Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ με tactical παίζω καθώς την έχω συνηθίσει πλέον...Τώρα δεν ξέρω οι άλλοι.(βασικά γίνεται να παίζει όποιος θέλει και με τον άλλο τρόπο στο πρωτάθλημα που παίζουμε?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω...γιατι οι υπολοιποι με legacy παιζετε? Στο online ουτως η αλλως μονο tactical δεν μπορεις ?

...αλλαζει στο online (δλδ μπορεις με legacy αν σε βολευει).

...μερικες φορες το legendary θα πρεπε να λεγεται unfair! :shock: (τετοιο level ειχε το soldier of fortune!επρεπε να σκοτωσεις 100 που ερχοντουσαν κατα πανω σου!).Επισης μερικες φορες καποιοι παιχτες στο online ειναι εντελως unfair :shock: τρεχαντηρια τρελα, κλεβουν την μπαλα για πλακα και ολο τσαλιμια...ελεος πως το κανουν αυτο;;;ποσες ωρες παιζουν;;;;;!!!! :mrgreen: εχω λιωσει και δεν τους πλησιαζω καν!!!μαλλον ειναι θεμα ταλεντου τι να πω.... :-( :mrgreen:

PLATINI_ATHENS

Παμε μωρη DEVISION 1 !!!:mrgreen:

1)Νικησα τον φιλο τον patric24 1-0,οταν τελιωσε το ματς πατησα κανονικα να παει παρακατω οπως συνηθως.εγραφε 1/2 δηλδη ημουν ο μονος που ειχε πατησει.φορτωνε φορτωνε και τιποτα δε συνεβενε.μου εστιλε στο origin bravo file.μετα απο λιγο εγραψε στην οθονη "lost conection". φυσικα δεν ηταν προβλημα της συνδεσης μου καθως συνεχισα ομαλα χωρις να κανω reconnect στο παιχνιδι. Η νικη πηγε στον patric και η ηττα σε μενα.δε λεω οτι εκανε κατι το παιδι απλα καταθετω τα γεγονοτα.δεν εχω προβλημα να μιεενι ως εχει η βαθμολογια.

Εχανα νωρις από τον smc625 και είχαμε lost connection στο 35 περίπου και μου εδωσε εμένα τη νίκη

Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει η βαθμολογία αλλά απ´ ότι μου είπε ο george το αποτέλεσμα είναι ότι δείχνει το fifa

Παίδια εγώ πρέπει να πάω σε μια συνάντηση τώρα και δε θα μπορέσω να παίξω τα σημερινά παιχνίδια.Θα τα κάνω άυριο τα σημερινά ή σήμερα μετά τις 23:00

Να πω οτι επαιξα με τον nikosk22 και νικουσα 1-0 στο 40 οπου και σταματησε η συνδεση μου (το γνωστο θεμα που ειχα πει απο πριν) οποτε η νικη παει στο φιλο μου τον nik ο οποιος και αυτος ειχε ενα περιπου ιδιο θεμα στον προηγουμενο του αγωνα.

1) νικησα 1-0 τον φιλο μου τον polono σε ενα ματσακι οριακο παροτι ειχα κατοχη. Credits σε αυτο το κολοπαιδο στον αληταρα τον Affelay την αγαπημενη μου πρωτη αλλαγη.Η τους υψους ή τους βαθους εισαι μωρη αρωστεια!!!

2)ειμασταν 0-0 με τον fixxer περιπου στο 50+ . του γυρισε η οθονη στο desktop και δεν αξιζε να χασει ετσι.I m sory φιλε. τωρα εγω αυτες τις νικες ειπα δεν τις διεκδικω(οπως επαθα με nikosk22) για να μην καθυστεορυμε το τουρνουα.οποιος ομως θελει μπoρει να το κανει.δεν ξερω τι λεει ο george.

3) δικαια ηττα με 2-6 :o (ηταν ποτε 2-6 αδικο??? ΛΟΛ :P ) απο τον εξαιρετικο dimitris Tzane που σταδικα μου ματια πλεον ειανι το φαβορι!

4) περιμενω αυριο knightof cor stratigos ,smc

Χαλια η ΠΑΟΚαρα σημερα. Ξεκινησε δυνατα με λευκη και δικαιη ισοπαλια απεναντι στην Τσελσι του explorer, εχασε με 2-0 απο την Arsenal του fixxer με χαλια εμφανιση, καθολου κατοχη και...μιση φαση. Το κριμα και το αδικο πνιγει τους παικτες που παρολες τις ευκαιριες και την εξαιρετικη εμφανιση απεναντι στην Τσελσι του jason_theod δεν καταφερε να παρει ουτε βαθμο χανοντας με 1-0. Το γκολ του jason ηταν εκπληκτικο με σουτ στη κινηση εξω απο την περιοχη στο 45. Το 2ο ημιχρονο ηταν μονολογος για τον ΠΑΟΚ που ηταν ατυχος :P

Χαλια η ΠΑΟΚαρα σημερα. Ξεκινησε δυνατα με λευκη και δικαιη ισοπαλια απεναντι στην Τσελσι του explorer, εχασε με 2-0 απο την Arsenal του fixxer με χαλια εμφανιση, καθολου κατοχη και...μιση φαση. Το κριμα και το αδικο πνιγει τους παικτες που παρολες τις ευκαιριες και την εξαιρετικη εμφανιση απεναντι στην Τσελσι του jason_theod δεν καταφερε να παρει ουτε βαθμο χανοντας με 1-0. Το γκολ του jason ηταν εκπληκτικο με σουτ στη κινηση εξω απο την περιοχη στο 45. Το 2ο ημιχρονο ηταν μονολογος για τον ΠΑΟΚ που ηταν ατυχος :P

Πολυ Μπαλαδοφατσα εισαι ρε Sheik.Σε paο (13) :mrgreen:

Αυτα μαρεσουν.Γραφτε κ αλλοι δυο τρια λογια για τα ματς της καθε ημερα σας.Αυτο ειναι το Ρεζουμε των ποδοσφαιρικων τουρνουα Να σχολιαζουμε .Παντα Αντιεκιμενικα ε :lol:

χαχαχα sheik to γκολ το έσωσα στο replay.Αλλα δε ξέρω πως το ανεβάζουν στο youtube .Θα το ψάξω

Απο οτι μου ειπε ο dimitris-tzane, εχει εκει στο theater στο fifa που τα βλεπεις, στο τελος upload και τα ανεβαζει στο site της ea και μπαινεις και τα βλεπεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...