stratigos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Mε προλαβες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν εγώ έπαιξα πρώτο παιχνίδι με τον Παντελή έχασα δίκαια 3-1,δεύτερο παιχνίδι με npor μπήκα λίγο αγχωμένος από αυτά που είχα διαβάσει για εκείνον και έφαγα γρήγορα γκολ μετά το γύρισα 2-1 αλλά το έφαγα στο 80 από τον τρομοκράτη και τέλος με Sheik δίκαιη η ισοπαλία(αν και είχα 2 δοκάρια αλλά και εκείνος έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες). Γενικά όχι καλή μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Έπαιξα και γω 3 αγώνες σήμερα. Αρχικά με τον Eurochampion13 όπου μέχρι το 50' περίπου λεπτό με έπαιζε μπορώ να πω , κρατώντας πολύ περισσότερο τη μπάλα από εμένα, αλλά η άμυνα μου παρέμενε συμπαγής και το σκορ ήταν στο 0-0. Δυστηχώς σ'αυτό το σημείο μου κράσαρε το παιχνίδι και χρεώθηκα την ήττα , αλλά εντάξει , συμβαίνουν αυτά. 2ο παιχνίδι με τον Npor , το σκορ για άλλη μια φορά στο 0-0 μέχρι τα μέσα του 2ου ημιχρόνου , ευκαιρίες αν θυμάμαι καλά είχαμε και οι δυο, ίσως να είχα μια μικρή υπεροχή γενικότερα, αλλά έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Στα εναπομείναντα λεπτά προσπάθησα να πιέσω για την ισοφάριση αλλά τελικά δέχτηκα και 2ο γκολ , έχοντας ανοίξει η άμυνα μου. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας με τον SheikGR και τον Πάοκ , ο οποίος όμως επισήμανε και ο ίδιος μάλλον δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς είχε μόλις μια ευκαιρία σ'ολο τον αγώνα. Η άμυνα του παρόλα αυτά ήταν αρκετά συμπαγής και δυσκολεύτηκα να σκοράρω. Τελικό σκορ 2-0. Αυτά για σήμερα , ελπίζω η μέρα αύριο να είναι πιο αποδοτική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9000m Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Έπαιξα και γω 3 αγώνες σήμερα. Αρχικά με τον Eurochampion13 όπου μέχρι το 50' περίπου λεπτό με έπαιζε μπορώ να πω , κρατώντας πολύ περισσότερο τη μπάλα από εμένα, αλλά η άμυνα μου παρέμενε συμπαγής και το σκορ ήταν στο 0-0. Δυστηχώς σ'αυτό το σημείο μου κράσαρε το παιχνίδι και χρεώθηκα την ήττα , αλλά εντάξει , συμβαίνουν αυτά. 2ο παιχνίδι με τον Npor , το σκορ για άλλη μια φορά στο 0-0 μέχρι τα μέσα του 2ου ημιχρόνου , ευκαιρίες αν θυμάμαι καλά είχαμε και οι δυο, ίσως να είχα μια μικρή υπεροχή γενικότερα, αλλά έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Στα εναπομείναντα λεπτά προσπάθησα να πιέσω για την ισοφάριση αλλά τελικά δέχτηκα και 2ο γκολ , έχοντας ανοίξει η άμυνα μου. Τελευταίο παιχνίδι της ημέρας με τον SheikGR και τον Πάοκ , ο οποίος όμως επισήμανε και ο ίδιος μάλλον δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, καθώς είχε μόλις μια ευκαιρία σ'ολο τον αγώνα. Η άμυνα του παρόλα αυτά ήταν αρκετά συμπαγής και δυσκολεύτηκα να σκοράρω. Τελικό σκορ 2-0. Αυτά για σήμερα , ελπίζω η μέρα αύριο να είναι πιο αποδοτική [/quot Βαθμολογια προγραμμα αποτελεσματα Mε προλαβες.... στρατηγε στειλε μηνυμα με εμαιλ η εδω ποτε θα ξαναμπεις να εχω υποψιν μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εισαι γνησιο Παοκι sheik . Χαρα στο κουραγιο σου παντως που προσπαθεις με ομαδα 3,5 αστεριων απεναντι σε Τσελσι, Μπαρτσελονες και τα ρεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες εγω θα πω οτι κατα τη γνωμη μου στο επομενο πρωταθλημα που θα διοργανωθει θα πρεπει ολοι να μετεχουν με ομαδες ιδιων αστεριων δεν αισθανομαι ωραια εγω με μαντσεστερ γιουν να παιζω με τον sheik με παοκ η με τον θρυλο του npor (και συγχαρητηρια κ στους 2 γιατι ειναι πολυ καλοι παικτες) φιλικα patric24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padelis71992 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εγω προσωπικα δινω συγχαρητιρια σε αυτους που πηραν κατωτερη ομαδα (3,5-4 αστερια) απο ολους μας με τις 5αστερες σκεφτομουν και εγω να παρω sao paolo που παιζω μαζι της στο h2h και την εχω μαθει καλυτερα απο ολες αλλα μολις μπηκα στο τουρνουα και ειδα τις ομαδες που ειχαν παρει ολοι οι αλλοι λεω δε παω πουθενα (λαικιστην χεστηκα :P ) και πηρα τη 2η που εχω μαθει καλυτερα την Manchester City... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Βαθμολογία και στατιστικά, σύμφωνα με τον george9000m 10/11/2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Απ' ότι διαβάζω, πρέπει να γίνεται καλός χαβαλές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Απ' ότι διαβάζω, πρέπει να γίνεται καλός χαβαλές! Αυτά είναι Δυστυχώς δεν έχω το FIFA 12, έχω μείνει στο 11. Παρατηρήσεις από έναν ουδέτερο μέχρι τώρα: Πολύ καλός ο npor μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας. Δείχνει φαβορί για τον τίτλο . Ιδιαίτερη προσοχή στον eurochampion13 διότι εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι παίρνει αποτελέσματα σε αντίθεση με την έδρα του. Ίσως οι παίκτες του να έχουν άγχος μπροστά στο κοινό τους. Ο polonos επίσης πολύ καλός ειδικά στα εκτός. Ο manolis1908 πρέπει να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα στις προπονήσεις. Σε συνομιλία που είχα με ανθρώπους της ομάδας, μου είπαν ότι πάνω απ' όλα είναι το θέαμα και όχι η σκοπιμότητα Φυσικά όλα αυτά τα λέω για την καβλάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ρε σεις για το χαβαλε και για να περασουμε ομορφα το κανουμε, εγω δεν το βλεπω ως αδικια. Αφου θελω να παρω ΠΑΟΚ, θα λουστω και τις συνεπειες. Ισα ισα ομως ψυχολογικα εμενα μου δινει περισσοτερο κινητρο να προσπαθησω να παιξω καλα και με τακτικη,οπως και στη πραγματικοτητα, με σκοπο να αποσπασω βαθμους απο μεγαθηρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Και να δώσεις θέαμα στον λαό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 στρατηγε στειλε μηνυμα με εμαιλ η εδω ποτε θα ξαναμπεις να εχω υποψιν μου patrick24, eurochampion, bizniz, george9000m, knightofcor αν ειστε εdω πειτε μου να παιξουμε τα παιχνιδια μας, μπορω μεχρι τις 4κ30 αλλιως μετα τις 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Αυτά είναι Δυστυχώς δεν έχω το FIFA 12, έχω μείνει στο 11. Παρατηρήσεις από έναν ουδέτερο μέχρι τώρα: Πολύ καλός ο npor μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας. Δείχνει φαβορί για τον τίτλο . Ιδιαίτερη προσοχή στον eurochampion13 διότι εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι παίρνει αποτελέσματα σε αντίθεση με την έδρα του. Ίσως οι παίκτες του να έχουν άγχος μπροστά στο κοινό τους. Ο polonos επίσης πολύ καλός ειδικά στα εκτός. Ο manolis1908 πρέπει να ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα στις προπονήσεις. Σε συνομιλία που είχα με ανθρώπους της ομάδας, μου είπαν ότι πάνω απ' όλα είναι το θέαμα και όχι η σκοπιμότητα Φυσικά όλα αυτά τα λέω για την καβλάντα Χαχαχαχαχαχα εισαι θεουλης. Κοιταξε να δεις.Το κοινο της Μπαρτσα ειναι πολυ aπαιτητικο.Με λουζει κρυος ιδρωτας.Εν τω μεταξυ χθες μετα το 2-6 που εχασα με περιμεναν εξω απο τα αποδυτηρια και μου εχωναν μπινελικια!Λετε να υποβαλω παραιτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ισα ισα ομως ψυχολογικα εμενα μου δινει περισσοτερο κινητρο να προσπαθησω να παιξω καλα και με τακτικη,οπως και στη πραγματικοτητα, με σκοπο να αποσπασω βαθμους απο μεγαθηρια. Απλως μαζοχισμος, μη δινετε βαση.... Και φυσικα κανω πλακα και φυσικα καταλαβαινω τι λες και μπραβο σου και ωραιος για οτι κανεις. Ο καθε ενας οπως τη βρισκει ρε παιδια... Edit: Παιδια, κρατηστε και βιντεακια απο τα παιχνιδια να βλεπουμε φασεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα