Karellen Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τωρα που το λες μαλλον παιζει καποιο ρολο. Κι εμενα τις περισσοτερες φορες με εβγαζε με ομαδες μεγαλυτερης δυναμικοτητας, κατι schalke, dortmund κλπ. Βεβαια μια φορα με εβγαλε και με αρκετα χαμηλοτερης αλλα εξακολουθουσαμε να ημαστε ομαδαρες Το οτι εκανες τα stats των παικτων 99 δε σημαινει κατι γιατι στο online παιζουν ολοι με τα default stats καθε ομαδας και παικτων. Μονο offline και σε unranked online μπορεις να παιξεις με τα "πειραγμενα". Οι παικτες κανουν κινηση, αναλογα βεβαια και την ομαδα και τον τροπο παιξιματος. Αν θες να τους ΠΕΙΣ εσυ να κανουν κινηση, οταν εχεις την μπαλα πατα το L1(LB). Αν θες γενικοτερα η ομαδα σου να παιζει πιο επιθετικα, με περισσοτερες κινησεις στο κενο χωρο, μπορεις να αλλαξεις τα χαρακτηριστικα στο team management ->custom tactics. Τελος, παρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα gamepad. Με πληκτρολογιο ειναι αδυνατον να παιξεις σωστα, ασε που χανεις ολη την ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει το παιχνιδι... Υπαρχει η πιθανοτητα να φαινεται αλλα να μην ειναι ακριβως ετσι?Εγω εγραψα οτι εγραψα μετα απο δοκιμη, ειδα διαφορα σου λεωωωωω...head to head seasons αναφερομαι παντα.LB δηλαδη ειναι must κουμπι? τελικα ειχα κανει χοντρα λαθη στα customs! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2011 από Karellen
3leven Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ναι ρε αγορι, ενταξει. Δεν θα κατσουμε να σκασουμε. Εχει καποια λαθος πραγματακια οπως αυτα που λες, αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικα που να κρινω το παιχνιδι απο αυτα. Σιγουρα ολα εχουν τη σημασια τους θα μου πεις, σε μια συνολικη εικονα ενος παιχνιδιου αλλα οκ. Το παιχνιδι στους πανηγυρισμους και κατα την δικη μου αποψη ειναι προχειροφτιαγμενο. Θα εχει και αλλα προβληματακια που θα φανουνε στην πορεια και αλλα που θα διορθωθουνε. Ειδωμεν... Αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ ηταν οταν ειδα τον παικτη τον ακυρο να χορευει ολη την αμυνα , να σκαει και μια ντριπλα στο κιπερ , και να βαζει με roulette τη μπαλα στα διχτυα.. Αυτο δεν ειναι μονο στο 12 αλλα νταξ.. Λιγο ρεαλισμος ρε παιδια.. Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, σε σπόιλερ γιατί όσο να ναι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί να σε ταράξουν. Eίναι custom celebration, όχι bug. Respect!
Anastazio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ ηταν οταν ειδα τον παικτη τον ακυρο να χορευει ολη την αμυνα , να σκαει και μια ντριπλα στο κιπερ , και να βαζει με roulette τη μπαλα στα διχτυα.. Αυτο δεν ειναι μονο στο 12 αλλα νταξ.. Λιγο ρεαλισμος ρε παιδια.. Respect! Αυτο υποθετω το ειδες σε γκειμ vs ai ε?Οντως το παρακανει η Ai με τις τριπλες αλλα τα παιχνιδια μεταξυ παιχτων δεν ειναι καθολου ετσι μαν! Επισεις ποσο φειλ ειναι το youth academy?μονο ενας gk μετα απο 2 σεζον εχει σοβαρα στατς και παιζω με βασικους τους γιωταδες τους 16ριδες αλλα δεν βελτιωνονται ιδιαιτερα!κανα τιπ?
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Χμμμ, κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ πέρα. Πάω στο Creation Centre, κάνω bookmark το tournament που με ενδιαφέρει και θέλω να το περάσω στο παιχνίδι. Το Fifa όμως μου λέει ότι "you have reached the limit of the amount of Creation Centre User Generated Content allowed for free on your PC". Όμως εγώ δεν έχω κατεβάσει τίποτα, wtf edit: άκυρο, το pack που θέλω έχει 32 ομάδες και η ΕΑ μου επιτρέπει μέχρι 24. Προφανώς και δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να πληρώσω έξτρα για να αγοράσω πόντους.
PolonosJ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ ηταν οταν ειδα τον παικτη τον ακυρο να χορευει ολη την αμυνα , να σκαει και μια ντριπλα στο κιπερ , και να βαζει με roulette τη μπαλα στα διχτυα.. Αυτο δεν ειναι μονο στο 12 αλλα νταξ.. Λιγο ρεαλισμος ρε παιδια.. Respect! Φιλε μου αν μιλας για ρεαλισμο και σου αρεσει το προ δεν ξερω τι να πω ...Παντος το προ ειναι πολυ πιο Epic Fail απο το φιφα και οπως παντα με τους καλους GKs φιλε αμα πας σε οτι σελιδα θες το φιφα ξεπερναει με διαφορα το προ σε βαθμολογιες και οχι μονο απο απλους χρηστες αλλα και απο beta testers!!!
3leven Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Φιλε μου αν μιλας για ρεαλισμο και σου αρεσει το προ δεν ξερω τι να πω ...Παντος το προ ειναι πολυ πιο Epic Fail απο το φιφα και οπως παντα με τους καλους GKs φιλε αμα πας σε οτι σελιδα θες το φιφα ξεπερναει με διαφορα το προ σε βαθμολογιες και οχι μονο απο απλους χρηστες αλλα και απο beta testers!!! Οχι επρεπε να μου αρεσει το Fifa! Που παιρνω το καθε ακυρο απο τη Παναχαικη Πατρων και περναω ολη την ομαδα , που σουταρω απο τα 35 μετρα και η μπαλα παει κατα 85% μεσα.. Να μην αρχισω να μη μιλαω για το αθλιο impact engine ξανα (κουραστικο).. Πες μου που χανει σε θεμα ρεαλισμου το Pes. Επειδη μονο ο C. Ronaldo και ο Messi μπορουν να κανουν αυτα που κανουν ολοι οι παικτες στο Fifa? Λυπαμαι , thats the real deal..
PolonosJ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Φιλε γαμησετ σταματαω εδω γιατι βλεπω εισαι κολημενος φαν οποτε δεν εχει νοημα και εγω επαιζα μονο προ αμα περνας στο φιφα ολη την ομαδα μαλλον ειδες αλλο παιχνιδι στο φιφα για να δημιουρησεις φαση θελει passing game ειδες το προ εχει αυτους του δυο που μπορουν να τα κανουν αυτα δηλαδη θες να πεις στην πραγματικοτητα αυτα τα κανουν μονο αυτοι οι δυο ο βιερινια δεν κανει τριπλες ο φετφατζιδης δεν κανει ο εστογιανοφ δεν κανει φιλε αστο δεν ασχολουμαι αλλο γιατι φενεται δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο!!!
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Οχι επρεπε να μου αρεσει το Fifa! Που παιρνω το καθε ακυρο απο τη Παναχαικη Πατρων και περναω ολη την ομαδα , που σουταρω απο τα 35 μετρα και η μπαλα παει κατα 85% μεσα.. Να μην αρχισω να μη μιλαω για το αθλιο impact engine ξανα (κουραστικο).. Πες μου που χανει σε θεμα ρεαλισμου το Pes. Επειδη μονο ο C. Ronaldo και ο Messi μπορουν να κανουν αυτα που κανουν ολοι οι παικτες στο Fifa? Λυπαμαι , thats the real deal.. Και εγω τα 3 τελευταια χρονια επαιζα φιφα αλλα οπως και να το κανουμε το προ φετος ειναι πολυ καλυτερο του φιφα.Αυτη ειναι η αληθεια.Αφηστε τα reviews.Δειτε τι γραφουν οι gamers. Φιλε γαμησετ σταματαω εδω γιατι βλεπω εισαι κολημενος φαν οποτε δεν εχει νοημα και εγω επαιζα μονο προ αμα περνας στο φιφα ολη την ομαδα μαλλον ειδες αλλο παιχνιδι στο φιφα για να δημιουρησεις φαση θελει passing game ειδες το προ εχει αυτους του δυο που μπορουν να τα κανουν αυτα δηλαδη θες να πεις στην πραγματικοτητα αυτα τα κανουν μονο αυτοι οι δυο ο βιερινια δεν κανει τριπλες ο φετφατζιδης δεν κανει ο εστογιανοφ δεν κανει φιλε αστο δεν ασχολουμαι αλλο γιατι φενεται δεν εχεις ιδεα απο ποδοσφαιρο!!! Αντιδρας σαν τους φαν του προ οταν αυτο ειχε παρει την κατω βολτα..Δωσε μια ευκαιρια στο φετινο pes.Σου εγγυωμαι οτι δεν θα το μετανιωσεις.
stratigos24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Παιδια το θεμα ειναι τι αρεσει σε καθε ενα. Καλα κανει και ο 3leven και ο καθε ενας και του αρεσει το προ. Καλα κανει και αυτος που του αρεσει το φιφα. Εδω λεμε μονο αποψεις και αμα τον αλλον μπορει ακομα και το ονομα φιφα να του σπαει τα νευρα, τι να κανουμε? Θα πρεπει να το παιξει επειδη καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερο απο το προ και αντιστοιχα? Οχι ρε παιδια. Εμενα μαρεσει το φιφα, εχω αναφερει ομως και αρνητικα που εχω δει σε σχεση με το 11. Εχω παιξει ολα τα χρονια προ μεχρι περσυ που ξεκινησα φιφα, μου τη δινει και εμενα που πρεπει να συνηθισουμε την αμυνα και μπορει ο καθε παιχτης με σβουρες να μας περασει. Σε αυτο εχω να πω 3leven, πως οταν μαθεις την αμυνα σωστα και πατας την καταλληλη στιγμη τα κουμπια για το κλεψημο και ακολουθεις καλα τη φαση, δεν θα σε περνανε ετσι οι παιχτες. Επελεξα περσυ το φιφα για 2 λογους απλα για να ξερετε: Ενα για καλυτερο ονλινε απο θεμα λαγκ κλπ, αν και το προ ειχε προταθληματα που το φιφα δεν ειχε και ακομα επειδη μαρεσε καλυτερα η κινηση του φιφα. Και τα 2 παιχνιδια εχουν θετικα και αρνητικα. Προσωπικα και το προ να μου αρεσε πιο πολυ φετος, δεν θα το αγοραζα, παλι φιφα θα επαιζα λογω του καλου online. Αυτα!
PolonosJ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Και εγω τα 3 τελευταια χρονια επαιζα φιφα αλλα οπως και να το κανουμε το προ φετος ειναι πολυ καλυτερο του φιφα.Αυτη ειναι η αληθεια.Αφηστε τα reviews.Δειτε τι γραφουν οι gamers. Αντιδρας σαν τους φαν του προ οταν αυτο ειχε παρει την κατω βολτα..Δωσε μια ευκαιρια στο φετινο pes.Σου εγγυωμαι οτι δεν θα το μετανιωσεις. Φιλε εδωσα χρονο και οι gamers προτιμουν το φιφα !!! Και εγω ειμουνα φαν του προ και ενας φιλος μου με ειπε παιξε φιφα και μου αρεσε πλεον δεν ειμαι φαν κανενος οτι ειναι πιο καλο εκεινω θα προτιμησω αλλα ειναι θεμα του καθενος τι του αρεσει!!!
rebellion Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ανουσιες διαμαχες ρε παιδια.Το καθενα εχει τα πλεονεκτηματα του. To Fifa 12 Πιο Ρεαλιστικο σαν κινησεις σαν animation κ πιο "σκακι" παιχνιδ απο πλευαρας τακτικης.Απο την αλλη pro τελιο γα παρεουλα me ατομα στο σπιτι οπου ακομα και αυτο που δεν ξερουν μπορει να ειναι ανταγωνιστικοι λογω της ποιο arcade του μορης.Δοκιμαζοντς το demo 2 του pro αυτα ειναι τα συμπερασματα μου.Το Fifa ρεαλιστικο- ποδοσφαιρικοme εξαιρετικο animation , Pro για χαβαλε με την παρεουλα offline, μετριο animation pio arcade styl. Φυσικα να πω οτι μεχρι 2009 ημουν φαν του προ με κορυφαιο το καταπληκτικο για την εποχη τους pes6 με τα επικα 2v2 ματs και γκρουπακια! ηταν τοσο καλυτερο σχεδον σε ολους τους τομεις απο τα επομενα 2-3 προ..
butters9013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Που παιρνω το καθε ακυρο απο τη Παναχαικη Πατρων και περναω ολη την ομαδα , που σουταρω απο τα 35 μετρα και η μπαλα παει κατα 85% μεσα.. Μπορείς να το βάλεις και πάνω απ το amateur!!1` fearwhatnow εγώ δεν πείστηκα πάντως ακόμα, έχεις κανα λινκ απ το OS;
Galis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 κατα τη γνωμη μου αξιζουν και τα 2 φετος. Τα μονα αρνητικα που βρισκω ειναι για το μεν fifa τα καραγκιοζιλικια λογω impact engine και για το pro αυτη η αιωνια,η ερημη η προωθημενη που περναει 5 παιχτες σαν σταματημενους καθε φορα οπως και στα παλιοτερα.Παντως γενικοτερα αναβαθμιστηκαν πολυ και τα δυο
BaLsAmoMenos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Να ρωτησω. Το Career Mode πως ειναι φετος? Σε συγκριση με το αντιστοιχο του PES (master league) δηλαδη. Καθως και τα αντιστοιχα virtual pro η οπως σκατα λεγονται. Δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ το gameplay των 2 game (μιας και δεν εχουν τις τρομερες διαφορες) αλλα κυριως τα game modes τους και σε ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερα. Presentation και depth δηλαδη. Να μην αρχισω ξερω'γω το career mode και να ειναι τελειως γραμμικο, απλο και βαρετο. Να παω στο PES αν ειναι.
newlynx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 O καθένας παίζει ότι επιθυμεί και δεν χρειάζεται να πορώνεται για ένα παιχνίδι με φανατισμό. Ήμουν φίλος του PES αλλά φέτος θα ασχοληθώ με FIFA. To βρήκα ,προσωπικά, καλύτερο και για αυτό το επέλεξε. Το θεωρώ περισσότερο ρεαλιστικό και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και το PES , κρίνοντας από το demo, μου φάνηκε πολύ καλό αλλά δεν με καλύπτει σε κάποιους τομείς. Αν του χρόνου είναι καλύτερο θα το προτιμήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα