Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εννοεις απο τα παιχνιδια που θα γινουν? Ναι βρε, να δούμε κι εμείς.
Bizniz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Νέο patch 26MB, το οποιο ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι ακριβώς φτιάχνει. Κλασική ΕΑ Sports, μια ζωή τα ίδια. με το patch μόλις ξεκίναγα online H2H παιχνίδι με πετούσε στο desktop. ενεργοποίησα το "Disable Windows Aero Theme" από τα settings και έφτιαξε
nzeppos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι, το patch γενικά φαίνεται να έχει αρκετά προβλήματα και για κάθε ένα που λύνει (?) να δημιουργεί άλλο.
stratigos24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 1) jason_theod 2) stratigos24 3) Biz_Niz 4) padelis71992 5) George9000m 6) knightofcor 7) minotavros13 8) SheikGR 9) dimitris-tzane 10) patric24 11) fixxxer29 12) polonosgr 13) npor Ναι βρε, να δούμε κι εμείς. Θα ειναι ωραιο να εχουμε και τα ματς ή καποια replay απο τα παιχνιδια, αλλα το θεμα ειναι πως θα το κανουμε? Να γραφουμε το παιχνιδι παραλληλα? Για πες καμια ιδεα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορεί να κρατήσει full replay από αγώνα ε; Το μόνο άλλο είναι με Fraps, αλλά θα πάρει πολύ χώρο, θα θέλει μετά rendering σε διαφορετικό φορμάτ για να κατέβει το μέγεθος και θα χάνεις frames παράλληλα. :/ Για Streaming κάπου, δεν το έχω ψάξει ποτέ. Αν κι εκεί θα κατεβάζει απόδοση / ανεβάζει lag μάλλον.
stratigos24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι, με το fraps θα γραψει κανα αρχειο 5 gb χαχα. Θα δουμε. Ισως να μπορεις να αποθηκευσεις καποιο replay κλπ. Δεν ξερω ομως.
newlynx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμάστε και MSI Afterburner. Νομίζω κάνει και συμπίεση οπότε θέλει λιγότερο χώρο στο σκληρό.
stratigos24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Α, μαλιστα. Το εχω κιολας. Αυτο χρησιμποιω. Edit: Δεν βλεπω ομως να εχει επιλογη στο να τραβηξει βιντεο. Καμια βοηθεια?
rebellion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 αυτη η λιγκα που θα κανετε μπορει να υποστηριξει και Νοκ Αουτ αγωνες στη δευτερη φαση?
stratigos24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 1) jason_theod 2) stratigos24 3) Biz_Niz 4) padelis71992 5) George9000m 6) knightofcor 7) minotavros13 8) SheikGR 9) dimitris-tzane 10) patric24 11) fixxxer29 12) polonosgr 13) npor 14) soumi αυτη η λιγκα που θα κανετε μπορει να υποστηριξει και Νοκ Αουτ αγωνες στη δευτερη φαση? Νομιζω πως ναι.
rebellion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Νομιζω πως ναι. θελω να δηλωσω συμμετοχη αλλα το οτι η συνδεση μου διακοπτεται οποτε της βαρεσει νομιζω θα δημιουργησει πολλα προβληματα..ποτε αρχιζετε?
stratigos24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξερουμε ακομα. Να τελειωσουν οι συμμετοχες, να συννενοηθουμε ποτε μπορει ο καθε ενας και να βγαλουμε προγραμμα ποιος παιζει με ποιον και ποτε. Εσυ τι μπορεις να κανεις για τη συνδεση? Απο τι εχεις αυτες τις αποσυνδεσεις?
nikosk22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Βάλτε και εμένα μέσα. nikosk22 αλλα εχω ενα προβλημα τις τελευταιες 2 μερες. Μολις παω να παιξω online μου πεταει μηνυμα οτι το online squad file δεν ειναι σωστο κ οτι πρεπει να το σβησω κ να το κατεβασω παλι. Εχεις κανεις το ιδιο προβλημα με μενα ?? κ αν ξερει κανεις καμια λυση. Που κ που μπαινει κ παιζω κανενα παιχνιδι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα