Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις αγωνιστικες τις περνουμε με τη σειρα?Η' μπορουμε να προσπερασουμε καμια και να την παιξουμε αλλη φορα?

Ας το ξεκαθαρισει καποιος αυτο ρε παιδια.

Βασικα ποιος ειναι ο patrick24 που παιζω πρωτη αγωνιστικη?προσπαθησα να τον βρω origin αλλα δεν τον εβγαζε.Ας με βρει αυτος να με προσθεσει.EuroChampion13.2η αγωνιστικη με knightofcor.ας εμφανιστουν αυτοι οι δυο να παιξουμε τα ματς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω απο τους 6 αγωνες επαιξα τους 5 γιατι ο biz_niz δεν μπηκε αλλα πηγα καλα 4 νικες 1 ηττα!!

Ας το ξεκαθαρισει καποιος αυτο ρε παιδια.

Βασικα ποιος ειναι ο patrick24 που παιζω πρωτη αγωνιστικη?προσπαθησα να τον βρω origin αλλα δεν τον εβγαζε.Ας με βρει αυτος να με προσθεσει.EuroChampion13.2η αγωνιστικη με knightofcor.ας εμφανιστουν αυτοι οι δυο να παιξουμε τα ματς.

Εχεις το δικαιομα μεχρι 6 αγωνιστικες την μερα απλος εγω εκανα με τυχαια σειρα τους πρωτους αγωνες ενας αντιπαλος ελειπε αυτο θελω να μου πει καποις αμα λειπει ο αντιπαλος απο την 6η αγωνιστικη να παιξω με καποιον που εχω στην 7η??

Οχι, μεχρι 6η οποιον βρεις polonos.

Εγω παλι εχασα 4 στους 5 αγωνες που επαιξα (δεν επαιξα 6 γιατι ο knightfor δεν μπηκε) και στο ενα παιχνιδι κ;ατι εγινε και με εβγαλε απο το πρωτο λεπτο λεγοντας μου access tournament και κατι τετοια και πηρε την νικη ο αντιπαλος, κολλησε το συμπαν, εκανα restart το origin και μετα μου ελεγε χαθηκε το settings σου και εκανα καινουριο και και και...τελος παντων..μαρεσει :mrgreen:

Ελπιζω να παω πιο καλα μετα...

Επισης εαν ειχε βαθμολογια κανονικη και λιγο πιο user friendly αποτελεσματα-στατιστικα-προγραμμα θα ηταν σουπερ...

Επισης αν και νωρις, θα κανω μια προβλεψη. Θα το σηκωσει ο Npor με τον Ολυμπιακο.. :shock::-D

Y.Γ Aυτο το Games Left τι εννοει? Γραφει βασικα σχεδον σε ολους 2, σε καποιους 1, ενω σε μενα εχει "-".

1)Νικησα τον φιλο τον patric24 1-0,οταν τελιωσε το ματς πατησα κανονικα να παει παρακατω οπως συνηθως.εγραφε 1/2 δηλδη ημουν ο μονος που ειχε πατησει.φορτωνε φορτωνε και τιποτα δε συνεβενε.μου εστιλε στο origin bravo file.μετα απο λιγο εγραψε στην οθονη "lost conection". φυσικα δεν ηταν προβλημα της συνδεσης μου καθως συνεχισα ομαλα χωρις να κανω reconnect στο παιχνιδι. Η νικη πηγε στον patric και η ηττα σε μενα.δε λεω οτι εκανε κατι το παιδι απλα καταθετω τα γεγονοτα.δεν εχω προβλημα να μιεενι ως εχει η βαθμολογια.

2)Sheik,Fair Player.ενας παιχτης που αξιζει το σεβασμο μου.Μου θυμιζει εμενα στο fifa 11 Γερο κεντρο και κυριως γερη αμυνα ταμπουριασμενη ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΙΧΟΣ που παντα ψαχνει το λαθοςτου αντιπαλου για να χτυπησει. δεν ειμαιτοσο καλος στο να διασπαω τετοιες αμυνες μαλλον ειμαι κακος.με αρκετη τυχη και λογο της διαφορας Barca paok πηρα τη νικη 3-1 αν και προηγηθηκε.

3) Nopr,νικησα 3-1.μου αρεσε πολυ που ξεπαρθενιασα τον ολυμπιακο.Ειναι μια ομαδα που αντιπαθω.βρομικη ομαδα.Δεν εχω προβλημα μετον Nopr πολυ καλος παιχτης ισως καλυτεροςε απο εμενα που ετσι κ αλλιως μ εθεωρω NOOBA ακομη (αυτο μεταξυ σοβαρου και αστειου) . Του ειπα μετα το παιχνιδι gg φιλε .kκαι η νικη αφιερωμενη στην Παναθα. δεν περιμενα να τον πειραξει τοσο και να μου επιτεθει εμεσως δεν μου ειπε ενα gg οπως συνηθιζετε.unfair player κατα τη γνωμη μου παροτι πολυ καλος και με πολυ τρεχαλατζηδες παιχτες.

Φαβορι θεωρω τον Moerto.ειχα παιξει παλιοτερα φιλικο μαζι του και με ειχε διαλυσει 3-0 και λιγα ηταν.αν εινα ιοσο καλος τον θυμαμαι νομιζω θα παει πολυ καλα.

αυτα για σημερα.πρεπει να την κανω και ραντεβου αυριο (fizer θα παιξουμε να σαι εδω φιλε!!!) .

Επισης αν και νωρις, θα κανω μια προβλεψη. Θα το σηκωσει ο Npor με τον Ολυμπιακο.. :shock::-D

Nαι, ειναι οντως πολυ καλος και τον ρωτησα και αν εχει πειραξει τα στατς και παρεξηγηθηκε,ενω απλα εγω τον ρωτησα για να ξερω :mrgreen: μιας και μου εκανε εντυπωση που εκανε πολυ καλες τριπλες και επαιζε και ομορφα - γρηγορα και απο ολα, με τον Ολυμπιακο.

Τωρα αν θα βγει πρωτος δεν το ξερουμε, εχουμε πολλους καλους: fixxxer, moerto, explorer και αλλους που δεν εχουμε δει... :-D

Nαι, ειναι οντως πολυ καλος και τον ρωτησα και αν εχει πειραξει τα στατς και παρεξηγηθηκε,ενω απλα εγω τον ρωτησα για να ξερω :mrgreen: μιας και μου εκανε εντυπωση που εκανε πολυ καλες τριπλες και επαιζε και ομορφα - γρηγορα και απο ολα, με τον Ολυμπιακο.

Τωρα αν θα βγει πρωτος δεν το ξερουμε, εχουμε πολλους καλους: fixxxer, moerto, explorer και αλλους που δεν εχουμε δει... :-D

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

post-227710-0-95826500-1320793242_thumb.png

Thanks φίλε αλλά χλωμό με τις 5στερες δύσκολα κρατάω το 0. Βάζω δύσκολα γκολ τρώω εύκολα.

Games left είναι τα εναπομείναντα παιχνίδια με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Προτάσεις.

- Να δημιουργηθει ξεχωριστό topic για το τουρνουα για να μη γεμίζει το παρον.

- Να γίνεται το τουρνουα μεσω online league για να μην μπορουν μεν να πειραχτουν ta squads αλλα να κρατάμε ξεχωριστες βαθμολογίες. Ετσι αποφευγονται τα ματς 3-0 απο disconnections. Αυτό βέβαια προυποθετει να μπουν περισσότερα ματς από 2 στο league, ποστάρισμα των αποτελεσμάτων στο topic και κάποιος με όρεξη και χρόνο να κρατά βαθμολογία.

Εγω ξεκινησα με νικη 2-0 επι της Βιγιαρεαλ. Συνεχισα με -αδικη- νικη επι του stratigou που τον πεταξε. Μετα 3 απανωτες ηττες, 3-0 απο Ολυμπιακο(Npor) που χωρις παρεξηγηση μου φανηκε ο καλυτερος αντιπαλος μεχρι τωρα(πολυ γρηγορος, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ στη ντριμπλα, οι αμυντικοι μου χαζεψαν. Οχι ντριμπλα για εφφε, ντριμπλα ουσιας, πολυ υψηλο τεχνικο επιπεδο). Στη συνεχεια 1-3 απο Barcelona του Eurochampion13. Τυχερο γκολ αυτο που εβαλα, μεχρι το ημιχρονο εφαγα 3 και το παιχνιδι τελικα εληξε ετσι. Φαση δεν θα ελεγα πως εκανα αλλα δε μπορω να μην αφησω ασχολιαστο οτι και τα 3 γκολ προηλθαν απο σουτ εκτος περιοχης και μαλιστα τα 2 απορησα πως τα εφαγε ο Κρεσιτς :P (γενικως οταν καποιος παικταρας κανει σουτ, ειδικα αυτο το συγκεκριμενο, υπο γωνια-εκτος περιοχης, σχεδον παντα παει μεσα, ακομα κι αν ειναι αδυναμο).Φυσικα , επαιζα defensive, με το default 4-3-1-2 του ΠΑΟΚ γιατι αν δεν επαιζα αμυνα, θα εφευγα στανταρ με 5αρα. Μετα εχασα μονο 1-0 απο Real Madrid(Polonos) οπου εγινε ενα ωραιο παιχνιδι οπου παρ'ολο που επαιζα ιδιο συστημα, ειχα χωρους και εκανα μερικες φασεις και γενικως ηταν πιο ανοιχτος αγωνας Τελος 1-1 με Man.Utd(patric24) οπου εχασα ΠΟΛΛΕΣ ευκαιριες, αλλα προς το τελος εχασε και ο patric. Θα μπορουσαμε ανετα να ειχαμε κερδισει και οι 2 και η ισοπαλια σιγουρα αφησε πικρη γευση και στους 2. Αυτα :)

σιγουρα αφησε πικρη γευση και στους 2.

Αν μιλατε για πικρες και εσεις, εγω εχω τοτε πικρα, ξυνιλα, ξενερα και πολλα αλλα....αχαοχαχοαχο :mrgreen:

Καλες και οι προτασεις του Νπορ...

Καλή φάση το πρωτάθλημα μας, μακάρι να καταφέρουμε να το ολοκληρώσουμε. Ήταν και κάποια παιδιά που δε μπήκαν καθόλου σήμερα , ευελπιστώ να τους δούμε τις επόμενες ημέρες μέσα.

Ξεκίνησα και γω σχετικά καλά , 2 νίκες 1 ισοπαλία, αλλά η απ'ότι βλέπω το πρόγραμμα είναι δύσκολο :-D

Αύριο δυστυχώς θα λείπω σίγουρα έως τις 11 το βράδυ, , όποιος έχει όρεξη ας μείνει λίγο After να παίξουμε κάνα ματσάκι. Την Πέμπτη κανονικά στην ώρα μου!

Επίσης θα κοιτάξω να κάνω record κάνα ματς , να τ'ανεβάσω στο youtube , θα χει πλάκα να βλέπουμε τα χάλια μας :-D

στο πρώτο ματς πάντως έχω να πω οτι έχασα γιατί είχα το νου μου στο φαί που έψηνα εκείνη την ώρα ταυτόχρονα.

9 ηώρα με βρήκε και μένα να πεινάσω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...