Bizniz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 bizniz επειδη παιζεις με εμενα 1η αγωνιστικη τι ωρα μπορεις να παιξεις σημερα το απογευμα (αφου δεν μπορεις 2100-2400) καπου μεταξυ 1830-1930 μπορεις?? φιλικα patric24 Nai, mia xara einai. 18:30 8a eimai mesa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Nai, mia xara einai. 18:30 8a eimai mesa οκ θα προσπαθησω για μεταξυ 1830-1845 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εγω ειμαι οκ δεν εχω κανενα προβλημα εγω ειμαι ελευθερος για εκεινες τις ωρες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9000m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 προγραμμα αγωνων hellas super cup διορθωμενο το προγραμμα των αγωνων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Nai, mia xara einai. 18:30 8a eimai mesa ακυρο το ραντεβου μας λογω αλλαγης προγραμματος απο την "διοργανωτρια αρχη" υγ ελπιζω οι διαιτητες να ειναι εντιμοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
explorer21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τελικά κάθε μέρα πόσες αγωνιστικές θα παίζουμε,2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καλυτερα ετσι να παιζουμε δυο συνεχομενα παιχνιδια μεταξυ μας για να να ειμαστε οκ και τι ωρα θα παιξουμε εμεις στρατηγε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9000m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τελικά κάθε μέρα πόσες αγωνιστικές θα παίζουμε,2? οσες θελουμε πιστευω 4 με 6 ειναι οκ διορθωμενο το προγραμμα των αγωνων [/quot ενημερωστε τους αντιπαλους σας για το διορθωμενο προγραμμα διορθωμενο το προγραμμα των αγωνων [/quot ενημερωστε τους αντιπαλους σας για το διορθωμενο προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια πως εκτελουμε πεναλτυ στο fifa 12;Η μπαρα κατω αριστερα τι δειχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kybos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παίδες το έχω εγκαταστήσει και μετά το logo με πετάει έξω. Έχω logitech dual action χειριστήριο αλλά και χωρίς αυτό τα ίδια κάνει, ενώ το demo δούλεψε κανονικά. Καμιά ιδέα κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καλυτερα ετσι να παιζουμε δυο συνεχομενα παιχνιδια μεταξυ μας για να να ειμαστε οκ και τι ωρα θα παιξουμε εμεις στρατηγε?? 9 θα ειμαι μεσα, το πολυ 9:30. Μπορει να μπω κιαι 8:30... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια πως εκτελουμε πεναλτυ στο fifa 12;Η μπαρα κατω αριστερα τι δειχνει; Υπάρχουν κι άλλα tutorials στο Youtube. Επίσης μπορείς να κάνεις practice στα πέναλτι, πατώντας Select στην αρένα και επιλέγοντας το σχετικό μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κανονικά 21:00 αρχίζουμε έτσι; δεν άλλαξε τίποτα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Καλη αρχη μαγκες παμε γερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzane Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τις αγωνιστικες τις περνουμε με τη σειρα?Η' μπορουμε να προσπερασουμε καμια και να την παιξουμε αλλη φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα