explorer21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pQKc_5-BZF4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 PC Demo download link (1,5GB) http://static.cdn.ea..._install_eu.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ε και που'στε! μη ξεχνάτε τους συντρόφους εργαζόμενους Δίνεται που και που κανένα report από το "μέτωπο" να την παλέψουμε μέχρι να σχολάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το εβαλα αλλα με πεταει εξω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frou-frou Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Και εμένα δεν φορτώνει καν το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 θελει απεγκατασταση το 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το ειχα μεσα το 11 απλα πρεπει να βγαλεις τα χειριστηρια για να μπεις....Και μετα τα ξαναβαζεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 σερνεται σε εμενα με 2x6950... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το ειχα μεσα το 11 απλα πρεπει να βγαλεις τα χειριστηρια για να μπεις....Και μετα τα ξαναβαζεις.... Πρέπει να είναι πιο περίπλοκο, γιατί σε μένα δεν δουλεύει αυτό το κόλπο. Και φυσικά δεν παίζει να βγάλω το Fifa11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Nzeppos ουτε εμενα δουλεψε...Τα εβγαλα πριν μπω στο παιχνιδι τα εβαλα μετα αλλα κατα την επιλογη ομαδας μου εμφανιζει μονο το keyboard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 σερνεται σε εμενα με 2x6950... Κλείσε τη μια, προφανώς παίζει πρόβλημα με το crossfire profile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα δεν φορτώνει καν. Αν τρέξω το autorun μου σηκώνει το... Fifa11, ενώ το Fifa.exe (στο φάκελο Game) δεν κάνει τίποτα. Σαν να κρασάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Nzeppos ουτε εμενα δουλεψε...Τα εβγαλα πριν μπω στο παιχνιδι τα εβαλα μετα αλλα κατα την επιλογη ομαδας μου εμφανιζει μονο το keyboard... Λογικό είναι να μη το βλέπει μετά, το παιχνίδι κατά την εκκίνηση κάνει τον εντοπισμό, όχι on the fly... Κάτι δε πάει καλά με το demo δλδ, ο κάθε ένας έχει και άλλο πρόβλημα κανένα φτιαγμένο fake δε παίζει ε ; Αλλά αφού τουλάχιστο ένας μπήκε Ingame... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα δεν μοθ παιζει κανένα gamepad μόνο το ΚΒ, κολληματα κλπ πάντως με μία 275gtx δεν κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Στο φόρουμ της ΕΑ θα βρείτε διάφορα, ψαχτειτε λίγο γιατί εγώ δε μπορώ να δοκιμάσω Lets an ultra fast tutorial: Go to search in your Windows Start....type 'regedit'. Then, CTRL+ F and search for USB Gamepad...change EVERY USB Gamepad value to Logitech Cordless RumblePad 2. Then download this :http://www.mediafire.com/?3ifjj5gztzj Unzip all archives to your Fifa 12 directory. http://forum.ea.com/uk/posts/list/210/985663.page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα