Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδια εγω σημερα πηρα το παιχνιδι και το εβαλα αλλα ενω αλλαζω το resolution σε 1600χ900 Και την ποιοτητα του παιχνιδιου απο το game settings αλλα το παιχνιδι συνεχιζει να εχει κενα μεγαλα δεξια και αριστερα οταν το ανοιγω και η ποιοτητα δεν ειναι καλη.τι φταιει?τι μπορω να κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τωρα δε μπορεις να παρεις τον ελεγχο του τερματοφυλακα? Ουτε που το εχω δοκιμασει ποτε αυτο παντως...

Όχι, δεν γίνεται πια. Τουλάχιστον σε Head to Head Seasons. Το δοκίμασα πριν λίγο.

Κατι υπηρχε μεσω gameranger για το 11 και τα προηγουμενα, αλλα τι να το κανεις? Επρεπε να εχεις τα γραφικα ολα στο low για να τρεξει χωρις lag και οτι να ναι...ταλαιπωρια ηταν απο οτι ειχα ακουσει. Αξιζει να το εχεις στην κανονικη εκδοση και οχι του ''θειου'' για online.

Αυτό ακριβώς. Επειδή ο περισσότερος κόσμος (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν έχει μάθει ακόμα καλά την καινούρια άμυνα, το να παίρνεις τον GK και να αφήνεις το ΑΙ να αμύνεται για σένα είναι μιας μορφής cheat. Αν και γενικά υπήρχε λύση, τα μακρινά σουτ :P

Ακου να δεις...οτι να ναι σκεφτονται. :)

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας server του "θειου" να γινετε να παίξουμε online?

Ακόμα και να υπάρχει (που πολύ χλωμό ελέω Origin και -αν δεν κάνω λάθος- έλλειψης LAN play) δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο. Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα και θα χάσεις και όλη τη χαρά/αγωνία να ανεβάζεις την ομάδα κατηγορίες στο Head to Head Seasons, το χαβαλέ του 11vs11 και πόσα άλλα πράγματα.

Το παιχνίδι δεν είναι ακριβό. 19-22 ευρώ κοστίζει αυτή τη στιγμή στα διάφορα sites που στέλνουν cd keys με άμεσο email (πχ. g2play.net) και θα το έχεις για ένα ολόκληρο χρόνο. Σκεφτείτε μόνο αυτούς που λιώνουν στα διάφορα MMORPG και σκάνε 10-15 ευρώ το μήνα :P

Καλα δεν το συζηταμε, ετσι ακριβως ειναι. Και οντως δεν πρεπει να το εχει το gameranger φετος, για τους λογους που προανεφερες.

ρε παιδια το φιφα ωρες ωρες καταντα γελιο νικουσα 3-0 μου το εκανε ο αλλος 3-3 το κανω 4-3 και στο ενενηντα πατα το κουμπι της πασας μια φορα να την κανει σιγα και λες και πατησα τερμα την δυναμη και ο αλλος πηρε την μπαλα και γκολ και μετα μας λενε γιατι κατεβαζουμε χριστο-παναγιες!!!

Παιδια πειτε καμια λυση για την αμυνα πως να μαρκαρω γιατι στο τελος 10-10 τα μπουκετα στην οθονη θα καει στο τελος!!!!!!! :mad:

Βαλε 5 αμυντικους μεχρι να μαθεις καλα αμυνα :-D ο αλλος πρεπει να ειναι πολυ καλος για να σε νικησει γιατι οσα κολπακια κι αν ξερει, ντριμπλες κι ετσι, θα πεφτει πανω σε τοιχο!χεχε σιγουρα ετσι αποδυναμωνεις το κεντρο σου, κοβεις την ομαδα στα 2 και θα ασκει πιεση ο αντιπαλος γι αυτο το νου σου! :fear:

Μαλιστα το ειδαμε κι αυτο....ρε παιδια τι γινεται γαμω το φελεκι μου με αυτο το παιχνιδι?εκει που ολα ειναι καλα και νομιζεις οτι εχεις ξεμπερδεψει με τις λαλακιες....μαμιεται ο Διας! παιζω τωρα κοντρα στον υπολογιστη και μου βγαζει 7 αντι για 11 παιχτες! :mad:ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!

Βαλε 5 αμυντικους μεχρι να μαθεις καλα αμυνα :-D ο αλλος πρεπει να ειναι πολυ καλος για να σε νικησει γιατι οσα κολπακια κι αν ξερει, ντριμπλες κι ετσι, θα πεφτει πανω σε τοιχο!χεχε σιγουρα ετσι αποδυναμωνεις το κεντρο σου, κοβεις την ομαδα στα 2 και θα ασκει πιεση ο αντιπαλος γι αυτο το νου σου! :fear:

Πολυ Σωστος φιλε.Και εγω που επαιξα πριν κατι μηνες fifa για πρωτη φορα (fifa 11) με το default συστημα της barca εχανα και ετρωγα τεσσαρες και πενταρες αβερτα) και μολις πειραματιστικα σε(πολυ) αμυντικογενη συτηματα με την ιδια ομαδα οι αντιπαλοι ΠΕΛΑΓΩΝΑΝ!!! δεν ηξεραν τι να κανουν απο noobs μεχρι average-good παιχτες!!και ειτε ειχα τον ελεγχο στο κεντρο ειτε στην αμυνα επεεφταν στο τοιχος μου οπως λες και χτυπουσα στην αντεπιθεση!!αρχισα να νικαω και να ανεβαινω επιπεδα αρκετα γγηγορα μεχρι που εφτασα να παιζω εναντιον TOP players (15 και πανω επιπεδο) οπου αρχισε λιγο το συστημα να μην αποδιδει και πλεον στα 5 ματς νικαγα τα 2-3 . Πλεον που παροτι με δυσκολευει πολυ η tactical defence ( αν και με θεωρω ακομη average και οχι top player) εφτασα στο (fifa12) επιπεδο 5 (head to head seasons) με το default της barca και παιζοντας πλεον αρκετα επιθετικα. εν ολιγους για αρχη πρωτα η αμυνα και το passing game και μετα "Καλυτερη Αμυνα " ειναι η Επιθεση με πολυ pressing οταν χανεται η μπαλα και αυτοματισμους στις πασες!!! :-D

Υ.Γ Karellen δεν μπορεσα να σε βρω.αν θες κανε με εσυ add! Eurochampion13

ρε παιδια εγω σημερα πηρα το παιχνιδι και το εβαλα αλλα ενω αλλαζω το resolution σε 1600χ900 Και την ποιοτητα του παιχνιδιου απο το game settings αλλα το παιχνιδι συνεχιζει να εχει κενα μεγαλα δεξια και αριστερα οταν το ανοιγω και η ποιοτητα δεν ειναι καλη.τι φταιει?τι μπορω να κανω?

κανεις που να ξερει να με βοηθησει?

τελικα παιδια ενω αλλαζω την αναλυση απο το fifaconfig και δεν κανει τιποτα ουτε βλεπω διαφορα μεσα στο παιχνιδι αλλαξα την αναλυση σε ενα αρχειο που εχει απο κατω και λεγεται fifasetup_default και αλλαξε και η αναλυση.θα μπορουσε καποιος να μου πει που εχει βαλει την ποιοτητα στο high και γενικα ολα τα γραφικα στο καλυτερο το αρχειο fifasetup_default τι τιμες εχει?

θα με βοηθουσατε πολυ.ευχαριστω!

παιζω τωρα κοντρα στον υπολογιστη και μου βγαζει 7 αντι για 11 παιχτες! :mad:ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!

Tι παιζεις? Ultimate team? Γιατι αμα σου εχουν ληξει συμβολαια παιχτων, τοτε ναι, ισως εχεις μονο 7 παιχτες..... :)

Tι παιζεις? Ultimate team? Γιατι αμα σου εχουν ληξει συμβολαια παιχτων, τοτε ναι, ισως εχεις μονο 7 παιχτες..... :)

οχι απλο ματσακι για πρακτικη ....ευχυχως στο οnline εμφανιζει και τους 11!

Πολυ Σωστος φιλε.Και εγω που επαιξα πριν κατι μηνες fifa για πρωτη φορα (fifa 11) με το default συστημα της barca εχανα και ετρωγα τεσσαρες και πενταρες αβερτα) και μολις πειραματιστικα σε(πολυ) αμυντικογενη συτηματα με την ιδια ομαδα οι αντιπαλοι ΠΕΛΑΓΩΝΑΝ!!! δεν ηξεραν τι να κανουν απο noobs μεχρι average-good παιχτες!!και ειτε ειχα τον ελεγχο στο κεντρο ειτε στην αμυνα επεεφταν στο τοιχος μου οπως λες και χτυπουσα στην αντεπιθεση!!αρχισα να νικαω και να ανεβαινω επιπεδα αρκετα γγηγορα μεχρι που εφτασα να παιζω εναντιον TOP players (15 και πανω επιπεδο) οπου αρχισε λιγο το συστημα να μην αποδιδει και πλεον στα 5 ματς νικαγα τα 2-3 . Πλεον που παροτι με δυσκολευει πολυ η tactical defence ( αν και με θεωρω ακομη average και οχι top player) εφτασα στο (fifa12) επιπεδο 5 (head to head seasons) με το default της barca και παιζοντας πλεον αρκετα επιθετικα. εν ολιγους για αρχη πρωτα η αμυνα και το passing game και μετα "Καλυτερη Αμυνα " ειναι η Επιθεση με πολυ pressing οταν χανεται η μπαλα και αυτοματισμους στις πασες!!! :-D

Υ.Γ Karellen δεν μπορεσα να σε βρω.αν θες κανε με εσυ add! Eurochampion13

Σε κανω add εγω.

Λοιπον καποιοι(οχι ολοι :-D) στο online head to head seasons παιζουν με τουμπανο ομαδες. Το δοκιμασα ΤΩΡΑ και ασχετα με τι stats βγαζει cheat γινεται!Μεγαλη λαλακια αυτο με τo edit stats των παιχτων... νομιζω πρεπει να βγει απο το παιχνιδι...αλλιως να τους κανουμε ολους +99... να μην προσπαθουμε τσαμπα.... :-( Επαιζα εναντιον ρεαλ με μαν γιου εγω, οι Benzema, Kaka & Ronaldo ετρεχαν σαν τον Flash κ ειχαν την δυναμη του Hulκ :-(Μιλαμε με Ferdinand δεν μπορουσα να παρω σε τζαρτζαρισμα τον Κακα ελεος :-D- Εχασα 1-3 δεν μπορουσα να ακολουθησω ετσι που ετρεχαν ολοι τους ...Στον επομενο αγωνα θα επαιρνα ορκο οτι μου τυχε ο ιδιος παιχτης!Παλι με ρεαλ!Στο 67 νικαω 3-0 με αμυνα γρανιτη!!!3 σουτ ολα μεσα!Και απο εκεινο το σημειο αρχιζει και μειωνει για πλακα ομως!Στο 3-2 ειπα ΟΚ και κατι αλλο :X ΑΛΛΑ κατι εγινε στην συνδεση και κοπηκε ΚΑΙ πηρα και τους 3 βαθμους! :-D Δεν τον χαλασε!χαχαχαχα

Karellen = PLATINI_ATHENS για οnline

Φίλος αγόρασε το fifa, το pc τουμπανέ, drivers μια χαρά. Έκανε install αλλά το παιχνίδι του βγάζει μαύρη οθόνη και δεν ξεκινάει....Παίζει κανένα σύνηθες πρόβλημα:

Bασικα δεν ξερω για cheat ή οχι, αλλα και σε εμενα ετυχε ενα ματς εχθες και εχασα 6-8. Εγω ειχα manchester city και εκεινος real. Μου βαζει το πρωτο goal στο 3ο λεπτο. Μετα στο 10ο βαζει αλλο 1 και πηρε την μπαλα, την γυρναγε στο τερμα του και καθοταν ακινητος. Λεω ετσι εισαι? Ολοι επιθεση εγω απο το σταυρο, καταφερνω την κλεβω, το βαζω και το κανω 2-1. Στο 25-30 το κανει 3-1. Μεχρι το 45, 4-3 κερδιζω. Τα ειχα δωσει ολα. Και μετα αντι στο αλλο ημιχρονο, να παρω την μπαλα και να την γυριζω απο τερμα σε αμυντικο κλπ, μεχρι να ληξη με τον ηλιθιο αυτον, εκατσα και επαιξα κανονικα. Εγινε το 4-4 για πλακα. Το 5-4 για πλακα. Το 6-4 για πλακα. Χανω λοιπον. Το κανω σχετικα γρηγορα 6-6 και μετα για πλακα παλι βαζει αλλα 2 goal και 8-6 εληξε... :(

Εσυ Karellen, ειδες οτι πειραζοντας τα stats των παιχτων, να μενουν και στο online?

Καλα, αν συμβαινει αυτο απλα ελεος!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...