Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορείς να το βάλεις και πάνω απ το amateur!!1`

fearwhatnow εγώ δεν πείστηκα πάντως ακόμα, έχεις κανα λινκ απ το OS;

Εδω μια συγκριση απο σοβαρο user με επιχειρηματα.Δεν θελω να φανει οτι προσπαθω να πεισω.Γουστα ειναι αυτα.

http://www.operationsports.com/forums/soccer/514107-difference-between-two-games.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κατα τη γνωμη μου αξιζουν και τα 2 φετος. Τα μονα αρνητικα που βρισκω ειναι για το μεν fifa τα καραγκιοζιλικια λογω impact engine και για το pro αυτη η αιωνια,η ερημη η προωθημενη που περναει 5 παιχτες σαν σταματημενους καθε φορα οπως και στα παλιοτερα.Παντως γενικοτερα αναβαθμιστηκαν πολυ και τα δυο

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο fail στο φετινο pro! Δεν περνανε οι προωθημενες! Εισαι σιγουρος?

Ρε παιδια ας βοηθησει καποιος δεν μπορω να κανω τα saitek να δουλεψουν με τιποτα..

Διαβασε εδω απο το #459 ποστ και κατω και στις υπολοιπες σελιδες. http://www.insomnia.gr/topic/404869-fifa-12/page__st__450

Ποιός ήρωας αντέχει να παίζει με το απαράδεκτο default σύστημα του γαύρου; Έχουμε κανα custom που να βελτιώνει καθόλου την κατάσταση;

edit: εκτός του συστήματος βέβαια, έχουμε και τις αστειότητες του Head to head seasons, όπου το matchmaking είναι για γέλια. Τώρα τελευταία παίζω συνέχεια εναντίον αντιπάλων όπως η Λιόν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μίλαν. Έλεος. Σαν να σου λένε "παίρνε μόνο Ρεάλ, Τσέλσι και Μπάρτσα". :mad:

Έχει δίκιο ο 3leven σε αυτό που λέει με τις ντρίπλες.

Και όχι δεν γίνονται από τον υπολογιστή.

Δεν μου έχει τύχει να φάω γκολ έτσι βέβαια γιατι δεν παίζω online. Παίζω είτε στο Legendary (πλέον) είτε με παρεά οπού κανείς δεν έχει αυτό το skill που βλέπουμε σε βιντεάκια με best goal από online 1v1 (εκεί τις είδα τις ντρίπλες που λέει ο 3leven και μου κακοφάνηκαν πάρα πολύ), να το κάνουν τσίρκο με τις ντρίπλες.

Βέβαια από την άλλη, άμα είναι τσίρκο ο άλλος που παίζει τι να κάνει η ΕΑ. Να τις καταργήσει;

Όμως, αν βγάλεις αυτό απ'έξω, το ποδοσφαιράκι δεν υπάρχει!

Όπως παλιά λέγαμε οτι το Pro μοιάζει με αληθινό ματς στην τηλεόραση, έτσι είναι το Fifa πλεόν μόνο που έχουν ξεφύγει και τα γραφικά και τα animation.

Και δεν μένει εκεί αλλά έχει και τέλειο gameplay. ΚΑΙ στην άμυνα ΚΑΙ στην επίθεση. Πλέον για να αμυνθείς θέλει ρεαλιστικό skill, και στην επίθεση παίρνεις άμα θες την Barcelona, προσπαθείς να παίξεις όπως αυτή και σου βγαίνει.

Ελικρινά όποιος το παίξε και δεν του άρεσε, δεν μπορώ να τον καταλάβω. Ξέχωρα από γούστα και τέτοια. Ότι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Όσο για την impact engine, έχω παίξει καμιά 50αριά ματς εδω και μια εβδομάδα μόνος και με φίλους, και δεν είδα ούτε ένα fail. Ίσα ίσα που το απογείωσε.

Το PRO έτσι όπως το κατάντησαν είναι μπιλιάρδο εμφανισιακά, και κουραστικό με την κακή έννοια (η καλή του Fifa. Ρεαλιστικά κουραστικό) στο gameplay.

Ερώτηση. Τι παίζει με τα φάουλ;

Μόνο στόχο, σουτ και φάλτσο όπως στα κόρνερ;

Η έχει και άλλα κόλπα με άλλα κουμπιά;

Γιατι έχω την εντύπωση οτι τα βαράει διαφορετικά τα φάουλ αν κρατάω το κουμπί της προωθημένης.

Αυτά με τις τρίπλες ρε παιδιά δεν γίνονται στο online. Όσες τρίπλες-καραγκιοζιλίκια και να κάνει κάποιος, αν έχουμε σωστή άμυνα δεν πρόκειται να πατήσει ούτε περιοχή. Εγώ δεν έχω δει τέτοια πράγματα ούτε στο 5% των αγώνων.

Εννοείται μιλάω κυρίως για περιπτώσεις με manual controls (ή έστω semi-assisted), γιατί αν ο άλλος έχει πάρει Ρεάλ/Μπάρτσα ή γενικά ομάδα με ταχύτατους παίχτες, που παίζουν με διαρκείς τρίπλες και έχει και assisted πάσα/σουτ, τότε όντως τα πράγματα είναι περίεργα. Γι' αυτό κι εγώ παίζω manual only, τουλάχιστον στα ranked matches. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε αγώνες-τσίρκο.

Πχ. μόλις τώρα έπαιζα Ολυμπιακός-Μίλαν και ήταν ένας τύπος που έκανε συνέχεια παλαβές τρίπλες με τον Πάτο και τον Ρομπίνιο. Ε, πάντα έφτανε μέχρι ένα σημείο και μετά τον έκοβα. Ακόμα και το μοναδικό γκολ που κατάφερε να βάλει ήταν από γιόμα 40 μέτρων και έγκλημα της άμυνας που άφησαν έναν μόνο του στη μικρή περιοχή.

Ερώτηση. Τι παίζει με τα φάουλ;

Μόνο στόχο, σουτ και φάλτσο όπως στα κόρνερ;

Η έχει και άλλα κόλπα με άλλα κουμπιά;

Γιατι έχω την εντύπωση οτι τα βαράει διαφορετικά τα φάουλ αν κρατάω το κουμπί της προωθημένης.

Στο φάουλ μπορείς επιπλέον να κάνεις εκτέλεση με πλασέ (R1+σουτ), δυνατό/συρτό σουτ με μύτο (με L1+σουτ), καθώς και με πάσα (το αγαπημένο μου). Πατάς L2 για να έρθει δεύτερος παίχτης και στη συνέχεια L2+πάσα για να ανοίξει την μπάλα σε κάποιον που έρχεται από μερικά μέτρα πιο πίσω.

Στο φάουλ μπορείς επιπλέον να κάνεις εκτέλεση με πλασέ (R1+σουτ), δυνατό/συρτό σουτ με μύτο (με L1+σουτ), καθώς και με πάσα (το αγαπημένο μου). Πατάς L2 για να έρθει δεύτερος παίχτης και στη συνέχεια L2+πάσα για να ανοίξει την μπάλα σε κάποιον που έρχεται από μερικά μέτρα πιο πίσω.

Ωραία πράγματα! :)

Δε χρειάζεται να παίζεις Manual για να αποφύγεις τα καραγκιοζιλίκια που λέτε . Ακόμη και με Assisted/Semi αν ξέρεις να δουλεύεις την νέα άμυνα δεν περνάνε αυτά. Μια χαρά παιχνίδι γίνεται και εκεί ειδικά στις μεσαίες κατηγορίες.

Εδω μια συγκριση απο σοβαρο user με επιχειρηματα.Δεν θελω να φανει οτι προσπαθω να πεισω.Γουστα ειναι αυτα.

http://www.operationsports.com/forums/soccer/514107-difference-between-two-games.html

Ποια επιχειρήματα ακριβώς? Ο τύπος λέει ότι γουστάρει την arcade φάση του Pro και όχι το Simulation του φίφα και γούστο του σε όποιο το κάνει , εγώ δε κατηγορώ κανένα. Δε λέει κάτι άλλο όμως. Τα υπόλοιπα σχόλια του Thread είναι τελείως άκυρα.

Προσωπικά εγώ γουστάρω να παίζω online στο φιφα μ'έναν που ξέρει να παίζει σωστή άμυνα και με μισό μηδέν κάποιος να παίρνει το παιχνίδι. Η να προηγούμαι 1-0 και να επικεντρόνομαι στην άμυνα για να κρατήσω το αποτέλεσμα, όταν βλέπω ότι ο άλλος έχει μια ιδέα για το τι κάνει. Γι αυτό εξάλλου τόσα χρόνια παίζαμε PES και πλέον παίζουμε FIFA.

Έχει δίκιο ο 3leven σε αυτό που λέει με τις ντρίπλες.

Και όχι δεν γίνονται από τον υπολογιστή.

Δεν μου έχει τύχει να φάω γκολ έτσι βέβαια γιατι δεν παίζω online. Παίζω είτε στο Legendary (πλέον) είτε με παρεά οπού κανείς δεν έχει αυτό το skill που βλέπουμε σε βιντεάκια με best goal από online 1v1 (εκεί τις είδα τις ντρίπλες που λέει ο 3leven και μου κακοφάνηκαν πάρα πολύ), να το κάνουν τσίρκο με τις ντρίπλες.

Βέβαια από την άλλη, άμα είναι τσίρκο ο άλλος που παίζει τι να κάνει η ΕΑ. Να τις καταργήσει;

Επιτετλους και ενας ανθρωπος που με καταλαβαινει..

Φιλε γαμησετ σταματαω εδω γιατι βλεπω εισαι κολημενος φαν οποτε δεν εχει νοημα και εγω επαιζα μονο προ αμα περνας στο φιφα ολη την ομαδα μαλλον ειδες αλλο παιχνιδι στο φιφα για να δημιουρησεις φαση θελει passing game ειδες το προ εχει αυτους του δυο που μπορουν να τα κανουν αυτα δηλαδη θες να πεις στην πραγματικοτητα αυτα τα κανουν μονο αυτοι οι δυο ο βιερινια δεν κανει τριπλες ο φετφατζιδης δεν κανει ο εστογιανοφ δεν κανει φιλε αστο δεν ασχολουμαι αλλο γιατι φενεται δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο!!!

Eιμαι fan αλλα οχι κολλημενος. Στο αντιστοιχο θεμα του Pes , εχω μιλησει για τους αθλιους goalkeeper , για τις καθετες που δε περνανε με το τιποτα , για το AI που βαζει απευθειας φαουλ σε ποσοστο 80-90%...

Ας παει ο Εστογιανοφ και ο Βιερινια να κανει ρουλεττες στη πρεμιερ λιγκ και στη πριμερα ντιβιζιον γιατι εχω την εντυπωση οτι και οι δυο παιζουν στη σουπερ λιγδα... Αντε γιατι θα μας τρελανετε μερικοι μερικοι!

Αλλο fail , και αλλο EPIC fail!!

Τουλαχιστον στο PES , ο Messi δεν παθαινει καρδιακο κατα τον πανιγυρισμο , και γενικα το ragdoll effect δεν ειναι για γελια μεχρι δακρυων!

Παιδιά συνέλθετε επιτέλους, ειναι ηλίθιος αυτος που εφτιαξε το βιντεο, βλακας εντελώς.

1. αυτο ειναι πανηγυρισμός, το κάνεις με το καθως τρεχει να πανηγυρίσει με το πληκτρο της τριπλας και μερικες φορες τον μοχλο προς τα αριστερα αν θυμαμαι καλα. τον κανω συνεχεια. και πεφτει ξερος κατω και καλα οτι σκοτωσε τους αντιπαλους... το να βαζετε επισημο custom πανηγυρισμό ως fail ειναι FAIL.

2. παιζω πολλες ωρες εδω και μερες και θεμα με την impact engine να μπλεχτουν μου τυχε μια δυο φορες. Οποτε ουτε αυτο ισχυει γιατι αφορα ενα 0.00001% του παιχνιδιου και δεν το βιωνεις συνεχεια οπως υποστηριζετε.

Αυτα.. προς αποκατάσταση της αλήθειας..

Πω ρε έχασα απο την ουρουγουαη 2-0 και είχα την ισπανια στο professional.Οσο πάει πάντως το μαθαίνω.ξεκινησα απο το amateur και τώρα πριν λίγο νίκησα στο professional.

Ρε παιδια πάντως δε γίνεται να βάλεις custom weather και ώρα στο custom tournament?

Ρε παιδια ας βοηθησει καποιος δεν μπορω να κανω τα saitek να δουλεψουν με τιποτα..

Πηγαινε εδω

http://www.mediafire.com/?wr8yu7e97eyfiqe

κατεβασε το, κανε extract στο φακελο Game του φιφα, ανοιξε το x360.exe βαλε τα κουμπια οπως τα θες και θα εισαι αρχοντας. Εμενα με εσωσε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...