Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέο patch 26MB, το οποιο ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι ακριβώς φτιάχνει. Κλασική ΕΑ Sports, μια ζωή τα ίδια.

με το patch μόλις ξεκίναγα online H2H παιχνίδι με πετούσε στο desktop.

ενεργοποίησα το "Disable Windows Aero Theme" από τα settings και έφτιαξε

Δημοσ.

Ναι, το patch γενικά φαίνεται να έχει αρκετά προβλήματα και για κάθε ένα που λύνει (?) να δημιουργεί άλλο.

Δημοσ.

1) jason_theod

2) stratigos24

3) Biz_Niz

4) padelis71992

5) George9000m

6) knightofcor

7) minotavros13

8) SheikGR

9) dimitris-tzane

10) patric24

11) fixxxer29

12) polonosgr

13) npor

Ναι βρε, να δούμε κι εμείς. ^_^

Θα ειναι ωραιο να εχουμε και τα ματς ή καποια replay απο τα παιχνιδια, αλλα το θεμα ειναι πως θα το κανουμε? Να γραφουμε το παιχνιδι παραλληλα? Για πες καμια ιδεα..

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεί να κρατήσει full replay από αγώνα ε;

Το μόνο άλλο είναι με Fraps, αλλά θα πάρει πολύ χώρο, θα θέλει μετά rendering σε διαφορετικό φορμάτ για να κατέβει το μέγεθος και θα χάνεις frames παράλληλα. :/

Για Streaming κάπου, δεν το έχω ψάξει ποτέ. Αν κι εκεί θα κατεβάζει απόδοση / ανεβάζει lag μάλλον.

Δημοσ.

1) jason_theod

2) stratigos24

3) Biz_Niz

4) padelis71992

5) George9000m

6) knightofcor

7) minotavros13

8) SheikGR

9) dimitris-tzane

10) patric24

11) fixxxer29

12) polonosgr

13) npor

14) soumi

αυτη η λιγκα που θα κανετε μπορει να υποστηριξει και Νοκ Αουτ αγωνες στη δευτερη φαση?

Νομιζω πως ναι.

Δημοσ.

Νομιζω πως ναι.

θελω να δηλωσω συμμετοχη αλλα το οτι η συνδεση μου διακοπτεται οποτε της βαρεσει νομιζω θα δημιουργησει πολλα προβληματα..ποτε αρχιζετε?

Δημοσ.

Δεν ξερουμε ακομα. Να τελειωσουν οι συμμετοχες, να συννενοηθουμε ποτε μπορει ο καθε ενας και να βγαλουμε προγραμμα ποιος παιζει με ποιον και ποτε. Εσυ τι μπορεις να κανεις για τη συνδεση? Απο τι εχεις αυτες τις αποσυνδεσεις?

Δημοσ.

Βάλτε και εμένα μέσα.

nikosk22

αλλα εχω ενα προβλημα τις τελευταιες 2 μερες. Μολις παω να παιξω online μου πεταει μηνυμα οτι το online squad file δεν ειναι σωστο κ οτι πρεπει να το σβησω κ να το κατεβασω παλι. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα με μενα ?? κ αν ξερει κανεις καμια λυση. Που κ που μπαινει κ παιζω κανενα παιχνιδι!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...