Προς το περιεχόμενο

FIFA 12

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εβαλα το παιχνιδι και εχω 2 απο αυτα http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Saitek-P380-Dual-Analog-Pad.htm και δεν ρυθμιζονται με τιποτα..Υπαρχει καποιος τροπος να παιξει το παιχνιδι;

Δεν ξερω αν ειδες στις προηγουμενες σελιδες, αλλα εχουν γραψει μερικους τροπους να ρυθμισεις χειριστηρια με το φιφα. Αν δεν τα εχεις δει, για ριξε μια ματια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλα, το προ παντα ειχε καλυτερους πανηγυρισμους και καλυτερα προσωπα στους παιχτες πιο κοντα στο πως ειναι στην πραγματικοτητα. Φετος και το φιφα τους βελτιωσε (οχι τους πανηγυρισμους...τους παιχτες:).)

Aρα, απο τους πανηγυρισμους, εξωφυλλα και αλλα τετοια, να επιλεγουμε τα παιχνιδια? Εκει ειναι η ουσια? Το να συγκριναμε ας πουμε το online του ενος παιχνιδιου με του αλλου, θα ειχε καμια ουσια....αμα εκει μιλουσαμε για το πιο ειναι fail και πιο epic fail, νομιζω οτι αυτο που θα χαρακτηριζοταν ως epic fail θα εχει χαρακτηριστει ετσι και θα φαινοταν πως η αποφαση εχει παρθει κιολας με επιεικεια...

To καρδιακο του μεσσι ηταν ενα απο τα 10δες fail videos που βρηκα στο youtube.. Δεν ειπα οτι το Fifa 12 δε μου αρεσει επειδη ο μεσσι σκονταψε στο πανηγυρισμο..

Και τα δυο βιντεάκια είναι απ'το demo...

Αυτα τα 2 ηταν.. Μπορω να σου βαλω αλλα 10 που δεν ειναι απο το demo..

H αλλιως μπορεις να πας εδω...

Ρε παιδια. Σημερα συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Οσα Cup ματς παιζω στο head to head, πανε απιστευτα γρηγορα. Οχι απλα σαν να αλλαξε καποιος την ταχυτητα απο normal σε fast. Σαν να εχουμε υπερομαδες. Π.χ τον ΠΑΟΚ παιρνω και παιζω λες και ειμαι καμια barca ενω ολοι οι απιστευτοι συνδυασμοι βγαινουν με ευκολια. Μαλιστα σε καποια φαση που εκανα pause να κανω αλλαγη, μπορουσες να αλλαξεις ακομα και Custom Tactics(!!). Τι διαολο? Στο head to head season ολα ειναι normal. Οι παικτες μου πιο αργοι κι απο την καθυστερηση, δυσκινητοι σα βαρκες σε λασπη,λαθη στις πασες και τα λοιπα :P

EDIT: Μολις μου το εκανε και στο season. Το εχει παθει κανενας αλλος?

Το παρατήρησα και εγώ με την ΑΕΚ,όλοι οι παίχτες έμοιαζαν να παίζουν καλύτερα...Απλά και στα 2 παιχνίδια που έπαιξα απ'όταν το είπες στο ένα με έβγαλε με την Γιουβέντους(?!) και στο άλλο με την Στουτγκάρδη ομάδες που είναι στα χαρακτηριστικά πολύ καλύτερες από την ΑΕΚ.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

To καρδιακο του μεσσι ηταν ενα απο τα 10δες fail videos που βρηκα στο youtube.. Δεν ειπα οτι το Fifa 12 δε μου αρεσει επειδη ο μεσσι σκονταψε στο πανηγυρισμο..

Αυτα τα 2 ηταν.. Μπορω να σου βαλω αλλα 10 που δεν ειναι απο το demo..

H αλλιως μπορεις να πας εδω...

Ναι ρε αγορι, ενταξει. Δεν θα κατσουμε να σκασουμε. Εχει καποια λαθος πραγματακια οπως αυτα που λες, αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικα που να κρινω το παιχνιδι απο αυτα. Σιγουρα ολα εχουν τη σημασια τους θα μου πεις, σε μια συνολικη εικονα ενος παιχνιδιου αλλα οκ. Το παιχνιδι στους πανηγυρισμους και κατα την δικη μου αποψη ειναι προχειροφτιαγμενο. Θα εχει και αλλα προβληματακια που θα φανουνε στην πορεια και αλλα που θα διορθωθουνε. Ειδωμεν... :mrgreen:

To καρδιακο του μεσσι ηταν ενα απο τα 10δες fail videos που βρηκα στο youtube..

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, σε σπόιλερ γιατί όσο να ναι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί να σε ταράξουν.

Eίναι custom celebration, όχι bug.

Ήρθε η στιγμή της αλήθειας, σε σπόιλερ γιατί όσο να ναι μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί να σε ταράξουν.

Eίναι custom celebration, όχι bug.

Σε αυτο αναφερεσαι, οτι ειναι custom πανηγυρισμος?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oMsCf2l7WHc

Ρε παιδια. Σημερα συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Οσα Cup ματς παιζω στο head to head, πανε απιστευτα γρηγορα. Οχι απλα σαν να αλλαξε καποιος την ταχυτητα απο normal σε fast. Σαν να εχουμε υπερομαδες. Π.χ τον ΠΑΟΚ παιρνω και παιζω λες και ειμαι καμια barca ενω ολοι οι απιστευτοι συνδυασμοι βγαινουν με ευκολια. Μαλιστα σε καποια φαση που εκανα pause να κανω αλλαγη, μπορουσες να αλλαξεις ακομα και Custom Tactics(!!). Τι διαολο? Στο head to head season ολα ειναι normal. Οι παικτες μου πιο αργοι κι απο την καθυστερηση, δυσκινητοι σα βαρκες σε λασπη,λαθη στις πασες και τα λοιπα :P

EDIT: Μολις μου το εκανε και στο season. Το εχει παθει κανενας αλλος?

Eχει δικιο ο Sheik.Εγω μαλιστα απο μια στιγμη και μετα νομιζα οτι παιζω εναντιον του ιδιου αντιπαλου παιχταρα.Μονο το ονομα αλλαζε.....Επισης το assisted πλεον δεν ειναι τοσο assisted...πολλες λαθος μεταβιβασεις,απειρα τετ α τετ χαμενα κλπ & απο την αλλη οι αντιπαλοι απλα τελειοι !ταχυτητα ,δυναμη,ντριπλες, προσποιησεις.Ελυσα το θεμα της ταχυτητας κανοντας τα ratings των παιχτων της ομαδας μου ολα +99.Αλλα παλι χανω σε πολλα ματς , υστερω στο gameplay....

Ερωρηση οι παιχτες δεν κανουν πια κινηση οπως στο 11....πως γινεται πλεον?Και το ενα δυο επισης...παιζει κανεις με πληκτρολογιο?

Το θεμα ειναι οτι οπως και στο demo δεν μου αναγνωριζε τα χειριστηρια στα settings(ειχε 2 αλλα) και στον αγωνα οπως και να ρυθμισω δεν αλλαζει τιποτα..

Το παρατήρησα και εγώ με την ΑΕΚ,όλοι οι παίχτες έμοιαζαν να παίζουν καλύτερα...Απλά και στα 2 παιχνίδια που έπαιξα απ'όταν το είπες στο ένα με έβγαλε με την Γιουβέντους(?!) και στο άλλο με την Στουτγκάρδη ομάδες που είναι στα χαρακτηριστικά πολύ καλύτερες από την ΑΕΚ.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Τωρα που το λες μαλλον παιζει καποιο ρολο. Κι εμενα τις περισσοτερες φορες με εβγαζε με ομαδες μεγαλυτερης δυναμικοτητας, κατι schalke, dortmund κλπ. Βεβαια μια φορα με εβγαλε και με αρκετα χαμηλοτερης αλλα εξακολουθουσαμε να ημαστε ομαδαρες :P

Eχει δικιο ο Sheik.Εγω μαλιστα απο μια στιγμη και μετα νομιζα οτι παιζω εναντιον του ιδιου αντιπαλου παιχταρα.Μονο το ονομα αλλαζε.....Επισης το assisted πλεον δεν ειναι τοσο assisted...πολλες λαθος μεταβιβασεις,απειρα τετ α τετ χαμενα κλπ & απο την αλλη οι αντιπαλοι απλα τελειοι !ταχυτητα ,δυναμη,ντριπλες, προσποιησεις.Ελυσα το θεμα της ταχυτητας κανοντας τα ratings των παιχτων της ομαδας μου ολα +99.Αλλα παλι χανω σε πολλα ματς , υστερω στο gameplay....

Ερωρηση οι παιχτες δεν κανουν πια κινηση οπως στο 11....πως γινεται πλεον?Και το ενα δυο επισης...παιζει κανεις με πληκτρολογιο?

Το οτι εκανες τα stats των παικτων 99 δε σημαινει κατι γιατι στο online παιζουν ολοι με τα default stats καθε ομαδας και παικτων. Μονο offline και σε unranked online μπορεις να παιξεις με τα "πειραγμενα".

Οι παικτες κανουν κινηση, αναλογα βεβαια και την ομαδα και τον τροπο παιξιματος. Αν θες να τους ΠΕΙΣ εσυ να κανουν κινηση, οταν εχεις την μπαλα πατα το L1(LB). Αν θες γενικοτερα η ομαδα σου να παιζει πιο επιθετικα, με περισσοτερες κινησεις στο κενο χωρο, μπορεις να αλλαξεις τα χαρακτηριστικα στο team management ->custom tactics.

Τελος, παρε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα gamepad. Με πληκτρολογιο ειναι αδυνατον να παιξεις σωστα, ασε που χανεις ολη την ευχαριστηση που μπορει να σου προσφερει το παιχνιδι...

Δεχομαι Συγχρητηρια!!!Μολις στεφθηκα Κυπελουχος στο Ea Shield!!!!!!!!!! :-D

Τωρα θαμου πειτε μα..στην τελευταια κατηγορια? ...Επομενως Μαλλον ντοματες βλεπω να πεφτουν παρα συγχρητηρια!! :lol: Ε Κουπα ομως ειναι κ αυτη!! :P

Το θεμα ειναι οτι στα τουρνουα μπορεις να παιζεις Μονομε το Taktical Defence,που ειναι ψιλοπαλουκι , και οχι το Legacy που συνηθισαμε στο 11 και ειναι πιο ευκολο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...