζω, κερδισα με σκορ 2-3.

Επαιξα και με manoli1908 και εχασα 2-1 με τον Μανωλη να ειναι καλυτερος νομιζω και εχασε και 2-3 κλασσικες φασεις στο πρωτο ημιχρονο...

Αυτα. :-D

Τελος παντων επειδη μου χαλαει τη διασκεδαση του παιχνιιδου και του τουρνουα ολο αυτο Αποχωρω απο το Τουρνουα.

Αμαν μωρε....θα ερθω να σου φτιαξω τη συνδεση, τελος. :mrgreen:

Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει και σε πεταει...αν κοβεται με το τηλεφωνο μπορεις να το πεις στον παροχο σου και να βρειτε μια ακρη. Και αν κοβεται γενικα, παλι μιλα με τον παροχο σου να δεις τι θα κανεις. Γιατι να πληρωνεις τοτε? Σου ξαναλεω, οτι και να ειναι φτιαχνεται, αρκη να βρεις τι ειναι...και εγω ειχα προβλημα τον πρωτο χρονιο με το ιντερνετ και τελικα ηταν ενα καλωδιο στο κουτι της πολυκατοικιας...

Αμαν μωρε....θα ερθω να σου φτιαξω τη συνδεση, τελος. :mrgreen:

Δεν μπορω να καταλαβω τι εχει και σε πεταει...αν κοβεται με το τηλεφωνο μπορεις να το πεις στον παροχο σου και να βρειτε μια ακρη. Και αν κοβεται γενικα, παλι μιλα με τον παροχο σου να δεις τι θα κανεις. Γιατι να πληρωνεις τοτε? Σου ξαναλεω, οτι και να ειναι φτιαχνεται, αρκη να βρεις τι ειναι...και εγω ειχα προβλημα τον πρωτο χρονιο με το ιντερνετ και τελικα ηταν ενα καλωδιο στο κουτι της πολυκατοικιας...

Σου εξηγησα στο chat σε γενικες γραμμες τι παιζει.δεν ξερω ποιος ειν ιο λογος αλλα αν δεν κανω κατι που μου ειπαν τηλεφωνικως να κανω και το ποιο δεν μπορω αυτη τη νπεριοδο να το κανω ,δεν μπορουν να δηλωσουν βλαβη.εχω δοκιμασει πολλα,ειανι μπερδεμενη η κατασταση κα ιοχι το καταληλο θεμα να τα αναλυουμε! Το θεμα εινα ιοτι μπορει να αποσυνδεθει σε 5 ωρες μπορει και σε 1 λεπτο.ποτε δεν το ξερω . :mellow: anyway

καλησπερα...

θελω να τονισω και εγω κατι...εχω 3 νικες 3 ισσοπαλιες και μια ηττα...οχι 2 οπως εχει γραφτει στον πινακα...

εχω παιξει συνολικα 7 games...

Περίεργο... :fear:

Εγώ βλέπω 8 παιχνίδια και 2 ήττες στον πίνακα του george9000m. Για ρίξε κι εσύ μια ματιά στον πίνακά του πιο πάνω να δούμε ποιο ματς δεν έχεις παίξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...