jeep13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ναι στο pc δεν εχω PS3 κλπ. κοιτα τις ρυθμισεις του origin.εκει που λεει προσωπικα δεδομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Karellen Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 κοιτα τις ρυθμισεις του origin.εκει που λεει προσωπικα δεδομενα Ναι το εψαξα κι ηθελε ρυθμισεις η παλιο origin, νομιζω πρεπει να ειναι οκ τωρα.Στο seasons παντως εχω συναντησει πολυ lag και δεν βρισκω ευκολα αντιπαλο γιατι χανεται η συνδεση...ενω στα custom head to head εχω παιξει καλα ματσακια.Αν και εκει μερικες φορες η ομαδα μου περπαταει σε σχεση με τον αντιπαλο...πρεπει να παιζει πολυ cheat!:S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsekereke Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να αλαξω την αναλυση οθωνης??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebellion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να αλαξω την αναλυση οθωνης??? οταν πατας το εικονιδιο του παιχνιδιου σου βγαζει μια καρτελα με τις λεξεις play , game settings , exit .Επιλεγεις game settings και στο display configuration αλλαζεις την αναλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=qYovqNiKIOg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=oMsCf2l7WHc&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ολα καλά όλα ωραία ,άλλα η βροχή είναι πολύ fail στο fifa 12 .στο pro είναι πολύ πιο αληθινή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ολα καλά όλα ωραία ,άλλα η βροχή είναι πολύ fail στο fifa 12 .στο pro είναι πολύ πιο αληθινή Nα τανε μονο η βροχη , να παει στο διαολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Nα τανε μονο η βροχη , να παει στο διαολο.. Δηλαδη? Τι θες να πεις??? Μηπως εχεις να προτινεις καποιο καλυτερο football game για το 2012? Edit: Eιδα και τα σχολια σου στο θεμα του pes 2012 και απο οτι ειδα ουτε απο εκει εμεινες ευχαριστημενος. Ισως να μην σαρεσαν φετος τα ποδοσφαιρακια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g6519 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα η μαλλον καλημερα σε ολους (λογω ωρας) ημουν και εγω φαν του προ μεχρι προπερσι, αλλα απο περσι εγινα φαν του φιφα και φετος το πηρα φυσικα αλλα εχω λιγο μπερδευτει λιγο με τα settings. στο user game customisation τα εχετε αφησει οπως εχουν η τα πειραζετε καθολου??? πχ εγω τα ειχα στο 50 και οι πασσες κ τα σουτ ηταν λιγο ψοφια , αλλα οταν τα εβαλα στο 80 τοτε αμολουσα κατι φοβερες σουταρες.. επισης και στα αλλα settings του παιχνιδιου εχω αποριες αλλα ακομα δεν ειναι της παρουσης στιγμης -αν μπορει βεβαια καποιος να βοηθησει τοτε ευπροσδεκτος-. υγ για pc μιλαω παντα ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη? Τι θες να πεις??? Μηπως εχεις να προτινεις καποιο καλυτερο football game για το 2012? Edit: Eιδα και τα σχολια σου στο θεμα του pes 2012 και απο οτι ειδα ουτε απο εκει εμεινες ευχαριστημενος. Ισως να μην σαρεσαν φετος τα ποδοσφαιρακια ε? Αλλο fail , και αλλο EPIC fail!! Τουλαχιστον στο PES , ο Messi δεν παθαινει καρδιακο κατα τον πανιγυρισμο , και γενικα το ragdoll effect δεν ειναι για γελια μεχρι δακρυων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Και τα δυο βιντεάκια είναι απ'το demo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Αλλο fail , και αλλο EPIC fail!! Τουλαχιστον στο PES , ο Messi δεν παθαινει καρδιακο κατα τον πανιγυρισμο , και γενικα το ragdoll effect δεν ειναι για γελια μεχρι δακρυων! Καλα, το προ παντα ειχε καλυτερους πανηγυρισμους και καλυτερα προσωπα στους παιχτες πιο κοντα στο πως ειναι στην πραγματικοτητα. Φετος και το φιφα τους βελτιωσε (οχι τους πανηγυρισμους...τους παιχτες.) Aρα, απο τους πανηγυρισμους, εξωφυλλα και αλλα τετοια, να επιλεγουμε τα παιχνιδια? Εκει ειναι η ουσια? Το να συγκριναμε ας πουμε το online του ενος παιχνιδιου με του αλλου, θα ειχε καμια ουσια....αμα εκει μιλουσαμε για το πιο ειναι fail και πιο epic fail, νομιζω οτι αυτο που θα χαρακτηριζοταν ως epic fail θα εχει χαρακτηριστει ετσι και θα φαινοταν πως η αποφαση εχει παρθει κιολας με επιεικεια... Και τα δυο βιντεάκια είναι απ'το demo... Σωστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια. Σημερα συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Οσα Cup ματς παιζω στο head to head, πανε απιστευτα γρηγορα. Οχι απλα σαν να αλλαξε καποιος την ταχυτητα απο normal σε fast. Σαν να εχουμε υπερομαδες. Π.χ τον ΠΑΟΚ παιρνω και παιζω λες και ειμαι καμια barca ενω ολοι οι απιστευτοι συνδυασμοι βγαινουν με ευκολια. Μαλιστα σε καποια φαση που εκανα pause να κανω αλλαγη, μπορουσες να αλλαξεις ακομα και Custom Tactics(!!). Τι διαολο? Στο head to head season ολα ειναι normal. Οι παικτες μου πιο αργοι κι απο την καθυστερηση, δυσκινητοι σα βαρκες σε λασπη,λαθη στις πασες και τα λοιπα EDIT: Μολις μου το εκανε και στο season. Το εχει παθει κανενας αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδια. Σημερα συμβαινει κατι πολυ περιεργο. Οσα Cup ματς παιζω στο head to head, πανε απιστευτα γρηγορα. Οχι απλα σαν να αλλαξε καποιος την ταχυτητα απο normal σε fast. Σαν να εχουμε υπερομαδες. Π.χ τον ΠΑΟΚ παιρνω και παιζω λες και ειμαι καμια barca ενω ολοι οι απιστευτοι συνδυασμου βγαινουν με ευκολια.Μαλιστα σε καποια φαση που εκανα pause να κανω αλλαγη, μπορουσες να αλλαξεις ακομα και Custom Tactics(!!). Τι διαολο? Στο head to head league ολα ειναι normal. Οι παικτες μου πιο αργοι κι απο την καθυστερηση, δυσκινητοι σα βαρκες σε λασπη και τα λοιπα Xαχαχ....αλλο παλι και τουτο...δεν εχω υπ'οχην μου κατι αν και επεξα 2 cup πιο πριν, δεν μου συνεβει τιποτα τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εβαλα το παιχνιδι και εχω 2 απο αυτα http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Saitek-P380-Dual-Analog-Pad.htm και δεν ρυθμιζονται με τιποτα..Υπαρχει καποιος τροπος να παιξει το παιχνιδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα