Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Νικησα τον φιλο τον patric24 1-0,οταν τελιωσε το ματς πατησα κανονικα να παει παρακατω οπως συνηθως.εγραφε 1/2 δηλδη ημουν ο μονος που ειχε πατησει.φορτωνε φορτωνε και τιποτα δε συνεβενε.μου εστιλε στο origin bravo file.μετα απο λιγο εγραψε στην οθονη "lost conection". φυσικα δεν ηταν προβλημα της συνδεσης μου καθως συνεχισα ομαλα χωρις να κανω reconnect στο παιχνιδι. Η νικη πηγε στον patric και η ηττα σε μενα.δε λεω οτι εκανε κατι το παιδι απλα καταθετω τα γεγονοτα.δεν εχω προβλημα να μιεενι ως εχει η βαθμολογια.

επιβεβαιωνω και εγω οτι χρεωθηκα μια νικη που δεν εκανα και αν γινεται θα ηθελα να μετρηθει

στον φιλο eurochampion13

φιλικα

patric24

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια συγωμη για χτες που δεν μπηκα καθολου αλλα ειχα προβλημα με την συνδεση μου κ ολη μερα δεν ειχα internet. σημερα ομως θα ειμαι μεσα για να παιξω τα ματσακια που δεν επαιξα.θα ειμαι μεσα απο τισ 6 το απογευμα οποιος μπορει απο τοσο νωρις καλο θα ηταν να μου στειλει μηνυμα για να παιξουμε. συγνωμη κ παλι δεν μπορουνα να κανω κατι ουτε να ειδοποιησω!!

Δημοσ.

στο πρώτο ματς πάντως έχω να πω οτι έχασα γιατί είχα το νου μου στο φαί που έψηνα εκείνη την ώρα ταυτόχρονα.

9 ηώρα με βρήκε και μένα να πεινάσω :-D

των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν παν' και τρώνε !!! :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαθμολογία και στατιστικά ως τώρα σύμφωνα με τον george9000m. 9/11/2011

90639768.jpg

Έκανα μερικές επεξεργασίες έτσι ώστε όσοι είναι ισόβαθμοι να μπαίνει από πάνω αυτός με την καλύτερη επίθεση.

Επεξ/σία από Centurion
Δημοσ.

Διψάω για κάτι τέτοια. Όσο μπορώ θα το συνεχίσω :)

Χαχαχ. Ωραιος. Αμα μπορεις αλλαξε και λιγο τα αποτελεσματα μου....ξερεις εσυ. :mrgreen:

Δημοσ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

σημερα θα παιξουμε αλλες 4 αγωνιστικες δηλαδη μεχρι και την 10η και θα προπσαθησουμε να παιξουμε οσα παιχνδιδια δεν παιξαμε χθες.

οι explorer kai plonosgr εχουνε ενα προβαδισμα αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα για συμερασματα.

Δημοσ.

Παιδια εγω ειμαι -1 παιχνιδι και το κανονησα για το απογευμα με biz_niz αλλα μπροσπαθουμε να παιξουμε τωρα και η συνδεση χανεται!!

Δημοσ.

Χαχαχ. Ωραιος. Αμα μπορεις αλλαξε και λιγο τα αποτελεσματα μου....ξερεις εσυ. :mrgreen:

Κοίτα να παίξεις μπάλα πονηρέ. Λέμε ΟΧΙ στην παράγκα :lol:

Δημοσ.

Εγω παιδια δεν θα μπορεσω σημερα μιας και δουλευω στις 7. Θα μιλησω με οσους ειναι να παιξω ωστε να δωσουμε τους αγωνες καποια αλλη στιγμη.

Ενα παιχνιδι μου λειπει απο εχθες λογω του οτι ελειψε ο ενας αντιπαλος μου συν οτι χασω σημερα.

Κοίτα να παίξεις μπάλα πονηρέ. Λέμε ΟΧΙ στην παράγκα :lol:

Α, πανε αυτα? Δεν το ξερα!!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες!

Συγχαρητήρια κατα αρχήν στα παιδιά που σκέφτηκαν να δημιουργήσουν το league και ευχαριστώ τον george9000m που μου πρότεινε να συμμετάσχω...

Να λεμε τα πραγματα οπως εχουν...ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ PRO :shock: ΖΗΤΩ ΤΟ FIFA

Ημουν fan του pro αλλά τα θαλάσσωσε, θα χρειαστεί χρόνια για να χτυπήσει το fifa...το fifa ειναι πολυ μπροστά...

εγω πάντος για σήμερα θα ειμαι μεσα κατα της 6...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...