The_Sheep Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.fileserve.com/file/EGyXKuH/FIFA_12_Demo_Tool.rar Copy "FIFA 12 Demo Tool.exe" in "EA Sports\EA SPORTS FIFA 12 Demo\Game" folder Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.Γίνετε οι πρώτοι από τους φίλους σας που θα αρέσει αυτό.
skanjos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πρόσθεσα δικό μου new value σε ένα που δεν είχε oemname. τέσπα πάλι πρόβλημα δεν μπορώ να αλλάξω τα κουμπιά μέσα στο στο game στο button configuration,όταν πατάω κάτω ή πάνω τα πάει ανα 2 επιλογές και όταν πατάω πάνω σε ένα κουμπί για να το αλλάξω δεν μου αναγνωρίζει το κουμπί που πατάω....nice.
nikpoth Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 extender gia 6λεπτα ημίχρονα http://yairpatch.com/blog/2011/09/fifa-12-demo-extender/
PolonosJ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα εχετε γραμμενο και το Fifa 11 πρεπει να το σβησετε και τοτε καντε εγκατασταση το φιφα 12!!
thomasG4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πρόσθεσα δικό μου new value σε ένα που δεν είχε oemname. τέσπα πάλι πρόβλημα δεν μπορώ να αλλάξω τα κουμπιά μέσα στο στο game στο button configuration,όταν πατάω κάτω ή πάνω τα πάει ανα 2 επιλογές και όταν πατάω πάνω σε ένα κουμπί για να το αλλάξω δεν μου αναγνωρίζει το κουμπί που πατάω....nice. Μα ετσι ηταν παντα οι ρυθμισεις in-game για το gamepad στο fifa...Στα settings εκτος παιχνιδιου μονο μπορουσες να το κανεις αυτο που λες στα προηγουμενα fifa.Φετος εκαναν τη μαλακια και το αλλαξαν αλλα μικρο το κακο. Κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ εθιστικο.Για τον φιλο που ειπε οτι ειναι πολυ ευκολο, αμα το παιξεις απο professional και πανω δεν μου φενεται και τοσο ευκολο εμενα.Η impact engine ειναι ολα τα λεφτα και η διεκδικηση της μπαλας απο τους παικτες επισης.Επιτελους σε ποδοσφαιρακι μετα απο τοσο χρονια εβαλαν οταν τραυματιζεται καποιος παικτης να διακοπτει ο διαιτητης το ματς και μετα η ομαδα να κανει fair play. edit-- τωρα ειδα στο αρχειο το rna που αλλαζεις τη δυσκολια ειναι στο 4 που ειναι το πιο δυσκολο επιπεδο.
Bizniz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αμα εχετε γραμμενο και το Fifa 11 πρεπει να το σβησετε και τοτε καντε εγκατασταση το φιφα 12!! Δε χρειαζεται να το σβησετε !!! Παραπανω εχουμε τροπο να φτιαξει
PolonosJ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καμια βοηθεια για την αμυνα ?? Εκανα τα Tutorial αλα δεν εβγαλα ακρη help παιδια!!!
thomasG4 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καμια βοηθεια για την αμυνα ?? Εκανα τα Tutorial αλα δεν εβγαλα ακρη help παιδια!!! Αμα δυσκολευεσαι με τον τροπο που ειναι φετος το συστημα της αμυνας αλλαξετο στα controllers τη τελευταια ρυθμιση βαλτην legacy defending απο tactical που ειναι κανονικα. Τωρα που το θυμηθηκα το παιχνιδι δεν πρεπει να το παιξει κανενας για κανενα λογο με assisted τα controls, τουλαχιστον μεχρι να συνηθισει για αρχη ας βαλει semi-assisted.Ετσι για να συνηθισουμε στα δυσκολα.
PolonosJ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια πολυ γαματο game τρελαθηκα με το Rna μηπως το 6 μπορω να το κανω 9??Α επεισης παιδια μου φενετε η ψιλο κολαει το ντεμο??
fixxxer29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια πολυ γαματο game τρελαθηκα με το Rna μηπως το 6 μπορω να το κανω 9??Α επεισης παιδια μου φενετε η ψιλο κολαει το ντεμο?? Δοκίμασα 8 στο rna αλλά πάλι 6 είναι τα λεπτά . Με 560ti παίζει στα 60 fps κολημένο και αυτό με μόλις 15% χρήση της κάρτας. PC με τα χίλια φέτος. Με τους controllers του Xbox φυσικά
PolonosJ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασα 8 στο rna αλλά πάλι 6 είναι τα λεπτά . Με 560ti παίζει στα 60 fps κολημένο και αυτό με μόλις 15% χρήση της κάρτας. PC με τα χίλια φέτος. Με τους controllers του Xbox φυσικά Φιλε εγω εχω καλο πσι δεν ειναι αυτο το προβλημα καπως μου φενετε οτι κολαει ομως
fixxxer29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε εγω εχω καλο πσι δεν ειναι αυτο το προβλημα καπως μου φενετε οτι κολαει ομως Δοκίμασε να το βγάλεις το Vsync αν το έχεις ενεργοποιήσει και δες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Είδα στο forum της ΕΑ και αυτό (από το προηγούμενο FIFA) για κολληματάκια σε ATI με Vsync On: http://forum.ea.com/uk/posts/list/8811.page Πάντως εγώ παίζω λίγο συνήθως FIFA, αλλά δεν ξέρω γιατί, αυτό το demo πολύ μου άρεσε. Ίσως έχω επηρεαστεί από εσάς.
The_Sheep Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 οντως αυτο το κολπακι βελτιωνει πραγματα στις ΑΤΙ καρτες. Κοιταξτε τα ελευθερα του τερματζη , αν η μπαλα φαινεται στον αερα να εχει "ιχνος" καντε το παραπανω και θα εξαφανιστει.
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Για τον φίλο που ρώτησε προηγουμένως για τα χειριστήριά μου, έχω το ασύρματο του 360. Δεν χρειάστηκε να κάνω το σχετικό fix, καθώς το παιχνίδι είδε το gamepad αμέσως. Θα δοκιμάσω τώρα με το Logitech Chillstream και θα επανέλθω. Απ' ότι έχω ακούσει (και καταλάβει) οι εκδόσεις PC και 360 είναι πανομοιότυπες (με εξαίρεση τα γραφικά βέβαια), οπότε πάω κι εγώ για PC δαγκωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα