Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αμέ απο τους πρώτους ;)

>knightofcor

A, μια χαρα...απλα δεν ειναι ιδιο το ονομα με το ονομα του ινσομνια σου και κολλησα... :)

Ναι οτι ομάδα θέλει ο καθένας αλλά δεν γίνεται ο Sheik πχ που θα έχει Μπαοκάρα να παίζει με Μπαρτσελόνες και Ρεάλ,θα είναι άδικο για εκείνον όσο καλός παίκτης και αν είναι.Εγώ προτείνω κάθε φορά ο γηπεδούχος να επιλέγει πρώτος την ομάδα που θέλει και ο φιλοξενούμενος να παίρνει ομάδα αντίστοιχης δυναμικότητας...

Μπορουμε και απο την αρχη να πουμε πως να επιλεξουμε ολοι μια ομαδα 3,5 - 4 αστερια δυναμικοτητα και να παιξουμε.

Ακομα αυτο που λες ειναι επισης σωστο, να διαλεγει ο γηπεδουχος και μετα ο αντιπαλος να παιρνει κατι παρομοιο.

Περαν απο αυτο, με προβληματιζουν τα κουμπια που παιζει ο καθε ενας, assisted - manual κλπ... εκει τι θα κανουμε??

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Platini for the win!

17 ποντακια με την Μαν Γιου και στο τελευταιο game παιρνω Παναθα...εναντιον Άντερλεχτ ???μαλλον??? (με ερωτηματικο ομως γιατι λογω αγωνιας κλπ δεν καταλαβα κοντρα σε ποια παιζω :-D )!Και το Χ μου εκανε, 1 βαθμο ηθελα!Ξεκιναει ο αγων και ο Τοτσε πλασαρει αψογα και 1-0!Τοτε ο αλλος κανει quit αμεσως!Το μονο που σκευτηκα ηταν να μην μηδενιστω λογω καμιας λαλακιας....Ευτυχως δεν ειχε αλλαξει τπτ στον πινακα! :-D Ξαναπαιρνω Παναθα και αφου κανει μια ωρα να βρει αντιπαλο μου τυχαινει η Κορινθιανς!Παμε παλι!1-0 με Σπυροπουλο με fine shot λιγο εξω απο την περιοχη που ουτε να το ονειρευτει δεν μπορει!Ο αντιπαλος ομως ισοφαριζει πολυ γρηγορα!Και 1-1!

Να μην πλατιαζω ομως....Λετογκολ με 2 τεμαχια κανει το 3-1, ο αντιπαλος κανει quit και εγω με τους 3 βαθμους μεταμορφωνομαι σε πριγκιψ!Ετσιιιιι!!!! :-D

post-205561-0-53925300-1320587892_thumb.jpg

Δημοσ.

A, μια χαρα...απλα δεν ειναι ιδιο το ονομα με το ονομα του ινσομνια σου και κολλησα... :)

Μπορουμε και απο την αρχη να πουμε πως να επιλεξουμε ολοι μια ομαδα 3,5 - 4 αστερια δυναμικοτητα και να παιξουμε.

Ακομα αυτο που λες ειναι επισης σωστο, να διαλεγει ο γηπεδουχος και μετα ο αντιπαλος να παιρνει κατι παρομοιο.

Περαν απο αυτο, με προβληματιζουν τα κουμπια που παιζει ο καθε ενας, assisted - manual κλπ... εκει τι θα κανουμε??

μαγκες ο καθενας θα διαλεγει οποια ομαδα θελει και manual assisted οπως εκεινος θελει δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο.

απλα οσοι δεν εχουν δηλωσει συμμετοχη να δηλωσουν. επεισεις επιβεβαιωστε ολοι οτι οι ωρες 2100-2400 ειναι ενταξει και οτι ξεκιναμε απο τριτη βραδυ. για να βγαλω τους αγωνες.

μαγκες ο καθενας θα διαλεγει οποια ομαδα θελει και manual assisted οπως εκεινος θελει δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο.

απλα οσοι δεν εχουν δηλωσει συμμετοχη να δηλωσουν. επεισεις επιβεβαιωστε ολοι οτι οι ωρες 2100-2400 ειναι ενταξει και οτι ξεκιναμε απο τριτη βραδυ. για να βγαλω τους αγωνες.

επιβεβαιωστε στο email > [email protected]

Δημοσ.

επιβεβαιωστε στο email > [email protected]

post-227710-0-69035300-1320598095_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδια μην αγχωνεστε, ο καθενας ας παρει οτι ομαδα θελει. Ας μην ορισουμε δυναμικοτητα, εγω δεν εχω θεμα με το οτι θα εχω ΠΑΟΚ και θα παιζω με Barca, μη σκατε τσαμπα :)

Δημοσ.

Στο H2H seasons? Γιατι αν δεν ηταν εκει αλλα σε καποιο unranked mode, τοτε μπορεις να επιλεξεις custom squad για την καθε ομαδα και οχι τα default online που ειναι ιδια για ολους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρωταθλημα ξεκιναει 8/11/11 θα παιζεται 2100-2400 καθημερινως καντε εγγραφη με το nick name σας στο [email protected] εως και 8/11 1800

μεχρι τωρα ειναι εγγεγραμενοι

1 polonos , 2 jason theod , 3 explorer 21 , 4 biz niz , 5 george9000m , 6 manolis1908 , 7 minotavros , 8 padelis71992 , 9 smc625 , 10 Dimitris-Tzane , 11 nikosk22 , 12 fixxer29 , 13 patric24, 14 eurochampion13 , 15 knightofcor , 16 sheikgr , 17 npor

μολις τελειωσουν οι εγγραφες θα ανακοινωθουν οι αγωνες.

post-227710-0-66664300-1320620299_thumb.jpg

Επεξ/σία από George9000m
Δημοσ.

Το πρωταθλημα ξεκιναει 8/11/11 θα παιζεται 2100-2400 καθημερινως καντε εγγραφη με το nick name σας στο [email protected]

μεχρι τωρα ειναι εγγεγραμενοι

1 polonos 2 jason theod 3 explorer 21 4 biz niz 5 george9000m 6 manolis1908 7 minotavros 8 padelis71992 9 smc625 10 Dimitris-Tzane 11 nikosk22

μολις τελειωσουν οι εγγραφες θα ανακοινωθουν οι αγωνες.

Σου χω στείλει και γω e-mail

Δημοσ.

Στο H2H seasons? Γιατι αν δεν ηταν εκει αλλα σε καποιο unranked mode, τοτε μπορεις να επιλεξεις custom squad για την καθε ομαδα και οχι τα default online που ειναι ιδια για ολους.

Επίσημο ματς; Ή απλό;

δεν ήταν σε H2H seasons.Σε unranked mode ήταν.Α δε το ξέρα οτι μπορείς να βάλεις custom squad εκεί.οκ τότε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...