Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα σε ολους

εστειλα και εγω μολις μαιλ επιβεβαιωσης

θερμοπαρακαλω ομως οταν ερθει η ωρα, να μας πειτε και σε μας τους νεους τον τροπο που θα εισελθουμε

στο τουρνουα απο το μενου του φιφα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παδια θα συμμετεχω κ εγω.Μολις εστειλα το e mail στο [email protected]

Απλα να ξερετε οτι η συνδεση μου ,που ηταν ο ανασταλτικςο παραγοντας, σταματαει οποτε της βαρεσει,δηλαδη μπορει μετα απο 5 ωρες μπορει και μετα απο 1 λεπτο.Γι αυτο θελω να προτεινω σε περιπτωση που νικαω ή υπαρχει ισοπαλια και διακοπει ο αγωνας (λογω της δικιας μου συνδεσης) εστω και στις καθυστερησεις, να γινετε ξανα ο αγωνας απο την αρχη στο 0-0.Σε περιπτωση που νικαει ο αντιπαλος μου και διακοπη ο αγωνας σε οποιοδηποτε σημειο να κατοχυρωνετε ο αγωνας υπερ του αντιπαλου.Ας μου πουν οι διοργανωτες αν συμφωνουν με αυτο.Ετσι κι αλλιως για την πλακα μας παιζουμε.

Να πως επισης οτι παιζω μονο με Μπαρτσελονα στα 1v1 ειτε περνει ο αντιπαλος τα απσρα χωματα είτε την διαγαλαξιακη all star.. :P αν εχετε προβλημα με αυτο πειτε το να ξερω να ακυρωσω

full assisted απο μενα.

Τελος αν δεν μπορεσω να ειμαι σπιτι καποια μερα στις ωρες που λετε μπορουν τα παιχνιδια να μεταφερθουν την επομενη μερα η αλλη ωρα?

Φτουυυ, αυριο ειδικα υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι σπιτι 9 το βραδυ, ισως πιο μετα.. Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα..

οι αγωνες θα ειναι 2100 με 2400 den υπαρχει προβλημα να μπεις λιγο μετα τισ 2100

καλημερα σε ολους

εστειλα και εγω μολις μαιλ επιβεβαιωσης

θερμοπαρακαλω ομως οταν ερθει η ωρα, να μας πειτε και σε μας τους νεους τον τροπο που θα εισελθουμε

στο τουρνουα απο το μενου του φιφα.

το δικο σου δεν το εχω λαβει ακομα σημειωσε και το nick που εχεις στο φιφα

Το πρωταθλημα ξεκιναει 8/11/11 θα παιζεται 2100-2400 καθημερινως καντε εγγραφη με το nick name σας στο [email protected] εως και 8/11 1800

μεχρι τωρα ειναι εγγεγραμενοι

1 polonos , 2 jason theod , 3 explorer 21 , 4 biz niz , 5 george9000m , 6 manolis1908 , 7 minotavros , 8 padelis71992 , 9 smc625 , 10 Dimitris-Tzane , 11 nikosk22 , 12 fixxer29 , 13 patric24, 14 eurochampion13 , 15 knightofcor , 16 sheikgr , 17 npor

μολις τελειωσουν οι εγγραφες θα ανακοινωθουν οι αγωνες.

δηλωστε συμμετοχη...

Να σημειώσω και γω όπως και ο φίλος rebellion , ότι παίζω Arsenal και δεν αλλάζω ομάδα. Επίσης τα controls μου είναι Semi/Assisted , στο τι θα επιλέξει ο αντίπαλος δεν έχω κανένα θέμα.

Η μόνη παρατήρηση που θέλω να κάνω είναι τα Squads να είναι πάντα στο Online και όχι Custom.

παιδια τι εννοειτε οτι τα squads να ειναι online και οχι custom??

george9000m σου ξαναεστειλα μαιλ

Σε unrkaned παιχνιδια στο online μπορεις να επιλεξεις custom squad για την ομαδα σου. Π.χ εισαι ΑΕΚ και δε γουσταρες που η ομαδα σου ειναι η πιο αδυναμη απο τις ελληνικες στο παιχνιδι(οχι οτι δεν ειναι :P ) και πηγες και "πειραξες" τα στατιστικα των παιχτων και ξερω γω κερδισε μισο αστερι ακομα η ομαδα. Ε, στο online θα παιζουμε με τα default squads, που ειναι ιδια για ολους. Γιατι μπορει εσυ την ΑΕΚ φερ'ειπειν να την εκανες καλυτερη κι απο τη Μπαρτσα ...

να πω οτι αυριο στα σιγουρα μπορω μετα τις 23.00 - 23.30 . εκτος και αν ο αντιπαλος μπορει μεσημεριανες ωρες ως τις 17.00

Αγωνες play off δεν θα βαλετε? Θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον νομιζω ωστε να φτασουμε και σε ενα μεγαλο τελικο!

ερώτηση κρίσεως :rolleyes:

πόσους αγώνες θα παίζουμε κάθε μέρα ?

και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για μένα.

το 21:00-24:00 μου είναι πρόβλημα για σχεδόν όλη την εβδομάδα. θα μπορώ να παίξω μέχρι τις 21:00.

για να μην κάνω άνω κάτω το πρόγραμμα, αν υπάρχει κάποιος να μπει στη θέση μου είμαι οκ.

αν πάλι μπορούν οι αντίπαλοί μου πριν τις 21:00 θα με βόλευε, αλλιώς να χάνω στα χαρτιά όποτε δεν μπορώ.

θα στείλω mail στους αντιπάλους μου με τη σειρά που έχει βγει στο inbox του insomnia

George9000m δες και πες μου αν είναι να με αντικαταστήσει κάποιος

Sorry, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς με τα τρεχάματα :mad:

Moλις επαιξα με εναν πολυ καλο παιχτη (ετσι νομιζω δλδ).Με Μπαρτσελονα αυτος-με Μαν Γιου εγω-, χειριζονταν πολυ καλα τους παιχτες ειδικα τον Μεσσι, εκανε καποιες προσποιησεις και 1-2 κολπα παντα πετυχημενα θα λεγα... σε καποιες φασεις-πιεζε πολυ ο ατιμος- ημουνα τυχερος που δεν σκοραρε.Στα δοκαρια παντως ηρθαμε 1-1 ^_^

Ηταν πολυ γρηγορος γενικα, στις αντιδρασεις του, οι αμυντικοι του επεφταν δυο δυο (εκει τον χτυπησα) και γενικα γινοντουσαν ολα πολυ γρηγορα, αρκετες φορες εκανα λαθος πασα...δεν προλαβαινα ομως να σταθω λιγο να σιγουρεψω που θα δωσω...επαιξα αναγκαστικα πολυ με το ενστικτο.

By the way, το εχει παρατηρησει κανεις ή ειναι ιδεα μου μερικες φορες ενω ειμαι 99% σιγουρος οτι σημαδευω σωστα ...παει αλλου η πασα!Αssisted ολα εννοειται...

Ο Gigs εφαγε πολυ βρισιμο σε αυτο το ματς...μα ειναι δυνατον ο Gigs;τοσο χαλια πασες;...τον εκανα αλλαγη στο ημιχρονο! :mrgreen:

Τελικο σκορ 4-1!Οχι και τοσο ανετα οσο φαινεται απο το σκορ!!!!ο τυπος εκανε quit sto 89 οταν o Anderson εχωσε το 4ο αλλα αυτο που ηθελα να γραψω δεν ειναι οτι νικησα και χαιρομαι - ΑΛΛΑ το οτι επαιζα με tactical defence!γι αυτο η χαρα! :-D

:-D Devision 2!οεο

Υ.Γ Ευχομαι καλη επιτυχια στο πρωταθλημα (θα παρακολουθω τα αποτελεσματα-φανταζομαι θα αναγραφονται εδω σωστα; ),να νικησει ο καλυτερος και το fifa12! :)

post-205561-0-55367200-1320686583_thumb.jpg

προγραμμα αγωνων hellas super cup

George μεσα στο φιφα ειμαι polonosgr οχι πολονος και επισης την τριτη θα μας ανακοινωσεις για να μπουμε στο πρωταθλημα μαζι και τον κωδικο ??? και καθε αγωνιστικη ποτε θα παιζουμε καθε μερα και απο μια αγωνιστικη ?? ή να καναμε μεγαλυτερη την διαρκεια ημιχρονων και να παιζαμε π.χ δευτερα μονο και παρασκευη??

Moλις επαιξα με εναν πολυ καλο παιχτη (ετσι νομιζω δλδ).Με Μπαρτσελονα αυτος-με Μαν Γιου εγω-, χειριζονταν πολυ καλα τους παιχτες ειδικα τον Μεσσι, εκανε καποιες προσποιησεις και 1-2 κολπα παντα πετυχημενα θα λεγα... σε καποιες φασεις-πιεζε πολυ ο ατιμος- ημουνα τυχερος που δεν σκοραρε.Στα δοκαρια παντως ηρθαμε 1-1 ^_^

Ηταν πολυ γρηγορος γενικα, στις αντιδρασεις του, οι αμυντικοι του επεφταν δυο δυο (εκει τον χτυπησα) και γενικα γινοντουσαν ολα πολυ γρηγορα, αρκετες φορες εκανα λαθος πασα...δεν προλαβαινα ομως να σταθω λιγο να σιγουρεψω που θα δωσω...επαιξα αναγκαστικα πολυ με το ενστικτο.

By the way, το εχει παρατηρησει κανεις ή ειναι ιδεα μου μερικες φορες ενω ειμαι 99% σιγουρος οτι σημαδευω σωστα ...παει αλλου η πασα!Αssisted ολα εννοειται...

Ο Gigs εφαγε πολυ βρισιμο σε αυτο το ματς...μα ειναι δυνατον ο Gigs;τοσο χαλια πασες;...τον εκανα αλλαγη στο ημιχρονο! :mrgreen:

Τελικο σκορ 4-1!Οχι και τοσο ανετα οσο φαινεται απο το σκορ!!!!ο τυπος εκανε quit sto 89 οταν o Anderson εχωσε το 4ο αλλα αυτο που ηθελα να γραψω δεν ειναι οτι νικησα και χαιρομαι - ΑΛΛΑ το οτι επαιζα με tactical defence!γι αυτο η χαρα! :-D

:-D Devision 2!οεο

Υ.Γ Ευχομαι καλη επιτυχια στο πρωταθλημα (θα παρακολουθω τα αποτελεσματα-φανταζομαι θα αναγραφονται εδω σωστα; ),να νικησει ο καλυτερος και το fifa12! :)

Εγω ειχα καιρο να παιξω ονλινε και μπηκα πρχθες ειχα ασχοληθει με το μανατζερ μοντ και πιο πριν ολο εχανα και με χιλια ζωρια εμενα στην 8η κατηγορια και εχθες μπηκα και επαιξα κ απο 8η πηγα στην 6η ....Στην 8η τερματησα με 16 βαθμους και στην 7η με 18

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...