stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 minotavros13 για το λιγκ αλλα τα controls θα εχουν την ιδια ρυθμιση για ολους; Τι εννοεις? Πχ manual κλπ? jason_theod stratigos24 Biz_Niz padelis71992 George9000m knightofcor minotavros13 (αναμενουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω μεσα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) jason_theod stratigos24 Biz_Niz padelis71992 George9000m knightofcor minotavros13 (αναμενουμε) SheikGR (λεω και εγω, που ειναι αυτος...) Ωπα και update το fifa σημερα... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2011 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ναι αυτα εννοω γιατι αν π.χ εγω εχω manual και ο αλλος assisted ειναι σιγουρο οτι θα χασω, αλλα και παλι μεσα ειμαι.παιχνιδι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Α καταλαβα. Ε το βλεπουμε. Προσωπικα εγω παιζω assisted... Οποτε η λιστα εχει ως εξης: jason_theod stratigos24 Biz_Niz padelis71992 George9000m knightofcor minotavros13 SheikGR !!...Αντε παιδια και αλλοι να κανουμε ενα ωραιο insomnia τουρνουα...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Θα παίξουν τίποτα replays να δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Θα παίξουν τίποτα replays να δούμε; Εννοεις απο τα παιχνιδια που θα γινουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μονο βαλε με SheikGR διοτι με αυτο ειμαι στο φιφα, ωστε να με βρουν σιγουρα οσοι δεν τους εχω στους φιλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μονο βαλε με SheikGR διοτι με αυτο ειμαι στο φιφα, ωστε να με βρουν σιγουρα οσοι δεν τους εχω στους φιλους Αλλαχτηκε στις λιστες επιτυχως, μονο που την επομενη φορα δεν θα ειναι τοσο ευκολο. Ολοκληρος επαγγελματιας και κανετε τετοια λαθη?? jason_theod stratigos24 Biz_Niz padelis71992 George9000m knightofcor minotavros13 SheikGR dimitris-tzane Οποιος δεν εχει καποιον φιλο να τον κανει add μεσα στο origin ωστε να ειμαστε ολοι φιλοι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 και εγω ειμαι μεσα (αν και φοβαμαι οτι θα εχω προβλημα με τις ωρες) patric24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) 1) jason_theod 2) stratigos24 3) Biz_Niz 4) padelis71992 5) George9000m 6) knightofcor 7) minotavros13 8) SheikGR 9) dimitris-tzane 10) patric24 11) fixxxer29 12) polonosgr Σε βαζω και το βλεπουμε με τις ωρες... Για να μην γινει κατι λαθος, δηλωνουμε παιδια μονο που το εχουν το παιχνιδι στο PC. Ονλινε θα γινει το πρωταθλημα. polonosgr σε εβαλα εδω στη λιστα, ωστε να μην κανω 10000 μηνυματα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2011 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 και εγω ειμαι μεσα polonosgr ..Και θελω μια βοηθεια σχετικα με τα chants παιδια εβαλα κατι δικα μου chants αλλα μολις βαζω γκολ σταματανε τα συνθηματα ξερει κανεις τιποτα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9000m Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εχουμε ετοιμασει νεο πρωταθλημα φιφα "HELLAS SUPER CUP" με κωδικο 98765. Οσοι θελουν ας κανουν εγγραφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Νέο patch 26MB, το οποιο ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει τι ακριβώς φτιάχνει. Κλασική ΕΑ Sports, μια ζωή τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εχουμε ετοιμασει νεο πρωταθλημα φιφα "HELLAS SUPER CUP" με κωδικο 98765. Οσοι θελουν ας κανουν εγγραφη. Ναι αλλα ετσι δεν θα γινει σωστα. Πρεπει να βγαλουμε ποιος παιζει με ποιον κλπ και το ποιοι θα ειμαστε πρεπει να το ξερουμε εξ'αρχης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα