Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια, ενω ειχα παραμηνει στην 5η κατηγορια εδω και 4 σεαζον στο h2h σημερα μου ειχε για να παω στην 4η με 16 ποντους και να παραμεινω στην κατηγορια 10 απο εκει που ηταν 18 και 12 αντιστοιχα. Γιατι αυτο? Και ακομα τωρα που ειμαι στην 4η μου λεει για να παω στην 3η, παλι θελω 16 ποντους και οχι 18 και για να παραμεινω παλι 10 και οχι 12.

Τι γινεται?? Με λυπηθηκαν? :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδια, ενω ειχα παραμηνει στην 5η κατηγορια εδω και 4 σεαζον στο h2h σημερα μου ειχε για να παω στην 4η με 16 ποντους και να παραμεινω στην κατηγορια 10 απο εκει που ηταν 18 και 12 αντιστοιχα. Γιατι αυτο? Και ακομα τωρα που ειμαι στην 4η μου λεει για να παω στην 3η, παλι θελω 16 ποντους και οχι 18 και για να παραμεινω παλι 10 και οχι 12.

Τι γινεται?? Με λυπηθηκαν? :mrgreen:

Καλα ε και εγω καπως ετσι σκεφτηκα στρατηγαρα μου.Τι εγινε μας λυπηθηκαν?Τι σου ειναι παντως αυτα τα ψυχολογικα ορια ρε παιδι μου!Και εγω πρωτη σεζον στην 5η βλεπω οριο 18 ωχχχχ λεω την κατσαμε..Αλλο να βλεπεις οπως μεχρι τοτε 16 και αλλο 18..τελος παντων φτανω στο σημειο να εχω 11 βαθμους και τρεις αγωνες να απομενουν.2 νικες μια ισοπαλια μου εκαναν για ανοδο και μονο ενας βαθμος για παραμονη..ποια παραμονη ελεγα δεν θα κανω εναν βαθμο? τελικα παρε δυο ματσακια μες στο λαγκ και μια κανονικη ηττα επειδη ηταν καλυτερος ο αντιπαλος παρε 0 βαθμους και αντε ξανα 6η κατηγορια!Καλα φυσικα δεν το συζητω ξανα ανεβηκα σφαιρα 5η κατηγορια.Κια να σου το 16 οριο. α ωραια λεω φουλ για 4η κατηγορια .ετσι και εγινε.και μαλιστα οχι μονο χωρις αγχοσ αλλα οταν εφτασα τους 16 μου ειχαν απομεινει και 3-4 ματσακια που σημαινει οτι ειχα σχεδον σιγουρη την βαθμολογια 20+ αν τα επαιζα.. :D Αυτα λοιπον για τα ψυχολογικα ορια!Ολα μια ιδεα ειναι!!! :lol:

Εγω μετα απο 4 season 5η κατηγορια καταφερα και ανεβηκα 4η και επαιξα 3 παιχνιδια εχθες αλλα κατι δε πηγαινε καλα ισως επειδη επαιζα βραδυ και δεν ειχε αντιπαλους να μου βαλει; :shifty: με εβαλε σε 2 απο τα 3 με manchester city νικησα 4-3 και μετα napoli εχασα 3-1 ενω ειχα sao paolo με 4 αστερια... Δε ξερω τι παιχτηκε.

Στην division 3 έχει πάλι 12-18 όμως :fear: . Έκανα και άσχημη αρχή , 2 ήττες 2 ισοπαλίες σε 4 αγώνες.. Με βλέπω σύντομα στην 4 πάλι :lol:

φιλε και εμενα στην πρωτη οθονη του παιχνιδιου κρασαρε και μολις αποσυνδεσα το χειρηστηριο τπο παιχνιδι αρχισε να τρεχει κανονικα.μετα οσες φορες και να εινα ιτο χειρηστηριο συνδεδεμενο δεν ειχα προβλημα.δεν ξερω αν αυτη η λυση σου λεει κατι παντως σε μενα λειτουργησε.

Επισης να πω σχετικα με τα saves και μενα οταν το ειχα "Alex" δεν μπορουσα να το σωσω.Μετα το αφησα να ειναι οπως ηταν δηλαδη "player settings 1" και λειτουργησε κανονικα.

Φίλε δεν έχω χειριστήριο συνδεδεμένο! Δεν ξέρω τι να κάνω πια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε δεν έχω χειριστήριο συνδεδεμένο! Δεν ξέρω τι να κάνω πια!

Δε μου λες το φιφα σου κρασαρει στην Πρωτη Πρωτη οθονη ή φτανεις μεχρι εκει που φορτωνεις τα saves?

Βασικα μεταξυ σοβαρου και αστειου αποσυνδεσε και το πληκτρολογιο πριν τρεξεις το παιχνιδι χεχεχε :P

Να προσπσαθησεις να βρεις ενα Live Chat που παρεχει η ΕΑ (στο contact us ειναι νομιζω) για να σου εξηγησουν πως μπορεις να αντιμετωπισεις το θεμα.Απο εκει και περα δεν ειναι δυνατον να εχεις πληρωσει ενα παιχνιδι να εχεις συνδεση ιντερνετ οπως απαιτει και να μην μπορεις να το απολαυσεις εξ ολοκληρου.... ;) (Εκεινο το αρχειο 3,3 GB το εχεις κατεβασει?Γενικα σιγουρεψου οτι εχεις κατεβασει οτι σου λεει στο origin.) Επισης κανε και ενα google search fifa 12 crashes κλπ.Τελος εισια σιγουρος οτι πληρεις τα minimum requirements που θελει το παιχνιδι για να τρεξει?Για ψαξου λιγο! B)

Επεξ/σία από rebellion

Δε μου λες το φιφα σου κρασαρει στην Πρωτη Πρωτη οθονη ή φτανεις μεχρι εκει που φορτωνεις τα saves?

Βασικα μεταξυ σοβαρου και αστειου αποσυνδεσε και το πληκτρολογιο πριν τρεξεις το παιχνιδι χεχεχε :P

Να προσπσαθησεις να βρεις ενα Live Chat που παρεχει η ΕΑ (στο contact us ειναι νομιζω) για να σου εξηγησουν πως μπορεις να αντιμετωπισεις το θεμα.Απο εκει και περα δεν ειναι δυνατον να εχεις πληρωσει ενα παιχνιδι να εχεις συνδεση ιντερνετ οπως απαιτει και να μην μπορεις να το απολαυσεις εξ ολοκληρου.... ;) (Εκεινο το αρχειο 3,3 GB το εχεις κατεβασει?Γενικα σιγουρεψου οτι εχεις κατεβασει οτι σου λεει στο origin.) Επισης κανε και ενα google search fifa 12 crashes κλπ.Τελος εισια σιγουρος οτι πληρεις τα minimum requirements που θελει το παιχνιδι για να τρεξει?Για ψαξου λιγο! B)

Το έχω κατεβάσει το αρχείο 3,3 GB. Έχω ψάξει και στο google, βασικά λένε για αποσύνδεση χειριστηρίων που δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση γιατί το δοκίμασα και τίποτα! Μπορώ να το τρέξω (Intel Q6600 2,4 Gh, GeForce 8800 GT, 4 GB Ram), αφού σκέψου την πρώτη μέρα που το πήρα , πάνε καμιά 20αρια μέρες, κάνοντας τα γνωστά κόλπα με μετονομασία φακέλων στα αγγλικά κτλ. έπαιξε! Αν θες το πιστεύεις... και από τότε τίποτα..! Μέχρι και format έκανα και ξανα μανα εγκαταστάσεις και τίποτα! Έχω αρχίσει να κλαίω τα 40 μου ευρώ. Α και μου κρασάρει στην πρώτη οθόνη. Είχα δοκιμάσει και το κόλπο με το αρχειο replay0.bin με read only και αφού δεν μ'αφηνε να κάνω save (μα χάλια ανάλυση εφτανε μεχρι εκεί) μετά δεν προχωρούσε στο μενού...ήθελα να'ξερα τι στο καλό έγινε και έπαιξε μόνο την πρώτη φορά, αφου τα ίδια κανω τώρα! Τρελά πράγματα!

Το έχω κατεβάσει το αρχείο 3,3 GB. Έχω ψάξει και στο google, βασικά λένε για αποσύνδεση χειριστηρίων που δεν ισχύει στη δική μου περίπτωση γιατί το δοκίμασα και τίποτα! Μπορώ να το τρέξω (Intel Q6600 2,4 Gh, GeForce 8800 GT, 4 GB Ram), αφού σκέψου την πρώτη μέρα που το πήρα , πάνε καμιά 20αρια μέρες, κάνοντας τα γνωστά κόλπα με μετονομασία φακέλων στα αγγλικά κτλ. έπαιξε! Αν θες το πιστεύεις... και από τότε τίποτα..! Μέχρι και format έκανα και ξανα μανα εγκαταστάσεις και τίποτα! Έχω αρχίσει να κλαίω τα 40 μου ευρώ. Α και μου κρασάρει στην πρώτη οθόνη. Είχα δοκιμάσει και το κόλπο με το αρχειο replay0.bin με read only και αφού δεν μ'αφηνε να κάνω save (μα χάλια ανάλυση εφτανε μεχρι εκεί) μετά δεν προχωρούσε στο μενού...ήθελα να'ξερα τι στο καλό έγινε και έπαιξε μόνο την πρώτη φορά, αφου τα ίδια κανω τώρα! Τρελά πράγματα!

Δοκιμασε αυτο το live chat της EA αν μπορεσεις να το βρεις γιατι ιεναι και λιγο περιεργο που το βρισκεις και αν εμφανζιετε κλπ.Ειναι στο contact us της ΕΑ .Αν δεν το βρεις στειλε τους ενα e mail αφου αλλωστε αυθεντικο εινα ιτο παιχνιδι υποχρεουνται να σου βρουν λυση.Βασικα για τα saves δοκιμασε να μπεις (αν μπορεεσεις να φτασεις μεχρι εκει ) με το player settings 1..εμενα ετσι μου λειτουργησε.Τελος αν το πηρες απο κανα πλαισιο multirama δεν ειναι κακο να ζητησεις τη βοηθεια τους.

Να σου πω.Στο origin συνδεεσε κανονικα?Αμα κανω search θα σε βρω?Τι nickname εχεις?

Κανενας αλλος πιο καλος γνωστης καμια ιδεα για το φιλο?Αμαρτια να μην χαιρετε αυτη την παιχνιδαρα!!

1) jason_theod

2) stratigos24

3) Biz_Niz

4) padelis71992

5) George9000m

6) knightofcor

7) minotavros13

8) SheikGR

9) dimitris-tzane

10) patric24

11) fixxxer29

12) polonosgr

13) npor

14) soumi

15) nikosk22

16) explorer21

17) georgekant

18) manolis1908

Αν εχω ξεχασει κανεναν πειτε το...

Εσυ το επαθες αυτο? :mrgreen: Να μας πεις και πως κρατησες replay να εχουμε και απο το τουρνουα που θα κανουμε.

Θα τα βρουμε ολα. Θα βγαλουμε και ωρες. Ριξτε και ιδεες για το πως μπορει να γινει το προγραμμα το ποιος θα παιξει με ποιον, ποτε κλπ...

μαγκες και στρατηγε ενας να αναλαβει να επικοινςνησει με ολους τους παικτες να μαθει για τις ωρες που μπορει ο καθενας και να ετοιμασει το προγραμμα..

ποιος θελετε να αναλαβει?

Δοκιμασε αυτο το live chat της EA αν μπορεσεις να το βρεις γιατι ιεναι και λιγο περιεργο που το βρισκεις και αν εμφανζιετε κλπ.Ειναι στο contact us της ΕΑ .Αν δεν το βρεις στειλε τους ενα e mail αφου αλλωστε αυθεντικο εινα ιτο παιχνιδι υποχρεουνται να σου βρουν λυση.Βασικα για τα saves δοκιμασε να μπεις (αν μπορεεσεις να φτασεις μεχρι εκει ) με το player settings 1..εμενα ετσι μου λειτουργησε.Τελος αν το πηρες απο κανα πλαισιο multirama δεν ειναι κακο να ζητησεις τη βοηθεια τους.

Να σου πω.Στο origin συνδεεσε κανονικα?Αμα κανω search θα σε βρω?Τι nickname εχεις?

Κανενας αλλος πιο καλος γνωστης καμια ιδεα για το φιλο?Αμαρτια να μην χαιρετε αυτη την παιχνιδαρα!!

Πάντως πέρα απ'όλα αυτά σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Στο origin συνδέομαι κανονικά, με nickname alex_291982. Πάντως δεν ξέρω αν έχει σημασία να το αναφέρω, όταν ο φάκελος 'Τα έγγραφά μου' είναι στα ελληνικά τότε κρασάρει στην αρχική εικόνα, και όταν τον μετονομάζω στα αγγλικά (π.χ. My Documents) πατάω play και δεν μπαίνει καθόλου στο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...