Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα απο παντα moderate βγαζει αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα, για ποιο λογο να κατσω να παιδευτω και να το κανω open...?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ε και εγω καπως ετσι σκεφτηκα στρατηγαρα μου.Τι εγινε μας λυπηθηκαν?Τι σου ειναι παντως αυτα τα ψυχολογικα ορια ρε παιδι μου!

Ολα μια ιδεα ειναι!!! :lol:

Oντως.

Στην division 3 έχει πάλι 12-18 όμως :fear: . Έκανα και άσχημη αρχή , 2 ήττες 2 ισοπαλίες σε 4 αγώνες.. Με βλέπω σύντομα στην 4 πάλι :lol:

Ναι, αλλα η 5 ειχε και εκεινη 12 και 18 και μετα απο τις 4 παραμονες μου επεσε στα 10 και 16 και ανεβηκα.

μαγκες και στρατηγε ενας να αναλαβει να επικοινςνησει με ολους τους παικτες να μαθει για τις ωρες που μπορει ο καθενας και να ετοιμασει το προγραμμα..ποιος θελετε να αναλαβει?

Λοιπον παιδια, ειναι κανεις αλλος περαν απο τη λιστα για να ξεκινησουμε το τουρνουα?

Ολοι με τα pc τους κλπ ενταξει? Ολοι οσοι εχουν δηλωσει συμμετοχη το εχουν στο pc ετσι?

Θα επικοινωνησω και εγω μεσω οριτζιν με τον καθενα σας... :)

Ριξτε και καμια ιδεα το πως μπορουμε να το διοργανωσουμε σωστα?

Δημοσ.

Εγω παντως δηλωνω οτι θα παιξω με ΠΑΟΚ, θα κυνηγησω το θαυμα :P

Θα προτεινα οι αγωνες να μοιραστουν σε χρονικο διαστημα μερικων ημερων για να βολεψει καλυτερα. Tωρα το ποσες μερες δε γνωριζω, ας βγει το προγραμμα και μετα ξερω γω να τα μοιρασουμε ας πουμε σε 2-3 μερες με x αγωνες ανα ημερα.

Δημοσ.

Ωραια, ειναι και αυτο μια καλη ιδεα. Οποιος εχει και καμια αλλη γνωμη την λεει.

Ευχομαι να το σηκωσει ο Παοκ λοιπον.... :mrgreen:

Δημοσ.

Το λειτουργικο μου συστημα ειναι windows xp professional επεξεργαστης pentium dual core 2.66hz nvidia geforce 8600 gt 2gb ram και hd 500 gb. Σε καποιες σελιδες μου γραφει οτι μπορει να υποστηριξει το παιχνιδι ο υπολογιστης μου σε αλλες οχι.Το παιχνιδι το κανω κανονικα εγκατασταση αλλα οταν παταω για να ξεκινησει με πεταει στην επιφανεια εργασιας. Ολοι οι drivers ειναι πληρως ενημερωμενη. Αν ξερει καποιος που εχει παρομοιο συστημα τι γινεται..

ευχαριστώ για το χρόνο

Δημοσ.

στυλ κυπελου θα ειναιτα παιχνιδια;

και ας αρχισουμε να δηλωνουμε ομαδες.αφου ο αλλος πηρε παοκ εχω χρεος προς το ελληνικο ποδοσφαιρο να παρω παναθηναικο

(minotavros13)

οποιος θελει να λεει τα controls που παιζει, εγω με manual

Δημοσ.

Εγω παιζω με semi ολα και manual σεντρες και προωθημενες.

Ρε σεις οταν παταω το select και μπαινω στο news feed μου, βγαζει μοναχα δικες μου ειδοποιησεις και μαλιστα στα leaderboard δειχνει μοναχα εμενα και με προτρεπει να προσθεω φιλους διοτι και καλα δεν εχω κανεναν. Τι να κανω?

Δημοσ.

Oντως.

Ναι, αλλα η 5 ειχε και εκεινη 12 και 18 και μετα απο τις 4 παραμονες μου επεσε στα 10 και 16 και ανεβηκα.

Λοιπον παιδια, ειναι κανεις αλλος περαν απο τη λιστα για να ξεκινησουμε το τουρνουα?

Ολοι με τα pc τους κλπ ενταξει? Ολοι οσοι εχουν δηλωσει συμμετοχη το εχουν στο pc ετσι?

Θα επικοινωνησω και εγω μεσω οριτζιν με τον καθενα σας... :)

Ριξτε και καμια ιδεα το πως μπορουμε να το διοργανωσουμε σωστα?

λοιπον εγω σαν λορδος θα αγωνιστω με την man united. προτεινω ολοι οι αγωνες να γινονται 2100-2400 θα χρειαστουμε 5-6 μερες να ολοκληρωθει. το καθε ημιχρονο θα διαρκει 6 λεπτα θα γινουν 2 αγωνες για καθε 2 παικτες (μεσα και εξω) προτεινω να ξεκινισουμε απο τιν τριτη βραδυ. οσοι συμφωνουν με τις ωρες η θελουν κατι αλλο να προτεινουν να απαντησουν εδω η μεσω skype. στο skype εχω το ιδιο nick.

λοιπον εγω σαν λορδος θα αγωνιστω με την man united. προτεινω ολοι οι αγωνες να γινονται 2100-2400 θα χρειαστουμε 5-6 μερες να ολοκληρωθει. το καθε ημιχρονο θα διαρκει 6 λεπτα θα γινουν 2 αγωνες για καθε 2 παικτες (μεσα και εξω) προτεινω να ξεκινισουμε απο τιν τριτη βραδυ. οσοι συμφωνουν με τις ωρες η θελουν κατι αλλο να προτεινουν να απαντησουν εδω η μεσω skype. στο skype εχω το ιδιο nick.

στρατηγε μου ασε θα το στησω εγω το πρωταθλημα.

Δημοσ.

και εγώ παιδιά συμφωνώ με τις ώρες και ακόμα να προσθέσω κάτι ότι ο καθένας να μπορεί να πάρει όποια ομάδα θέλει ακόμα και αν είναι η ίδια με τον αντίπαλο

Δημοσ.

και εγώ παιδιά συμφωνώ με τις ώρες και ακόμα να προσθέσω κάτι ότι ο καθένας να μπορεί να πάρει όποια ομάδα θέλει ακόμα και αν είναι η ίδια με τον αντίπαλο

συμφωνω και εγω να παρει ο καθενας οποια ομαδα θελει ακομα και την ιδια με τον αντιπαλο

Δημοσ.

Μηπως εχεις χειριστηριο που δεν υποστηριζει το παιχνιδι? Μου συνεβει προσωπικα με το ντεμο τετοιο πραγμα και ειχα βρει καπου ενα φιχ αλλα δε θυμαμαι που, μαλλον στο ποστ για φιφα2012 το κανονικο εδω στο φορουμ

Δημοσ.

εγω μάλλον Villareal

Εχεις δηλωσει συμμετοχη?

στρατηγε μου ασε θα το στησω εγω το πρωταθλημα.

Οκ ναι, στησε το αλλα οχι σαν τον Mπεο....χ0αχ0αχ0

Ναι, οτι ομαδα θελει ο καθε ενας. Εγω παιζω assisted...

Δημοσ.

Ναι οτι ομάδα θέλει ο καθένας αλλά δεν γίνεται ο Sheik πχ που θα έχει Μπαοκάρα να παίζει με Μπαρτσελόνες και Ρεάλ,θα είναι άδικο για εκείνον όσο καλός παίκτης και αν είναι.Εγώ προτείνω κάθε φορά ο γηπεδούχος να επιλέγει πρώτος την ομάδα που θέλει και ο φιλοξενούμενος να παίρνει ομάδα αντίστοιχης δυναμικότητας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...