sheik Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 By the way, το εχει παρατηρησει κανεις ή ειναι ιδεα μου μερικες φορες ενω ειμαι 99% σιγουρος οτι σημαδευω σωστα ...παει αλλου η πασα!Αssisted ολα εννοειται... Eιναι αυτο που ειπα και μερικες σελιδες πριν. Στο assisted ΔΕΝ υπαρχει "σημαδι". Εκει που κοιταει ο παικτης, προς τα κει θα παει η πασα. Αν απλα πατησεις οτ κουμπι, θα παει στο κοντινοτερο παικτη, αν το πατησεις παρατεταμενα, θα παει απλα στον πιο απομακρυσμενο(δεν εχει σημασια ποσο θα κρατησεις πατημενο το κουμπι). Αυτος ο τροπος, ειναι ευκολος, γρηγορος, ειδικα στην αρχη, αλλα σε περιοριζει.Η μπαλα ΠΑΝΤΑ θα παει σε παικτη(αν δεν κοπει απο αντιπαλο), απλα μερικες φορες ισως να παει στον λαθος παικτη και οχι σε αυτον που ηθελες γιατι ετσι το "καταλαβε" η ΑΙ( επειδη ηταν πιο κοντα ας πουμε ασχετα εαν εσυ ηθελες να δωσεις σε καποιον αλλο). Ειναι ακριβως ο λογος για τον οποιο το γυρισα σε semi, ωστε να εχεις εσυ τον ελεγχο της δυναμης και μεγαλυτερη ελευθερια στο σημαδι. Κανω παλι λαθος πασες, αλλα καταλαβαινω οτι κανω λαθος πασες επειδη κατι δεν εκανα καλα, ενω στο assisted δεν ηταν ετσι , οι επιλογες σου ειναι πιο περιορισμενες. Γουστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9000m Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 ερώτηση κρίσεως πόσους αγώνες θα παίζουμε κάθε μέρα ? και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για μένα. το 21:00-24:00 μου είναι πρόβλημα για σχεδόν όλη την εβδομάδα. θα μπορώ να παίξω μέχρι τις 21:00. για να μην κάνω άνω κάτω το πρόγραμμα, αν υπάρχει κάποιος να μπει στη θέση μου είμαι οκ. αν πάλι μπορούν οι αντίπαλοί μου πριν τις 21:00 θα με βόλευε, αλλιώς να χάνω στα χαρτιά όποτε δεν μπορώ. θα στείλω mail στους αντιπάλους μου με τη σειρά που έχει βγει στο inbox του insomnia George9000m δες και πες μου αν είναι να με αντικαταστήσει κάποιος Sorry, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με τα τρεχάματα θα κανονισεις με τουσ αντιπαλουσ σου να πεξεις οτι ωρεσ που μπορειτε μπορουμε να ξεκινισουμε με 4-5 αγωνιστικες την ημερα να πω οτι αυριο στα σιγουρα μπορω μετα τις 23.00 - 23.30 . εκτος και αν ο αντιπαλος μπορει μεσημεριανες ωρες ως τις 17.00 Αγωνες play off δεν θα βαλετε? Θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον νομιζω ωστε να φτασουμε και σε ενα μεγαλο τελικο! εχει πλαιυοφ George μεσα στο φιφα ειμαι polonosgr οχι πολονος και επισης την τριτη θα μας ανακοινωσεις για να μπουμε στο πρωταθλημα μαζι και τον κωδικο ??? και καθε αγωνιστικη ποτε θα παιζουμε καθε μερα και απο μια αγωνιστικη ?? ή να καναμε μεγαλυτερη την διαρκεια ημιχρονων και να παιζαμε π.χ δευτερα μονο και παρασκευη?? Εγω ειχα καιρο να παιξω ονλινε και μπηκα πρχθες ειχα ασχοληθει με το μανατζερ μοντ και πιο πριν ολο εχανα και με χιλια ζωρια εμενα στην 8η κατηγορια και εχθες μπηκα και επαιξα κ απο 8η πηγα στην 6η ....Στην 8η τερματησα με 16 βαθμους και στην 7η με 18 το πρωταθλημα ειναι hellas super cup εχω στειλει τον κωδικο στους παικτεσ μπορουμε να πεζουμε την ημερα μεχρι 5 αγωνιστικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά στο UT πως ανανεώνουμε τα συμβόλαια των παικτών; Που έχει επιλογή; EDIT Το βρήκα. Γίνεται με κάρτες τελικά. Τελικά το παιχνίδι έχει πολύ βάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KraLL Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 καλησπερες, αγορασα το παιχνιδι πριν 2-3 μερες και εβαλα σημερα να παιξω ονλαιν για πρωτη φορα αλλα εκτος της μιας φορας που καταφερα να παιξω καθε φορα που παταγα "search" μου ελεγε "opponenet found" και μετα απο 2-4δευτερα εγραφε "opponenet lost". ειναι συνηθες αυτο? εχει καποιο θεμα με τους σερβερς και δεν κανει καλη συνδεση? στον ενα αγωνα παντως που επαιξα δεν ειχα lag υγ. στην περιπτωση που θελει καποιος να το αγορασει τωρα, το βρηκα στα 17ευρω απο g2play.net, μιση τιμη απο οτι το πουλανε τα καταστηματα εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Τι firewall status έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 προγραμμα αγωνων hellas super cup Παρατηρησαμε με τζανε, πως εγω ας πουμε δεν παιζω κανενα παιχνιδι εναντιον του καθως και με αλλους παιχτες...αυτη ειναι η πρωτη φαση ή ειναι γενικα τα παιχνιδια που θα γινουν? Εγω παιζω μονο με τους αριστερης στηλης παιχτες απο μενα ενω με αυτους που ειμαι στην ιδια στηλη δεν παιζω ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Εγώ μπορεί να μην παίρνω μέρος στην λίγκα, αλλά σας έφτιαξα πίνακα για βαθμολογίες και έβαλα και τα ονόματα που έχω δει μέχρι τώρα. Τα MP(matches played) συμπληρώνονται αυτόματα όταν βάζεις μια νίκη ή ισοπαλία ή ήττα. Επίσης αυτόματα μπαίνουν και οι βαθμοί από κάθε νίκη ή ισοπαλία που σημειώνεται. Έχω βάλει και διαφορά γκολ υπέρ-κατά που υπολογίζονται αυτόματα επίσης. Ακόμα έχω βάλει και στατιστικά για εντός και εκτός έδρας νίκες και γκολ, αλλά αυτά συμπληρώνονται μάνιουαλ. Η κατάταξη γίνεται manual με sort column from largest to smallest. Κάποιος με γνώσεις αν μπορεί να το αυτοματοποιήσει θα ήταν καλό. Το αρχείο το έχω ανεβάσει εδώ. Ελπίζω να σας αρέσει Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2011 από Centurion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παρατηρησαμε με τζανε, πως εγω ας πουμε δεν παιζω κανενα παιχνιδι εναντιον του καθως και με αλλους παιχτες...αυτη ειναι η πρωτη φαση ή ειναι γενικα τα παιχνιδια που θα γινουν? Εγω παιζω μονο με τους αριστερης στηλης παιχτες απο μενα ενω με αυτους που ειμαι στην ιδια στηλη δεν παιζω ποτε. Ναι οντως, πρεπει να εχει γινει καποιο λαθος. Στην αρχη επειδη ειδα 18 αγωνιστικες φανταστηκα οτι θα ειναι σωστα, αλλα τελικα ειναι 18 διοτι παει μεσα-εξω αλλα τοτε θα επρεπε να ειναι 34 οι αγωνιστικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 bizniz επειδη παιζεις με εμενα 1η αγωνιστικη τι ωρα μπορεις να παιξεις σημερα το απογευμα (αφου δεν μπορεις 2100-2400) καπου μεταξυ 1830-1930 μπορεις?? φιλικα patric24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Τελικα πως λεγετε η λιγκα? "Hellas Super Cup" ή "Hellas Super Cup 1" ? George9000m μπορεις απο τωρα ως τις 15.00 το πολυ 15.30 να παιξουμε το ματσακι μας??? γιατι ολο το απογευμα μεχρι τουλαχιστον τις 21.30 δεν μπορω..και ισως και μεχρι και τις 23.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εγώ μπορεί να μην παίρνω μέρος στην λίγκα, αλλά σας έφτιαξα πίνακα για βαθμολογίες και έβαλα και τα ονόματα που έχω δει μέχρι τώρα. Τα MP(matches played) συμπληρώνονται αυτόματα όταν βάζεις μια νίκη ή ισοπαλία ή ήττα. Επίσης αυτόματα μπαίνουν και οι βαθμοί από κάθε νίκη ή ισοπαλία που σημειώνεται. Έχω βάλει και διαφορά γκολ υπέρ-κατά που υπολογίζονται αυτόματα επίσης. Ακόμα έχω βάλει και στατιστικά για εντός και εκτός έδρας νίκες και γκολ, αλλά αυτά συμπληρώνονται μάνιουαλ. Η κατάταξη γίνεται manual με sort column from largest to smallest. Κάποιος με γνώσεις αν μπορεί να το αυτοματοποιήσει θα ήταν καλό. Το αρχείο το έχω ανεβάσει εδώ. Ελπίζω να σας αρέσει Ωραιος... Εγω μπορω σημερα απο τις 21:00 - 21:30 εως τις 22:30 smc625 και polonos ΟΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 τα παιχνιδια με τον ιδιο αντιπαλο μπορουμε να τα παιζουμε καπακι το ενα μετα το αλλο ή θα τηρησουμε ευλαβικα το προγραμμα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9000m Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Παρατηρησαμε με τζανε, πως εγω ας πουμε δεν παιζω κανενα παιχνιδι εναντιον του καθως και με αλλους παιχτες...αυτη ειναι η πρωτη φαση ή ειναι γενικα τα παιχνιδια που θα γινουν? Εγω παιζω μονο με τους αριστερης στηλης παιχτες απο μενα ενω με αυτους που ειμαι στην ιδια στηλη δεν παιζω ποτε. παιδια ειναι η πρωτη περιοδος αυτη μην αγχωνεστε τα παιχνιδια με τον ιδιο αντιπαλο μπορουμε να τα παιζουμε καπακι το ενα μετα το αλλο ή θα τηρησουμε ευλαβικα το προγραμμα??? θα παιζουμε την ημερα περιπου 5 αγωνιστικες Ωραιος... Εγω μπορω σημερα απο τις 21:00 - 21:30 εως τις 22:30 smc625 και polonos ΟΚ? στρατιγε αν δεν παιξεις βρες να βαλεις καποιον αλλο να βαλεις για να διωρθωσουμε το προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 παιδια ειναι η πρωτη περιοδος αυτη μην αγχωνεστε θα παιζουμε την ημερα περιπου 5 αγωνιστικες στρατιγε αν δεν παιξεις βρες να βαλεις καποιον αλλο να βαλεις για να διωρθωσουμε το προγραμμα Βρε κακο που εχεις φαει με μενα και το αν δεν παιξω ...εγω ειπα οτι μπορω κανονικα απο τις 21:00 - 22:30 να παιξω σημερα και ρωταω και τα αλλα παιδια αν ειναι οκ και αν θα ειναι εκεινες τις ωρες εκει. Ας πουμε αυριο (Τεταρτη) δεν μπορω λογω του οτι δουλευω 7 το απογευμα μεχρι 2 το βραδυ και θα δουμε τι θα κανουμε, θα μιλησω με τους αντιπαλους μου να κανονισουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Devision 2 και 3 στα 3 (9 βαθμοι)κοντρα σε Barcelona, Chelsea & Arsenal με tactical defence! oeo oeo oeo Platini for the win! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα